Κεφάλαιο 149

6.9K 172 20
                                    

Harry's POV

«Πάντα σε βρίσκω.» λέω. Λέω αλήθεια, στα αλήθεια τη βρίσκω πάντα μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Γαμώτο δεν μπορώ να πιστέψω πως ήρθα εδώ έξω για να βρω την Τέσσα και τον Ζέιν να κάθονται και να μιλάνε για το ότι αυτή κρύβεται από εμένα. Αυτό είναι βλακεία. Κρατιέται από τον Ζέιν για να σταθεί όρθια και εγώ κάνω μεγάλα βήματα από στο παγωμένο γρασίδι για να σταθώ πιο κοντά τους.

«Χάρρυ.» Η Τέσσα τσιρίζει, προφανώς έκπληκτη από την εμφάνισή μου.

«Ναι, Χάρρυ.» Επαναλαμβάνω τα λόγια της.

Ο Ζέιν φεύγει γρήγορα από κοντά της και προσπαθώ να μείνω ήρεμος. Γιατί στο καλό είναι έξω μόνη με τον Ζέιν; Εγώ συγκεκριμένα της είπα να μείνει μέσα στην κουζίνα. Όταν ρώτησα την Στεφ που στο καλό ήταν η Τέσσα, μου είπε μοναχά «Ζέιν». Μετά από πέντε λεπτά που έψαχνα ολόκληρο το ανόητο σπίτι αποφάσισα να κοιτάξω έξω και να τους. Μαζί.

«Υποτίθεται ότι θα έμενες στην κουζίνα μωρό μου.» Προσθέτω τη λέξη για να ελαφρύνω τα σκληρά λόγια μου. Αν ξεσπάσω πάνω της τώρα πιθανόν, θα προσπαθήσει να φύγει μαζί του και αυτό έχει ήδη γίνει υπερβολικά πολλές φορές. Δεν θα επιτρέψω να συμβεί και απόψε. Έχω κάνει ότι μπορώ τελευταία για να συγκρατήσω τον θυμό μου.

«Υποτίθεται πως θα γυρνούσες αμέσως.» Αντεπιτίθεται . Αναστενάζω και παίρνω μια βαθιά ανάσα πριν μιλήσω ξανά. Αντιδρώ πάντα σε κάθε παρόρμηση που δέχομαι και προσπαθώ να μην το κάνω πια. Αλλά γαμώτο να μην το έκανε τόσο δύσκολο.

«Ας πάμε μέσα.» Της λέω και πιάνω το χέρι της. Πρέπει να την πάρω μακριά από τον Ζέιν και ειλικρινά πρέπει να πάρω και τον εαυτό μου από κοντά του. Τον έχω χτυπήσει ήδη μια φορά και δεν με νοιάζει να το ξανακάνω.

«Θα κάνω τατουάζ Χάρρυ.» Η Τες μου λέει ενώ την βοηθώ να κατέβει από τον τοίχο.

«Τι;» Είναι μεθυσμένη;

«Πρέπει να δεις το νέο τατουάζ του Ζέιν Χάρρυ. Είναι τόσο ωραίο. Δείξε το Ζέιν.» Χαμογελάει. Γιατί στο καλό η Τέσσα κοιτούσε τα τατουάζ του και πόση από τη συζήτησή τους έχασα; Τι άλλο έκαναν; Την ήθελε πάντα, από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε όπως ακριβώς και εγώ. Η διαφορά είναι πως εγώ ήθελα να την πηδήξω ενώ σε αυτόν άρεσε αλήθεια. Αλλά νίκησα, διάλεξε εμένα.

«Δεν θα...» Ο Ζέιν αρχίζει να λέει. Μπορώ να δω πόσο άβολα νιώθει, η Τέσσα το ίδιο.

«Άντε, δείξε μου.» Τον καθοδηγώ . Προς έκπληξη και απόλυτη ενόχλησή μου, σηκώνει το μπλουζάκι του και βλέπω τον επίδεσμο. Το τατουάζ είναι βασικά πολύ καλό αλλά γιατί ένιωσε ότι έπρεπε να το δείξει στην Τέσσα μου, αυτή η βλακεία με ξεπερνά.

After 2 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now