Κεφάλαιο 197

7.3K 152 30
                                    

«Είπα στην Στεφ ότι θα συναντήσουμε την ίδια και τον Τρίσταν αύριο, για να κάνει τατουάζ» λέω στον Χάρρυ καθώς κατεβαίνουμε τις σκάλες με τις βαλίτσες μου στα χέρια.

«Γιατί;»

«Γιατί με ρώτησε και γιατί θέλω να πάω.»

«Να κάνεις τατουάζ;»

«Όχι! Εννοείται πως όχι! Να την δω να κάνει, υποθέτω. Δεν ξέρω, σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να κάνουμε παρέα με ένα άλλο ζευγάρι.» Γυρίζει να με κοιτάξει με μάτια γεμάτα περιέργεια.

«Δηλαδή το βλέπεις σαν διπλό – ραντεβού;»

«Υποθέτω πως ναι» ανασηκώνω τους ώμους.

«Δηλαδή βγαίνουμε, εσύ κι εγώ;» Τώρα γιατί το ρώτησε αυτό; Όλα πάνε τόσο καλά... Εντάξει τις τελευταίες δύο μέρες μόνο αλλά και πάλι, είναι ωραίο να μην είμαστε στα άκρα με τον Χάρρυ.

«Εγώ...» ψάχνω τις κατάλληλες λέξεις.

«Το φαντάστηκα» ξεφυσάει και πλησιάζουμε στο τέλος της σκάλας. Ο Λίαμ κάθεται ακόμα στον καναπέ αλλά σηκώνεται όρθιος μόλις μας βλέπει.

«Φεύγεις λοιπόν;» ρωτάει χωρίς κανένα ίχνος επίκρισης στη φωνή του.

«Ναι, φεύγει.»

«Ναι, φεύγω.» Ο Χάρρυ κι εγώ λέμε ταυτόχρονα.

«Εντάξει, τότε θα σε δω τη Δευτέρα στο μάθημα» ο Λίαμ μου χαμογελάει και νεύω καθώς η Κάρεν μπαίνει μέσα στο δωμάτιο.

«Φεύγεις; Νόμιζα ότι συμφωνήσαμε πως θα έμενες εδώ μέχρι να αποφοιτήσεις» με πειράζει και ακόμη κι ο Χάρρυ χαμογελάει.

«Συγγνώμη» της λέω κι εκείνη τυλίγει τα χέρια της γύρω μου σε μια ζεστή αγκαλιά, το είδος της αγκαλιάς που εύχομαι να μπορούσα να πάρω από τη δική μου μητέρα.

«Μην ξεχάσεις ότι θα πάμε στο φουσκωτό το άλλο σαββατοκύριακο» μου υπενθυμίζει η Κάρεν.

Νιώθω τα μάτια του Χάρρυ πάνω μου και την διαβεβαιώνω ότι δεν το έχω ξεχάσει και πως ανυπομονώ πάρα πολύ να δω το φουσκωτό τους και να περάσω μαζί τους το Σαββατοκύριακο. Χαιρετάω, όχι επίσημα αφού ουσιαστικά δεν πάω και πουθενά, ακόμα. Ο Κεν κατεβαίνει τη τελευταία στιγμή και με χαιρετάει βιαστικά, σχεδόν μην παρατηρώντας τον Χάρρυ. Έγινε τίποτα μεταξύ τους πριν έρθω; Το Σιάτλ είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω να σκεφτώ αυτή τη στιγμή, αλλά είναι το πρώτο που πρέπει να σκεφτώ. Όταν φτάνουμε στο αμάξι ο Χάρρυ τοποθετεί τις βαλίτσες μου στο πορτ-μπαγκαζ και μπαίνω μέσα προτού να έχει την ευκαιρία να μου ανοίξει εκείνος τη πόρτα.

After 2 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα