Κεφάλαιο 185

6.1K 146 92
                                    

Harry's POV

«Βλακείες, κερδίσαμε!» η Στεφ παραπονιέται και ο Τρίσταν συμφωνεί ενοχλημένα με την κοκκινομάλλα κοπέλα του.

«Είμαι αρκετά σίγουρος ότι κερδίσαμε, ο Νάιαλ από δω με το ζόρι στέκεται όρθιος.» δείχνω το Νάιαλ που στηρίζεται στο τραπέζι με τα σφηνάκια.

«Λοιπόν αν έπινες και εσύ δεν θα έπρεπε να πιω όλα αυτά.» οι λέξεις του βγαίνουν όλες μαζί και δεν μπορώ παρά να γελάσω με την κατάσταση του.

«Πέταξε την τελευταία μπάλα έξω από τα ποτήρια.» η Στεφ γκρινιάζει και ο Τρίσταν την φιλάει στο μάγουλο για να την κάνει να χαμογελάσει.

Αν η Τέσσα ήταν εδώ θα την φιλούσα και εγώ στο μάγουλο. Υποθέτω ότι είναι απασχολημένη αφού δεν μου έχει απαντήσει ακόμα. Νόμιζα ότι το σκαρφίστηκε αυτό γιατί δεν ένιωθε άνετα να έρθει εδώ αλλά μάλλον έκανα λάθος. Τουλάχιστον ο Ζέιν είναι εδώ οπότε ξέρω ότι δεν είναι μαζί του και δεν θέλω να την πιέσω γράφοντας της ξανά, μισώ αυτό το πράγμα με την απόσταση.

Tessa's POV

Μετά από δυο ώρες αφήνω την τούρτα στον πάγκο και ανεβαίνω πάνω για να βγάλω το μέικ-απ μου και να φορέσω τις πιτζάμες μου. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που αφήνω τον εαυτό μου να του δώσει ακόμα μια ευκαιρία, η πραγματικότητα με χτυπάει πισώπλατα. Αλήθεια πίστευα ότι θα ερχόταν, είμαι τόσο χαζή. Ήμουν κάτω ψήνοντας του τούρτα... Θεέ μου είμαι ηλίθια.

Αρπάζω τα ακουστικά μου πριν επιτρέψω στον εαυτό μου να κλάψει ξανά. Η μουσική ηχεί στα αυτιά μου ενώ ξαπλώνω στο κρεβάτι και βάζω τα δυνατά μου να μην είμαι πολύ σκληρή με τον εαυτό μου. Φέρθηκε τόσο διαφορετικά χθες το βράδυ, περισσότερο ευγενικά αλλά μου λείπουν τα πρόστυχα και αγενή σχόλια του που πάντα προσποιούμαι ότι τα σιχαίνομαι αλλά κατά βάθος τα αγαπώ. Χαίρομαι που ο Λίαμ δεν ήρθε να χτυπήσει την πόρτα μου όταν τον άκουσα να μπαίνει μέσα, είχα ακόμα μια μικρή ελπίδα και θα έδειχνα ακόμα πιο ντροπιασμένη, όχι ότι θα μου έλεγε ποτέ αυτό φυσικά.

Απλώνω το χέρι μου στο κομοδίνο για να σβήνω το φως και χαμηλώνω ελάχιστα την μουσική. Αν αυτό συνέβαινε ένα μήνα πριν θα έτρεχα στο αυτοκίνητο μου και θα οδηγούσα μέχρι αυτό το χαζό σπίτι και θα τον ρωτούσα γιατί με έστησε, αλλά αυτό συμβαίνει τώρα και τώρα απλά δεν έχω την δύναμη να τσακωθώ μαζί του. Όχι πια. Ξυπνάω από το κινητό μου να χτυπά στα αυτιά μου και σχεδόν ουρλιάζω από τον ενοχλητικό ήχο που βουίζει μέσα από τα ακουστικά μου.

After 2 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα