Bölüm 46: Sorunlu İlişkiler

27K 1.2K 98
                                    

NOT: HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLEYEREK BAŞLAYAYIM. ÇOK GECİKTİ BÖLÜMLER BİLİYORUM. İŞLERİN YOĞUNLUĞU SEBEBİYLE BİR TÜRLÜ TAMAMLAYAMADIM. AMA İKİ BÖLÜMLE GELDİM. UMARIM BU AFFETMENİZE YARDIMCI OLUR :)

MEDYA DA RANA TABİİ Kİ. HERKESE İYİ OKUMALAR... SEVİLİYORSUNUZ :)))

Rana'nın duyduğu isimle kalbi hızlanırken, tüm vücudu sinirle gerilmişti. İçinde büyüyen öfke, kıskançlık ve korku ile sakin adımlarla kapıya doğru yaklaştı. Ne kadar sakin dursa da içten içe hiç öyle değildi. Murat, Selin'i iki kolundan tutmuş kendinden uzaklaştırırken Rana'nın gözü Murat'ın Selin'in kollarını tutan ellerine takılmıştı. Elleri görünce bir an için duraklasa da sonra hemen kendini toparlayıp Murat'ın yanına gitti.

Selin uzun boyluydu giydiği düz ayakkabılarla Murat'tan çok az kısaydı. Rana'nın Murat'ın gidişi ve ameliyat ile kestirdiğim kısa saçlarının aksine onun upuzun saçları vardı. Ama Rana'dan biraz daha iri yapılıydı ve vücudunun aksine azıcık kemikli yüz yapısı vardı. Yaptığı makyaj sebebiyle cildi güzel duruyordu ve sinir bozucu şekilde fiziksel olarak güzel bir kızdı.

Rana Murat'ın yanına gittiğim de Muna ayaklarına gelip kendisini kucağına alması için zıplamaya başladı. Rana eğilip onu kucağına alırken Murat sonunda Selin'in kollarını bırakmıştı.

"Ne yapıyorsun burada?" Dedi Murat. Gergindi, şaşkındı ve farklı bakıyordu. Rana Murat'ın bakışlarını anlamlandıramamıştı ve bu bir yerlerinin acımasına sebep oldu.

"Senin için geldim Murat." Dedi Selin ve Murat'a doğru bir adım attı. Bunun üzerine Rana kendini tutamayıp ufak bir kahkaha attı. Kahkahanın sebebi bozulan sinirleriydi. Bir şekilde içinden çıkmak istiyordu.

"Pardon. Murat için mi geldin? Hangi sıfatla?" Dedi. Ama Selin umursamadı. Rana'nın olduğu tarafa bile bakmadı. Elini uzatıp tam Murat'ın elini tutacakken Rana elini araya koydu. Selin sinirli bir şekilde elini geri çekti ama hala Rana'yı görmezden geliyordu. Kendince onu umursamadığını göstermeye çalışıyordu. Murat elini Rana'nın beline sarıp kendine yaklaştırdı.

"Tanıştırayım Selin. Eşim Rana." Dedi. Duyduğu kelimeyle Selin'in canı yanarken sonunda bakışlarını Rana'nın olduğu tarafa çevirebilmişti. Alayla gülerken cevap verdi.

"Evlendiğini biliyorum Murat. Mete'yi kurtarmak için bu kızla evlendin. Ve senin sağır olup dudak okuduğunu da biliyorum." Dediğinde bu sefer alayla bakan Rana'ydı.

"Seni hayal kırıklığına uğratmak istemem Selin ama-" dedi Murat ve Rana araya girdi.

"Aşkım sen susar mısın bir dakika?" Dedi tüm kelimelere bastırarak ve Selin'e döndü. Keskin ve sert bakışlarını Selin'in gözüne dikmişti. İçinden suratına bir tane geçirme isteğini bastırmaya çalışıyordu. Gerginliğini Muna bile hissetmiş başını Rana'nın koluna gömmüş duruyordu.

"Senin haber kaynağın biraz geçmişte kalmış üzgünüm. Oradan bakınca anlaşmalı evlilik yapmış gibi mi duruyoruz?" Dedi. Sakin ama oldukça sertti ses tonu. Selin bakışlarını ikisinin üzerinde gezdirdi. Murat'ın Rana'nın belinde ki elinde takıldı bir an gözleri sonra uzun süre Rana'nın boynuna baktı. Geceden kalma izleri taşıyordu Selin'in gözleri dolmaya başlamıştı.

"Ayrıca sağır değilim gayet net duyuyorum ama belli ki senin gözlerin de problem var." Dediğin de Selin sinirle bakışlarını Rana'nın gözlerine çevirdi. Hiç hayal ettiği gibi olmamıştı. Rana ve Murat'ı bu şekilde görmeyi beklemiyordu. Kendini savunmasız hissetmişti ve bir yerlere saldırma isteği duyuyordu.

"Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Murat ile neler yaşadığımızı?" Dedi.

"Deja-vu yaşıyorum." Diye mırıldandı Murat ve ses tonunu yükseltip araya girdi. "Selin-" dediği an Rana Murat'ı tekrar susturdu.

SESSİZLİK (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now