Κεφάλαιο 187

7.5K 144 86
                                    

Harry's POV

«Σ' ευχαριστώ» αναστενάζω με ανακούφιση και απογοήτευση. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω ή πώς να αρχίσω γιατί δεν περίμενα στ' αλήθεια να με ακούσει. Κινούμαι προς το μέρος της και στέκομαι μπροστά από το σημείο που κάθεται στο κρεβάτι, με κοιτάζει με μια ακατανόητη έκφραση και μετακινούμαι μπρος-πίσω για λίγα δευτερόλεπτα πριν σταματήσω για να μιλήσω.

«Εντάξει... δηλαδή απλά όλα είναι μπερδεμένα και σκατά. Νόμιζες ότι ζήτησα να περάσω από εδώ και μετά σε έστησα, θα έπρεπε να γνωρίζεις ήδη ότι δεν θα το έκανα αυτό.»

«Θα έπρεπε;» Διακόπτει. Δεν ξέρω πώς περιμένω να το ξέρει ήδη αυτό όταν έχω κάνει τόσες πολλές βλακείες.

«Έχεις δίκιο... αλλά κάνε ησυχία» λέω κι εκείνη στριφογυρίζει τα μάτια της.

«Το πάρτι μου ήταν μια γαμημένη αποτυχία και δε θα είχα πάει καν αν δεν ήθελες να πάω. Δεν ήπια καθόλου, καλά για να είμαι ειλικρινής ήπια ένα ποτήρι αλλά μέχρι εκεί. Δεν μίλησα σε καμία άλλη κοπέλα, ίσα που μίλησα στη Μόλλυ, και σίγουρα δεν έκανα παρέα με στρίπερς. Γιατί στο καλό να ήθελα να κάνω οτιδήποτε με μια στρίπερ όταν έχω εσένα;» Τα μάτια της μαλακώνουν ελαφρώς και δεν με κοιτάζει πλέον σαν να θέλει να μου ξεριζώσει το κεφάλι. Είναι κι αυτό μια αρχή.

«Όχι ότι σε έχω... αλλά προσπαθώ να σε αποκτήσω ξανά. Δεν θέλω καμία άλλη. Και κυρίως δεν θέλω ούτε να θέλεις εσύ κάποιον άλλον. Δεν ξέρω γιατί θα έτρεχες πάλι στον Ζέιν, ξέρω ότι είναι καλός μαζί σου και μπλα μπλα μπλα... αλλά είναι κατεστραμμένος.»

«Δεν έχει κάνει τίποτα που θα με έκανε να σκεφτώ κάτι τέτοιο γ'αυτόν Χάρρυ» λέει.

«Σου στέλνει από το κινητό μου παριστάνοντας πως είναι εγώ, επίτηδες σου είπε για τις στρίπερς...»

«Δεν ξέρεις αν μου έστειλε εκείνος και χαίρομαι που μου είπε για τις στρίπερς.»

«Θα σου το είχα πει αν απαντούσες όταν σε πήρα. Δεν είχα ιδέα τι γινόταν, δεν ήξερα ότι μου έφτιαξες τούρτα ή ότι με περίμενες. Είναι ήδη δύσκολο να σε κάνω να δεις ότι προσπαθώ εδώ πέρα και μετά πρέπει να έρθει αυτός και να μπει ανάμεσά μας βάζοντας ιδέες στο κεφάλι σου.» Παραμένει σιωπηλή.

«Λοιπόν, που πάμε από εδώ και πέρα Τες; Πρέπει να ξέρω γιατί αυτό το ζεστό – κρύο με σκοτώνει και δεν μπορώ να σου δώσω άλλο χώρο.» γονατίζω μπροστά της και τα μάτια μου συναντούν τα δικά της καθώς περιμένω την απάντησή της.

After 2 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now