Κεφάλαιο 194

7.1K 149 48
                                    

Harry's POV

"Ορίστε, βρήκα μερικά." Χτυπώ τον ώμο της Τέσσα. Έχει το κεφάλι της χωμένο στον καναπέ και τα μάτια της κλειστά. Μετά από ένα ακόμη λεπτό που την πείραζα άνοιξε τα μάτια της και σηκώνεται για να πάρει τα μικρά χαπάκια από το χέρι μου.

"Είσαι άρρωστη;" Τη ρωτάω ξανά.

"Δεν ξέρω, νομίζω πως ίσως να αρρωσταίνω. Η κοιλιά μου πονάει περισσότερο από το κεφάλι μου τώρα αλλά ίσως να φταίει το ότι είμαι νηστική." Ή μπορεί να φταίει που σε αγχώνω τρομερά και φαίνεσαι σαν να επρόκειτο να ξεράσεις στον καναπέ μας.

"Oh, καλώς η πίτσα θα είναι εδώ σύντομα."

"Μχμ." Γέρνει το κεφάλι της πίσω και πίνει λίγο νερό για να καταπιεί το φάρμακο. Μπορώ να πω από την απουσία χρώματος στα μάτια της, ότι δεν νιώθει καλά.

"Έχεις κάνει ένεση για τη γρίπη;" Τη ρωτάω.

"Τι;"

"Την ένεση σου για τη γρίπη. Την έκανες φέτος;" Δεν ξέρω τι ακριβώς να ρωτήσω κάποιον άρρωστο.

"Δεν ξέρω... βασικά όχι. Δεν νομίζω ότι την έκανα. Δεν έχω ασφαλιστική. Πρέπει να δεις τον λογαριασμό από το ασθενοφόρο που με πήρε τις προάλλες." Γρυλίζει και μου δίνει ένα αδύναμο χαμόγελο.

"Θα το πληρώσω εγώ." Προτείνω και αυτή κατσουφιάζει και ξαπλώνει ξανά στον καναπέ.

"Θα το κάνω, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για λογαριασμούς νοσοκομείου."

"Σσσς..." Λέει και κλείνει τα μάτια της. Θα της το υπενθυμίσω ξανά όταν θα νιώθει καλύτερα, ή απλά θα πάω και θα το πληρώσω μόνος μου χωρίς την άδεια της. Αυτό θα την εκνευρίσει σίγουρα παρόλα αυτά και αυτό ακριβώς προσπαθώ να μην κάνω.

"Τι πρέπει να κάνω;" Ρωτάω και κάποιος χτυπάει την πόρτα. Η πίτσα φυσικά. Καθώς σηκώνομαι το χτύπημα γίνεται πιο δυνατό και καλύπτω το γυμνό κάτω μισό δέρμα της Τέσσα με μια κουβέρτα πριν προχωρήσω προς την πόρτα. Το χτύπημα γίνεται ακόμη πιο δυνατό. Με δουλεύεις τώρα;

"Μην κοπανάς την πόρτα μου, έχει πονοκέφαλο." Λέω απότομα στον νέο ντελιβερά.

"Συγνώμη φίλε." Λέει, δίνοντας μου ένα τετράγωνο κουτί. Νιώθω λιγάκι άσχημα που του φώναξα αλλά έκανε τον πονοκέφαλο της χειρότερα. Υπογράφω το όνομα μου στην απόδειξη και κλείνω την πόρτα στα μούτρα του.

"Εγώ θα.... αμμ... θα βάλω σε ένα πιάτο κάποια κομμάτια  για εσένα." Τραυλίζω και περπατώ στην κουζίνα. Είμαι τόσο χαρούμενος που είναι εδώ μαζί μου στο διαμέρισμα μας, άρρωστη ή όχι.

After 2 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now