Κεφάλαιο 199

11.1K 203 68
                                    

«Ο ιδιοκτήτης ο Ντριού φαίνεται κόπανος αλλά είναι πολύ ωραίος τύπος.» Ο Χάρρυ με ενημερώνει καθώς πλησιάζουμε το μικρό τούβλινο κτήριο. Ένα κουδούνι ακούγεται πάνω από το κεφάλι μου όταν ο Χάρρυ μου ανοίγει την πόρτα και μπαίνουμε μέσα. Η Στεφ και ο Τρίσταν είναι ήδη εδώ. Η Στεφ κάθεται σε μια δερμάτινη καρέκλα και ο Τρίσταν κοιτάζει κάτι σαν βιβλίο με τατουάζ;

«Πολύ σας πήρε!» Η Στεφ κλωτσάει τα πόδια της καθώς ο Χάρρυ και εγώ περνάμε δίπλα την και αυτός πιάνει την μπότα της πριν με ακουμπήσει.

«Είσαι ήδη ενοχλητική από ότι βλέπω...» Στριφογυρίζει τα μάτια του και προσπαθεί να με οδηγήσει εκεί που είναι ο Τρίσταν αλλά τραβώ το χέρι μου από αυτόν και στέκομαι δίπλα στη Στεφ.

«Είναι καλά μαζί μου.» Του λέει και αυτός την κοιτάζει άγρια αλλά δεν λέει τίποτα για απάντηση. Ο Χάρρυ στέκεται δίπλα στον Τρίσταν περίπου είκοσι βήματα μακριά, πιάνει ένα μαύρο βιβλίο σαν και αυτό που έχει ο Τρίσταν στα χέρια του, και κοιτάζει τις σελίδες.

«Πως ήταν το δείπνο με την οικογένεια;» Ρωτάω τη Στεφ σιγανά.

«Δεν ήταν άσχημα βασικά.» Κοιτάζει το αγόρι της και μετά ξανά εμένα, «ήταν καλοί, πολύ καλύτεροι από ότι περίμενα. Το φαγητό πάντως ήταν καταστροφή παρόλα αυτά, παρήγγειλα αρνησιά παϊδάκια κατά λάθος επειδή ήμουν αγχωμένη και ένιωσα τόσο ανόητη να διορθώσω τον εαυτό μου μετά. Ο Τρίσταν αντάλλαξε τα πιάτα μας όμως, ευτυχώς.»

«Λοιπόν χαίρομαι που πέρασες καλά, στο είπα πως θα σε λατρέψουν.» Της υπενθυμίζω.

«Πως είναι τα πράγματα με τη μαμά σου; Την έχεις δει πρόσφατα;» Η Στεφ ρωτάει καθώς ένα νέο αγόρι με μαλλιά στο ίδιο μήκος με τα δικά μου περπατά στο διάδρομο προς τα εμάς.

«Είσαι έτοιμη;» Τη ρωτάει.

«Ναι, φυσικά και είμαι.» Χαμογελάει πλατιά σε αυτόν και ξαπλώνει ξανά στην καρέκλα. Σηκώνει το μπλουζάκι της για να φανερώσει το στομάχι της, σταματώντας μόλις κάτω από το σουτιέν της. «Δεν σε έχω δει εσένα ξανά εδώ.» Το αγόρι σηκώνει το βλέμμα του σε εμένα κάπως σκουπίζει την επιφάνεια του γυμνού στομαχιού της Στεφ με μια πετσέτα.

«Δεν έχω ξανά έρθει.» Απαντάω.

«Το όνομα μου είναι Ντριού, μου ανήκει το μέρος.»

«Χαίρομαι που σε γνωρίζω. Τέσσα.»

«Θα κάνεις και εσύ τίποτα σήμερα;» Χαμογελάει.

After 2 - Greek TranslationOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz