Κεφάλαιο 144

8.3K 178 36
                                    

Το ξυπνητήρι μου ακούγεται και ο Χάρρυ γρυλίζει με τον ενοχλητικό ήχο.

«Τες...» Κλαψουρίζει, γυρίζοντας πλευρό και καλύπτοντας το κεφάλι του με το μαξιλάρι του.

Το κλείνω γρήγορα και σηκώνομαι από το κρεβάτι να ετοιμαστώ για την πρώτη μου μέρα πίσω στην εταιρία Vance. Όταν βγαίνω από το ντους τυλίγω μια πετσέτα γύρω υγρό μου σώμα και κατευθύνομαι στην κουζίνα να ανοίξω την καφετιέρα. Είμαι λίγο αγχωμένη που θα δω την Κίμπερλι, δεν ξέρω ποια θα είναι η αντίδρασή της που εγώ και ο Χάρρυ τα ξαναβρήκαμε. Δεν είναι επικριτική αλλά δεν ξέρω ποια θα ήταν η δική μου αντίδραση αν αυτή τα περνούσε όλα αυτά με τον Κρίστιαν. Δεν ξέρει όλες τις λεπτομέρειες αλλά ξέρει πως είναι αρκετά άσχημα για να της τα κρατώ κρυφά.

Επίσης δεν ανυπομονώ να δω τον Τρέβορ, κατά κάποιον τρόπο αν ανυπομονώ επειδή είναι πολύ καλός και τα πηγαίναμε μια χαρά αλλά νιώθω πως δεν θα χαρεί που είμαι πιασμένη, ακόμη μια φορά. Ειλικρινά, πάντα ήμουν από την ημέρα που με γνώρισε. Με την καυτή μου κούπα καφέ προχωρώ προς το μεγάλο παράθυρο του σαλονιού. Το χιόνι πέφτει σε παχιές νιφάδες, μακάρι να σταματήσει να χιονίζει επιτέλους. Μισώ να οδηγώ για την δουλειά στο χιόνι επειδή πρέπει να πηγαίνω από τον αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας την περισσότερη διαδρομή προς την εταιρία Vance.

«Μέρα.» Η φωνή του Χάρρυ με ξαφνιάζει από το διάδρομο.

«Μέρα» Χαμογελάω και πίνω άλλη μια γουλιά από τον καφέ μου.

«Δεν θα έπρεπε να κοιμάσαι;» Τον ρωτάω και αυτός σκουπίζει τον ύπνο από τα μάτια του.

«Δεν θα έπρεπε να είχες ντυθεί;» Αντεπιτίθεται.

Χαμογελώ και τον προσπερνάω προχωρώντας στο υπνοδωμάτιο για να ντυθώ, αυτός τραβά την πετσέτα και τη βγάζει από το σώμα μου κάνοντας με να τσιρίξω και να τρέξω στο δωμάτιο. Ακούω τα βήματα πίσω μου και κλειδώνω την πόρτα. Ένας Θεός ξέρει τι θα γίνει αν τον αφήσω να μπει στο δωμάτιο. Το δέρμα μου καίει στην σκέψη αλλά δεν έχω χρόνο γι αυτό τώρα, πρέπει να ετοιμαστώ.

«Υπέροχα, πολύ ώριμο.» Λέει μέσα από το ξύλο.

«Ποτέ δεν είπα πως είμαι ώριμη.» Χαμογελάω και ανοίγω την ντουλάπα. Αποφασίζω να φορέσω μια μακριά μαύρη φούστα και κόκκινη μπλούζα, όχι το πιο κολακευτικό συνολάκι μου, αλλά είναι η πρώτη μέρα μετά τις διακοπές και χιονίζει.

Αφού βαφτώ με ένα ελαφρύ μακιγιάζ κοιτώντας στον ολόσωμο καθρέπτη της ντουλάπας, μου έχει μείνει μόνο να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Όταν ανοίγω την πόρτα ο Χάρρυ δεν είναι πουθενά. Μισό-στεγνώνω γρήγορα τα μαλλιά μου πριν τα τραβήξω πίσω σε έναν σταθερό κότσο.

After 2 - Greek Translationजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें