Κεφάλαιο 189

8.4K 160 13
                                    

Ξαπλώνω στο στήθος του Χάρρυ για να πιάσω την αναπνοή μου Και τα δύο γυμνά μας στήθη ανεβοκατεβαίνουν αργά από τη στιγμιαία ευδαιμονία. Δεν νιώθω τόσο περίεργα όσο περίμενα, καμία σχέση με αυτό που περίμενα. Μου έλειπαν απεγνωσμένα αυτές οι προσωπικές στιγμές μαζί του, ξέρω πως το να κάνουμε έρωτα τόσο σύντομα χωρίς να έχει αποφασιστεί τίποτα ίσως δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα αλλά αυτή τη στιγμή καθώς τα δάχτυλά του χαϊδεύουν τη σπονδυλική μου στήλη, φαίνεται η καλύτερη ιδέα.

Δεν μπορώ να διώξω την εικόνα του σώμα του κάτω από το δικό μου καθώς σήκωνε τους γοφούς του από το ύφασμα για να με γεμίσει εντελώς. Έχουμε κοιμηθεί μαζί πολλές φορές αλλά αυτή ήταν μια από τις αγαπημένες μου. Ήταν τόσο δυνατό και σίγουρο και γεμάτο από θέληση.... Όχι, ανάγκη ο ένας για τον άλλον. Η διάθεση του Χάρρυ τον είχε καταβάλει μέχρι πριν λίγο αλλά καθώς τον κοιτάζω τα μάτια του είναι κλειστά και τα χείλη του σχηματίζουν ένα αχνό χαμόγελο.

«Ξέρω πως με κοιτάζεις, και πρέπει να κατουρήσω» Λέει τελικά και εγώ δεν μπορώ παρά να χαχανίσω. «Όπα.» Λέει και σηκώνει το σώμα μου από τους γοφούς για να με ξαπλώσει δίπλα του.

Τα χέρια του Χάρρυ τρέχουν στα μαλλιά του και διώχνει πίσω τη μοναδική τούφα από το γυμνό του μέτωπο ενώ σηκώνει τα ρούχα του από το πάτωμα. Παραμένει χωρίς μπλούζα και εξαφανίζεται από το δωμάτιο, αφήνοντας με για να ντυθώ. Τα μάτια μου μετακινούνται στο φορεμένα μπλουζάκι του Χάρρυ στο πάτωμα και από ένστικτο σκύβω να το μαζέψω αλλά το ξανά πετάω. Δεν θέλω να το τραβήξω ούτε να θυμώσει οπότε καλύτερα να κρατήσω τα δικά μου ρούχα για τώρα.

Είναι σχεδόν οχτώ οπότε διαλέγω μια φαρδιά φόρμα και ένα κοντομάνικο. Τα συντρίμμια από το ξέσπασμα του Χάρρυ καλύπτουν το πάτωμα οπότε το παίρνω πάνω και αρχίζω να βάζω τα πάντα στη θέση τους, τα ρούχα από την ντουλάπα είναι το πρώτο που μαζεύω. Ο Χάρρυ μπαίνει στο δωμάτιο καθώς κουμπώνω τη βαλίτσα με τα βιβλία μου.

«Τι κάνεις;» Ρωτάει. Κρατάει ένα ποτήρι νερό και ένα μάφιν στο ένα από τα μεγάλα του χέρια.

«Απλά τακτοποιώ.» Λέω σιγανά. Είμαι λιγάκι νευρική μήπως γυρίσουμε πίσω στο να μαλώνουμε ξανά οπότε δεν είμαι σίγουρη για το πώς να φερθώ.

«Εντάξει..» Λέει, αφήνοντας το ποτήρι και το σκαν στο τραπεζάκι πριν προχωρήσει προς τα εμένα.

«Θα βοηθήσω.» Προσφέρεται και μαζεύει τη σπασμένη καρέκλα από το πάτωμα. Δουλεύουμε σιωπηλοί ώστε να κάνουμε το δωμάτιο ξανά όπως ήταν. Ο Χάρρυ πιάνει τη βαλίτσα και προχωρά προς της ντουλάπα με αυτή στα χέρια του, σχεδόν ρίχνοντας ένα διακοσμητικό μαξιλάρι από το κρεβάτι. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να μιλήσω πρώτη αλλά δεν ξέρω τι να πω, ξέρω πως είναι ακόμη θυμωμένος αλλά πιάνω συνεχώς τα μάτια του πάνω μου οπότε δεν πρέπει να είναι πολύ θυμωμένος.

After 2 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα