Κεφάλαιο 193

6.8K 141 46
                                    

Harry's POV

«Δεν γίνεται να αποβληθώ.» Λέω καθώς ένας μαλάκας με στολή μου βγάζει τις χειροπέδες.

«Ναι, μπορείς και αυτό είναι πιθανών πως θα συμβεί. Μόνο αυτό μπορώ να κάνω Χάρρυ.»

«Ίσα που έκανες κάτι.» Τρίβω τους μελανιασμένους μου καρπούς. Αυτές οι χειροπέδες πραγματικά μου άφησαν σημάδι.

«Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, έκανες μεγάλη ζημιά. Αν είχες απλά προσβάλει κάποιον άλλο μαθητή δεν θα ήταν τόσο δύσκολο να το καλύψω αλλά διέλυσες περιουσία του Πανεπιστημίου, και πολύ μάλιστα. Τα παιδιά δούλευαν αυτή την εργασία για μήνες και καταστράφηκαν όλα, μην αναφέρω πως έσπρωξες κι έναν καθηγητή. Είναι πάρα πολλά» Ο πατέρας μου λέει.

«Λοιπόν τι στο διάολο υποτίθεται πως θα κάνω τώρα; Πότε θα αποφασίσουν;» Ρωτάω και τον ακολουθώ στη γραμματέα για να υπογράψει τα χαρτιά. Αυτό είναι ηλίθιο.

«Δεν ξέρω, το συνέδριο θα συναντηθεί τη Δευτέρα οπότε περιμένουμε μια απάντηση τότε.»

«Εντάξει» Δεν έχω τίποτα άλλο να πω τώρα. Μέτα από μερικές, όχι από ένα σωρό, ανόητες υπογραφές είμαι ελεύθερος να φύγω. Για τώρα τουλάχιστον.

«Δώσε μου το κινητό σου.» Τεντώνω το χέρι μου προς τον Λίαμ.

«Όχι, θα φέρουν τα πράγματά σου τώρα.» Γνέφει προς τον μαλάκα που κρατάει μια πλαστική τσάντα γεμάτη με τα πράγματά μου. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσες βλακείες κουβαλούσα στις τσέπες μου μέχρι που κάποιος κόπανος έψαξε σε αυτές για να αφαιρέσει κάθε "επικίνδυνο αντικείμενο." Πήραν το κινητό μου, θα τους σκότωνα με ένα κινητό; Λοιπόν ίσως. Γιατί η Τέσσα δεν έχει επιστρέψει ακόμη; Έχουν περάσει σχεδόν δύο ώρες και δεν πιστεύω πως μπορώ να περιμένω άλλο. Με το που το κινητό μου, μου επιστρέφεται την καλώ αλλά δεν απαντάει.

«Θα σε γυρίσω στο αμάξι σου.» Ο πατέρας μου λέει.

«Όχι, θα περιμένω εδώ την Τέσσα.»

«Μπορώ να περιμένω μαζί σου.» Προσφέρεται.

«Βολέψου. Μπορεί να πηδιέται με κάποιον άλλον...» Αρχίζω να λέω αλλά ο Λίαμ μου ρίχνει ένα θανατηφόρο βλέμμα και με διακόπτει.

«Μην μιλάς έτσι γι αυτήν, το ξέρεις πως δεν το κάνει αυτό.» Λέει απότομα. Ξέρω πως έχει δίκιο αλλά είμαι ακόμη εκνευρισμένος που πήγε να τον δει. Καημένε ηλίθιε Ζέιν πάντα πρέπει να σε σώζει η Τέσσα. Γαμώτο όχι. Είμαι σίγουρος πως της είπε μια χαζή ιστορία για το πόσο πόνεσε που του επιτέθηκα. Κλαψ Κλαψ.

After 2 - Greek TranslationNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ