Κεφάλαιο 182

6.4K 158 69
                                    

«Σ' ευχαριστώ και πάλι που με βοηθάς, κανένας άλλος δεν ενδιαφέρεται γι' αυτό το παλιό θερμοκήπιο. Φαντάσου μόνο τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτό το καλοκαίρι, αν είσαι ακόμα εδώ» χαμογελάει η Κάρεν. Μας έβαλε από ένα φλιτζάνι τσάι αφού επιστρέψαμε μέσα και εγώ το τελειώνω καθώς μιλάει.

«Σ' ευχαριστώ και πάλι για το τσάι» της λέω προτού ανέβω πάνω.

Εκπλήσσομαι όταν βλέπω πως είναι ακόμα εννιά. Έχω λίγο διάβασμα ακόμα μέχρι να πάω για ύπνο οπότε απλώνω τις σημειώσεις μου στο κρεβάτι και προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ να κάνω λίγη δουλειά. Νιώθω σαν να είμαι συνεχώς απασχολημένη με το Πανεπιστήμιο, τη δουλειά, τον Χάρρυ , τον Λίαμ, τη μητέρα μου... έχω να μιλήσω στη μητέρα μου σχεδόν δύο εβδομάδες. Γυρίζω απ' την άλλη και αρπάζω το κινητό μου από το κομοδίνο για να πάρω τη μητέρα μου. Απαντάει στον δεύτερο χτύπο.

«Ναι;» Δυνατοί ήχοι γεμίζουν το ακουστικό.

«Γεια... πώς είσαι;» Τη ρωτάω.

«Είμαι καλά, στη πραγματικότητα είμαι για φαγητό με τους Πόρτερς. Η Τέσσα λέει 'γεια'!» Λέει δυνατά.

«Α...» μου λείπουν οι Πόρτερς. Είναι πάντα τόσο ευγενικοί μαζί μου.

«Λένε 'γεια', γλυκιά μου. Μόλις γύρισαν από το Μάμουθ σήμερα το πρωί, οπότε πήγαμε αργά για δείπνο» μου λέει η μητέρα μου. Είχε πάντα εμμονή με τους Πόρτερς. Το τεράστιο σπίτι τους και οι συνδρομές τους σε διάφορες λέσχες την κάνουν να βγάζει στη κυριολεξία καπνούς από τα αυτιά.

«Πώς νιώθεις; Επουλώθηκαν ολες οι πληγές σου; Θα πρέπει να κλείσεις ένα ραντεβού με τον γιατρό σου απλά για να τσεκάρεις ότι όλα είναι εντάξει. Μην το ξεχάσεις, ξέρω πως ξεχνάς διάφορα» μου λέει σιγανά. Ποτέ δεν ξεχνάω τίποτα, βασικά.

«Έχω κλείσει ήδη ραντεβού για την άλλη εβδομάδα» λέω ψέμματα.

«Α... λοιπόν, καλό αυτό. Πρέπει να βιαστώ, η καινούργια κοπέλα του Νόα μας λέει τα πάντα για τα σχέδιά της για το κολέγιο του χρόνου.

«Είναι εκεί η κοπέλα του;» Δεν ξέρω γιατί ρωτάω, είμαι απλά περίεργη βασικά. Ξέρω ότι δεν θα έπρεπε να την έχω ρωτήσει γι' αυτήν γιατί αυτό ακριβώς είναι που ήθελε η μητέρα μου.

«Ναι, είναι ένα αξιαγάπητο κορίτσι. Θα τη συμπαθούσες, Μπέκα πρέπει να γνωρίσεις τη κόρη μου μια μέρα» λέει.

«Εμμ... ναι» μουρμουρίζω και παρακαλώ να μην δώσει η μητέρα μου το ακουστικό στην κοπέλα. Ελπίζω να συμπεριφέρεται στο Νόα με τον τρόπο που του αξίζει, είναι τόσο καλός.

After 2 - Greek Translationحيث تعيش القصص. اكتشف الآن