Κεφάλαιο 195

6.8K 148 18
                                    

«Έπρεπε να δεις την φάτσα σου, είχες φρικάρει.» τον πειράζω καθώς βγαίνουμε από το πάρκινγκ..

«Σίγουρα είχα.» κουνάει το κεφάλι του και γέρνω το δικό μου στο παράθυρο..

«Τι σκεφτόσουν;»

«Πόσο γρήγορα θα έτρεχα.» μισογελάει.

«Θα έτρεχες; Ωραία.»

«Θα σου άφηνα τα κλειδιά μου.»

«Ευχαριστώ.» Ένα λεπτό ησυχίας περνάει μέχρι να συνεχίσω τις ερωτήσεις για το θέμα που ξέρω ότι μισεί.

«Αλήθεια θα έτρεχες;»

«Ναι, Τες.»

«Εννοώ υποθετικά αν αυτό ήταν αλήθεια και μάθαινα ότι είμαι έγκυος, θα τα παρατούσες;» Παίρνει μια βαθιά ανάσα και σκέφτεται ένα λεπτό πριν απαντήσει.

«Όχι, μάλλον όχι. Αλλά θα ήμουν πολύ θυμωμένος μαζί σου.»

«Γιατί;»

«Τι εννοείς γιατί; Γιατί αυτό θα κατέστρεφε όλη μου τη ζωή, και τη δική σου.»

«Ναι, το ξέρω αλλά το φταίξιμο δεν θα ήταν μόνο δικό μου.»

«Γιατί στο καλό το συζητάμε αυτό;»

«Απλά αναρωτιόμουν, είναι εντάξει να έχουμε συζητήσεις για αυτό. Δεν πρόκειται να συμβεί, απλά ήθελα να ξέρω πως θα ένιωθες για αυτό. Νιώθω και εγώ έτσι, για τώρα.»

«Τι εννοείς για τώρα;» με κοιτάει.

«Δεν θέλω παιδί τώρα οπότε θα ήμουν και εγώ κατεστραμμένη από αυτό.» Το στόμα του ανοίγει για να μιλήσει αλλά ξανακλείνει, επαναλαμβάνει την κίνηση πριν τελικά απαντήσει.

«Αυτό είναι επικίνδυνο θέμα για μας.»

«Δεν πρέπει να υπάρχουν επικίνδυνα θέματα, πρέπει να επικοινωνούμε ανοιχτά. Από εκεί προέρχεται η πλειοψηφία των προβλημάτων μας, έλλειψη επικοινωνίας.» λέω. Όπως το γεγονός του να μετακομίσω στο Σιάτλ σε μιάμιση εβδομάδα και δεν σου το έχω πει ακόμα!

«Το ξέρω....» αναστενάζει.

«Ξέρω πως νιώθεις για το να έχεις παιδιά στο μέλλον και ξέρεις πως νιώθω για αυτά. Ειλικρινά, αν ήσουν έγκυος τώρα θα έχανα το μυαλό μου, αυτό το λίγο που έχει μείνει τουλάχιστον. Θα ένιωθα παγιδευμένος και δεν θα είχα καμία απολύτως ιδέα για το τι να κάνω. Θα με αποβάλουν και εσύ θα έπρεπε να μετακομίσεις στην άλλη άκρη του κόσμου έγκυος, πρόσθεσε μερικές κάμερες και θα ήμασταν έτοιμη για ένα ηλίθιο reality show.» Προσπαθώ να αγνοήσω το σχόλιο του για το να μετακομίσω στην άλλη άκρη του κόσμου γιατί δεν πρόκειται να συμβεί. Καλύτερα να περιμένω μέχρι να γεμίσω αντιβιοτικά για να τσακωθώ μαζί του. Αλλά μόλις είπα ότι χρειαζόμαστε ανοιχτή επικοινωνία.

After 2 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now