Κεφάλαιο 186

7K 162 168
                                    

«Για τι θέλεις να μιλήσουμε;» με ρωτάει ο Ζέιν καθώς στέκομαι σιωπηλή. Τις στρίπερ; Και τον Χάρρυ; Αυτό δεν μοιάζει με κάτι που αυτός θα έκανε ειδικά μετά το ραντεβού μας αλλά γιατί ο Ζέιν να πει κάτι που δεν είναι αλήθεια;

«Λοιπόν.. Αναρωτιόμουν πόσο καιρό γνωρίζεις την Ρεμπέκα.» ρωτάω και δείχνει μπερδεμένος.

«Τι;»

«Πόσο καιρό γνωρίζεις τη Ρεμπέκα;» ρωτάω ξανά.

«Περίπου έναν μήνα και λιγότερο. Όχι πολύ. Γιατί;» κάθεται και ξαπλώνει πίσω στον καναπέ απλώνοντας τα πόδια στου στο τραπεζάκι.

«Λοιπόν.. αυτό μπορεί να ακουστεί παράξενο αλλά νομίζω ότι σε απατάει.» Τα φρύδια του σμίγουν και παίρνει τα πόδια του από το τραπεζάκι και στρίβει το πρόσωπο του προς τα εμένα.

«Γιατί το πιστεύεις αυτό;» ρωτάει με εντελώς ανέκφραστο ύφος.

«Γιατί η μητέρα μου την γνώρισε την μέρα του ατυχήματος και ύστερα την είδε ξανά σε ένα δείπνο με το Νόα, το πρώην αγόρι μου. Νομίζω πως βγαίνουν. Και βρίσκονταν μαζί στην Καλιφόρνια την ίδια περίοδο.. και πηγαίνουν μαζί στο λύκειο.. και νομίζω...»

«Τέσσα.. κοίτα, ξέρω ότι δεν την συμπαθείς και τέτοια αλλά νομίζω ότι είναι λίγο ακραία η ιδέα του να βγαίνει με τον πρώην σου, καταλαβαίνεις; Εννοώ, αυτός μένει ώρες μακριά, έτσι;» με διακόπτει. Ωχ Θεέ μου, πάω στοίχημα ότι μοιάζω με τρελή ζηλιάρα που τα έχει βγάλει όλα αυτά από το μυαλό της.

«Ναι αλλά αυτή μόλις μετακόμισε εδώ σωστά; Το ξέρω ότι ακούγεται τρελό αλλά η μητέρα μου, μου είπε ότι είναι ίδια με την κοπέλα που γνώρισε στο εμπορικό κέντρο, που ήταν το κορίτσι σου.» εξηγώ.

«Δεν ξέρω.. εννοώ φαντάζομαι θα μπορούσε να ισχύει αλλά... δεν νομίζω, δεν μοιάζει να είναι τέτοιος τύπος» λέει ο Ζέιν καθώς ανακατεύει τα μαλλιά του.

«Τέτοιος τύπος; Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν πράγματα που δεν θα έπρεπε, αυτά δεν τον κάνουν...» ξεκινώ να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου.

«Έι, έι.. δεν μιλούσα για σένα. Εννοώ αν μη τι άλλο είμαι χειρότερος από αυτήν επειδή είμαι εδώ με σένα.»

«Ναι αλλά εμείς δεν κάνουμε τίποτα. Αυτή έχει άλλο αγόρι!» Δεν είμαι καλύτερή της στα σίγουρα. Έβγαινα με τον Νόα για χρόνια και τον παράτησα στα κρύα του λουτρού για τον Χάρρυ και φίλησα τον Ζέιν όταν η Ρεμπέκα ήταν εκτός πόλης. Κανείς από εμάς δεν είναι αθώος σε αυτήν την καθημερινή σαπουνόπερα, κολεγιακής εκδοχής.

After 2 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now