Κεφάλαιο 148

6.5K 161 29
                                    

«Απλώς πέτα το πάνω στο τραπέζι μέσα σε ένα από αυτά τα ποτήρια κι εμείς θα πρέπει να πιούμε απ' το ποτήρι στο οποίο προσγειώθηκε το μπαλάκι, όποια ομάδα χτυπήσει όλα τα άλλα ποτήρια, κερδίζει.» Εξηγεί ο Τρίσταν.

«Τι κερδίζει;» Ρωτάω.

«Τίποτα, απλά δεν μεθάς τόσο γρήγορα γιατί δεν χρειάζεται να πιεις τόσα πολλά ποτήρια.» Γελάει εκείνος.

«Θα ξεκινήσουμε εμείς.» Λέει η Στεφ. Τρίβει παιχνιδιάρικα το μικρό μπαλάκι στην μπλούζα του Τρίσταν πριν το πετάξει πάνω στο τραπέζι. Αυτό πηδάει πάνω από το χείλος του μπροστινού ποτηριού προτού κυλήσει μέσα στο πίσω ποτήρι.

«Θέλεις να πιεις πρώτη;» Ρωτάει ο Ζέιν.

«Φυσικά.» Ανασηκώνω τους ώμους και σηκώνω το ποτήρι. Όταν ο Τρίσταν πετάει το διπλανό μπαλάκι στο τραπέζι αλλά αστοχεί, αυτό πέφτει στο πάτωμα και ο Ζέιν το σηκώνει, βυθίζοντας το στο μοναδικό ποτήρι με νερό στην μεριά μας. Ώστε έτσι παίζεται αυτό. Είναι σχετικά ανθυγιεινό, αλλά βρίσκομαι σε φοιτητικό πάρτυ, τι περιμένω αλήθεια;

«Ναι, εγώ παίζω χάλια.»Η Στεφ τον κοροϊδεύει κι εκείνος της χαμογελάει.

«Ξεκίνα εσύ.» Με παροτρύνει ο Ζέιν. Η πρώτη μου απόπειρα να παίξω γύρο σφηνάκια με μπύρα... καλά, βότκα κεράσι... φαίνεται να πηγαίνει καλά καθώς έχω σκοράρει τέσσερις φορές στη σειρά. Το σαγόνι μου πονάει απ' τα χαμόγελα και τα ξεκαρδίσματα με τους αντιπάλους μου και το αίμα μου χορεύει από το αλκοόλ και το γεγονός ότι λατρεύω να είμαι επιτυχημένη σε όλα, ακόμα και σε φοιτητικά παιχνίδια με ποτά.

«Το έχεις ξαναπαίξει αυτό πριν! Το ξέρω ότι έχεις!» Η Στεφ με κατηγορεί με το ένα χέρι στον μηρό της.

«Όχι, απλώς έχω δεξιότητες.» Γελάω.

«Δεξιότητες;» Κοροϊδεύει.

«Μην ζηλεύεις τις θανατηφόρες δεξιότητές μου στον γύρο με σφηνάκια.» Λέω και όλοι όσοι βρίσκονται σε ακτίνα πέντε μέτρων ξεσπούν σε γέλια.

«Ω Κύριε! Σε παρακαλώ μην ξαναπείς 'δεξιότητες' !» Λέει η Στεφ κι εγώ κρατάω το στομάχι μου ενώ προσπαθώ να σταματήσω να γελάω. Αυτό το παιχνίδι ήταν καλύτερη ιδέα απ' όσο νόμιζα. Η τεράστια ποσότητα αλκοόλ που έχω καταναλώσει βοηθάει και νιώθω ξένοιαστη. Νέα και ξένοιαστη.

«Αν πετύχεις αυτό θα νικήσουμε.» Ενθαρρύνω τον Ζέιν. Όσο περισσότερα ποτήρια πίνει, τόσο πιο άνετα φαίνεται να είναι γύρω μου.

After 2 - Greek Translationحيث تعيش القصص. اكتشف الآن