Κεφάλαιο 188

8.9K 174 74
                                    

«Εσύ τι;» η ένταση στη φωνή του είναι ασταθής. Μακάρι να μην είχα παραδεχτεί ότι φίλησα τον Ζέιν αλλά έπρεπε. Έπρεπε να το πω στον Χάρρυ, δεν θα μπορούσα να του το κρατήσω κρυφό και πρέπει να παραδεχτώ κιτα δικά μου λάθη όπως έκανε και ο Χάρρυ.

«Τον φίλησα, Χάρρυ.» Το κοιτάω από το κρεβάτι όμως δεν κάνει το ίδιο. Τα μάτια του είναι επικεντρωμένα στα βιβλία που πέταξε στο πάτωμα καθώς τα χέρια του σφίγγονται σε γροθιές.

«Εγώ... εσύ... γιατί;» το χέρι του χαϊδεύει το μέτωπο του σε σύγχυση και το μυαλό μου παλεύει να βρει μια εξήγηση.

«Νόμιζα ότι με ξέχασες... ότι δεν με ήθελες πια και εκείνος, ήταν εκεί και...»

«Σταμάτα να το λες αυτό! Σταμάτα να λες ότι εκείνος ήταν εκεί, σου το ορκίζομαι ότι αν το ακούσω άλλη μια φορά!»

«Εντάξει! Λυπάμαι, λυπάμαι τόσο πολύ Χάρρυ. Ήμουν τόσο πληγωμένη και μπερδεμένη, έλεγε όλα τα πράγματα που ήθελα τόσο απεγνωσμένα να ακούσω από σένα...»

«Τι έλεγε;» Δεν θέλω να επαναλάβω τίποτα από όσα είπε ο Ζέιν, όχι στον Χάρρυ.

«Χάρρυ...»

«Τώρα.» απαιτεί.

«Απλά έλεγε τι θα γινόταν αν εκείνος είχε κερδίσει, αν έβγαινα μαζί του αντί για σένα.»

«Και πως ήταν;»

«Ποιο;»

«Πως ήταν να ακούς όλες αυτές τις βλακείες; Αυτό είναι που θες; Θες να είσαι μαζί του αντί με μένα;» ο θυμός του μεγαλώνει και μπορώ να δω ότι βάζει τα δυνατά του να κρατηθεί και να μην ξεσπάσει αλλά η πίεση όλο και αυξάνεται.

«Όχι, δεν είναι αυτό που θέλω.» στέκομαι στα πόδια μου και κάνω ένα διστακτικό βήμα προς το μέρος του.

«Μην. Μην με πλησιάζεις.» οι λέξεις του με μαχαιρώνουν και στέκομαι ακίνητη.

«Τι άλλο έκανες μαζί του; Τον πήδηξες; Τον ευχαρίστησες;» Εύχομαι όλοι να είναι ακόμα κάτω στη τραπεζαρία γιατί αλλιώς θα ακούνε κάθε λέξη του Χάρρυ.

«Θεέ μου! Όχι! Ξέρεις ότι δεν θα το έκανα. Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν όταν τον φίλησα, απλώς φέρθηκα ανόητα και ήμουν σε τόσο κακή κατάσταση που με παράτησες.»

«Σε παράτησα; Εσύ είσαι αυτή που με άφησε γαμώτο και τώρα σε βρίσκω να τριγυρνάς στη πανεπιστημιούπολη σαν μια ηλίθια τσούλα!» φωνάζει. Θέλω να κλάψω αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με εμένα, έχει να κάνει με αυτόν και το πόσο πληγωμένος και θυμωμένος πρέπει να είναι.

After 2 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now