Κεφάλαιο 155

7.8K 169 12
                                    

«Τι ωραίος τρόπος να ξεκινήσουμε την χρονιά.» ο Χάρρυ λέει όταν απομακρύνεται από το φιλί μας. Ξεκουράζει το μέτωπο του στο δικό μου.

«Ναι.» λέω ψιθυριστά. Χαίρομαι που βελτιωνόμαστε στο να επικοινωνούμε ο ένας με τον άλλον και καταφέραμε να ξεπεράσουμε μια τόσο μεγάλη σύγκρουση χωρίς να φωνάζουμε ο ένας στον άλλον, όταν ήμασταν νηφάλιοι τουλάχιστον. Δεν συμπεριλαμβάνω το χθεσινό βράδυ στον έπαινο μου.

«Αλήθεια λυπάμαι, λυπάμαι τόσο πολύ για μερικά από όσα είπα.» μου λέει.

«Και εγώ.» θέλω να του πω πόσο πολύ τον αγαπώ και πόσα σημαίνει για μένα, πόσο πολύ λυπάμαι για αυτό που έκανα και ότι δεν έχει κανένα λόγο να είναι τόσο ανασφαλής αλλά και αν κάνω λάθος; Και αν δεν είναι τόσο ανασφαλής όσο νομίζω;

«Είσαι έτοιμη να γυρίσεις στο μάθημα την Δευτέρα;» ρωτάει.

«Ναι, έχει περάσει καιρός. Λοιπόν δεν θα είναι κανονικό μάθημα οπότε θα είναι περίεργο να μην αφήσω απλά την δουλειά και να φύγω.»

«Θα προτιμούσα χίλιες φορές να αφήσω την δουλειά παρά να καθίσω σε μια βαρετή διάλεξη.» στηρίζεται στον πάγκο και κρατάει το ένα του χέρι στον γοφό μου.

«Εγώ όχι.»

«Ναι το ξέρω, σου λείπει να είσαι η έξυπνη, η επιδειξίας.» χαμογελάει.

«Επιδειξίας;» προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ να φανώ προσβεβλημένη.

«Σου αρέσει να είσαι αυτή που απαντά σε όλες τις ερωτήσεις, μην το αρνείσαι. Σε ξέρω Τες.» σηκώνει το φρύδι του και γελάει. Λατρεύω αυτή τη πλευρά του Χάρρυ. Ο παιχνιδιάρικος Χάρρυ είναι τόσο διαφορετικός από τον θυμωμένο Χάρρυ που πετάει πράγματα στον τοίχο μας.

«Ότι πεις.» λέω ανώριμα και γελάω μαζί του. Με τραβάει πιο κοντά του και τρίβει την μύτη του απαλά με την δική μου.

«Περνάς τόσα πολλά για μένα.» η φωνή του είναι ήρεμη.

«Αυτή την φορά εγώ έφταιγα, σταμάτα να παίρνεις την ευθύνη.» λέω και κουνάει το κεφάλι.

«Ήταν ε;» γελάει και τον χτυπάω στον ώμο.

«Τι είπε η αδερφή του Νταν όταν απολογήθηκες;» κοιτάω τον τοίχο πίσω του όταν ρωτάω.

«Τίποτα το ιδιαίτερο, δεν την ένοιαζε και πολύ ή βασικά δεν θυμόταν καν ότι πηδηχτήκαμε... εννοώ αυτά που περάσαμε μαζί.» μαζεύομαι στην σκέψη του Χάρρυ να την αγγίζει και των ενοχλητικά λαμπερών μαλλιών της. Σοβαρά τώρα πως γίνεται να έχει τόσο λαμπερά μαλλιά; Μπορεί να είναι περούκα, μακάρι να είναι και κάποιος να της την βγάλει...

After 2 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now