Κεφάλαιο 138

7.9K 168 1
                                    

«Χάρρυ.» η Αν λέει νευρικά.

«Τι; Μια ερώτηση έκανα.» λέει εκείνος. Μπορώ να δω ότι ο Κεν σκέφτεται αν θα υποκύψει ή όχι στη πρόταση του Χάρρυ. Εύχομαι να μην το κάνει.

«Σταμάτα.» ψιθυρίζω στον Χάρρυ.

«Μην είσαι αγενής.» του λέει η Αν.

«Δεν υπάρχει πρόβλημα.» λέει ο Κεν και πίνει μια γουλιά από το νερό του. Η Κάρεν έχει χλομιάσει και ο Λίαμ κοιτάει επίμονα την μεγάλη τηλεόραση στον τοίχο.

«Το ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.» ο Χάρρυ χαμογελάει.

«Είσαι απλά θυμωμένος οπότε συνέχισε και πες ό,τι θες.» λέει ο Κεν. Δεν έπρεπε να το πει αυτό.

«Θυμωμένος; Δεν είμαι θυμωμένος. Ενοχλημένος και διασκεδασμένος ναι, αλλά θυμωμένος, όχι.» λέει ο Χάρρυ ήρεμα.

«Διασκεδασμένος από τι;» ρωτάει ο Κεν. Oh Κεν απλά σταμάτα να μιλάς.

«Διασκεδασμένος από το γεγονός ότι κάνεις λες και τίποτα δεν έχει συμβεί, λες και δεν είσαι ένας κόπανος. Εσείς οι δυο γίνεστε γελοίοι.» εξηγεί.

«Περνάς τα όρια εδώ.» λέει ο Κεν. Χριστέ μου Κεν.

«Αλήθεια; Από πότε αποφασίζεις εσύ ποια είναι τα όρια;» ο Χάρρυ τον προκαλεί.

«Αυτό είναι το σπίτι μου Χάρρυ, γι'αυτό αποφασίζω εγώ.»ο Κεν απαντάει.Ο Χάρρυ σηκώνεται αμέσως, πιάνω το χέρι του για να τον σταματήσω αλλά ξεφεύγει εύκολα. Αφήνω το ποτήρι με το κρασί στο τραπέζι δίπλα μου και σηκώνομαι.

«Χάρρυ σταμάτα.» παρακαλάω και πιάνω το χέρι του ξανά. Όλα πήγαιναν καλά, περίεργα μεν αλλά καλά και ο Χάρρυ έπρεπε να πάει και να κάνει ένα αγενές σχόλιο. Ξέρω ότι είναι θυμωμένος με τον πατέρα του για τα λάθη του αλλά το Χριστουγεννιάτικο δείπνο δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνει αυτό. Ο Χάρρυ και ο Κεν είχαν αρχίσει να φτιάχνουν την σχέση τους και αν ο Χάρρυ δεν σταματήσει τώρα θα γίνει πολύ χειρότερη.

«Νόμιζα ότι το ξεπερνούσαμε αυτό, ήρθες στον γάμο;» ο Κεν ρωτάει και σηκώνεται πάνω.Είναι μόνο λίγα μέτρα ο ένας μακριά από τον άλλον και ξέρω ότι αυτό δεν θα τελειώσει καλά.

«Ότι ξεπερνούσαμε ποιο; Δεν έχεις καν παραδεχτεί τίποτα! Απλά παριστάνεις ότι δεν συνέβη!» ο Χάρρυ φωνάζει πλέον.Το κεφάλι μου βουίζει και εύχομαι να μην τους είχα προτείνει ποτέ να έρθουν. Για άλλη μια φορά προκάλεσα έναν ακόμη οικογενειακό καβγά.«Σήμερα δεν είναι η σωστή μέρα να το συζητήσουμε. Περνούσαμε καλά και εσύ έπρεπε να ξεκινήσεις καβγά μαζί μου.» λέει ο Κεν.

After 2 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now