Κεφάλαιο 196

7.2K 163 32
                                    

«Αυτό;» το ύφος στο πρόσωπο της Στεφ όπως κοίταγε το φόρεμα μου λέει πως νιώθει για το καφέ φόρεμα.

«Ναι, δεν σου αρέσει;» τη ρωτάω

«Είναι εντάξει...απλά είναι τόσο...»

«Ωραίο. Σου ταιριάζει υπέροχα.»

«Είναι τόσο...»

«Αν δεν σου αρέσει αυτό μπορούμε να δοκιμάσουμε κάτι άλλο» προσφέρομαι.

«Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει, μου πάει, απλά νιώθω τέρμα περίεργα όταν το φοράω. Σαν να έπρεπε να κόψω τα μανίκια ή να σκίσω πέντε ακόμα ίντσες απ' τον ποδόγυρο.»

«Μπορείς να το κάνεις αυτό, αλλά όχι μέχρι ο δείπνο. Έχεις μόνο είκοσι λεπτά μέχρι να ξεκινήσεις.» Συνεχίζει να χαζεύει τον εαυτό της και παρατηρώ τα χείλη της να κυρτώνουν σε ένα χαμόγελο. Δείχνει όντως πολύ όμορφη. Διαφορετική αλλά όμορφη.

«Θα 'πρεπε να φορέσω περούκα» τινάζει τα βυσσινί της μαλλιά πάνω από τον ώμο της.

«Αυτό ακριβώς είπε κι ο Χάρρυ!» γελάω και γουρλώνει τα μάτια της.

«Είναι τόσο κόπανος!» γελάει μαζί μου και επιστρέφει στο δοκιμαστήριο.

«Πώς τα πάτε εσύ κι ο Χάρρυ; Μένετε ακόμα μαζί;» λέει από μέσα.

«Είμαστε καλά» κοιτάζω κάτω στα πόδια μου, ευγνώμων που δεν μπορεί να με δει. Δεν αισθάνομαι άνετα να αναλύσω τις λεπτομέρειες της ασταθούς σχέσης μου με τον Χάρρυ αυτήν τη στιγμή.

«Έλεγα μήπως βγαίνεις με τον Λίαμ επειδή είσαι κυριολεκτικά πάντα μαζί του και σε είδα να επιστρέφεις σπίτι με το αυτοκίνητό του.»

«Ο Λίαμ είναι ο καλύτερός μου φίλος, τίποτα παραπάνω.»

«Πώς νιώθει o Χάρρυ για αυτό;» ανοίγει την πόρτα και μου δίνει το φόρεμα, πάνω στην κρεμάστρα, όσο τοποθετεί την ταχυδρομικού στυλ τσάντα στον ώμο της.

«Η αλήθεια είναι ότι αρχίζει να συμπαθεί περισσότερο τον Λίαμ, εννοώ, επιτέλους φέρονται κάπως σαν θετά αδέλφια, πράγμα που κάνει τα πάντα ευκολότερα με τους γονείς τους» χαμογελώ στην σκέψη.

Μπορώ να διακρίνω ότι ο Χάρρυ επιτέλους συνηθίζει στο ότι ο Λίαμ με κάνει τόσο χαρούμενη. Η ευτυχία μου είναι σύντομη γιατί θυμάμαι ότι ο Λίαμ φεύγει όπου να 'ναι και ακόμα χειρότερα, το ύφος στο πρόσωπο της Στεφ μου θυμίζει ότι δεν έχει ιδέα ότι οι γονείς του Λίαμ και του Χάρρυ είναι παντρεμένοι μεταξύ τους.

After 2 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now