3

5.3K 174 12
                                    

Chloe

Je další den a já jsem samozřejmě zase ve škole. Ráno když jsem se probudila tak Layla měla zase milion otázek a i táta měl hodně otázek, což jsem se divila.Převážně se táta o naše problémy nezajímá.  Ale nechtěla jsem je poslouchat takže jsem hned odešla pryč. Takže teď jsem ve škole hodně brzo. Ještě tu skoro nikdo není. První hodina začíná až za 20 minut. Sedla jsem si do lavice a ze starého batohu jsem si vytáhla jinou knížku a začala si jí číst. Tu knížku, kterou mi včera Samantha zničila tak tu jsem musela vyhodit. Kdyby tam bylo třeba jen pár stránek s tím slovem tak by to bylo v pohodě. Ale potom jsem zjistila, že je to i na začátku a prostě skoro všude. Takže jsem to musela vyhodit. Hodně mě to mrzí, protože to byla moje oblíbená knížka. Stejně ale nechápu proč to Samantha udělala. Už od začátku mě neřešila, vůbec si mě nevšímala takže nevím, co jí to popadlo.

Za chvíli začali už lidi přicházet, ale já je nevnímala. Vlastně nikdy je nevnímám. Dostala jsem se zrovna do té nejhorší třídy. Na základce jsem si přála, aby jsem se na střední dostala do třídy, kde bude aspoň pár dobrých lidí. Ale to se nestalo. Každý je tu namyšlený, každý má peníze a prostě mají všechno.

,,Ahoj" ozvalo se nademnou a já hned zvedla hlavu a viděla tu novou holku Jazzy. ,,Ahoj. To mluvíš na mě?" Překvapeně jsem se zeptala. ,,No jasně. Proč si tak překvapená?" Zasmála se. ,,Nikdo se tady se mnou nebaví." Pokrčila jsem rameny.

,,Můžu?" Ukázala na prázdnou židli vedle mě. ,,Jo určitě" řekla jsem pořád překvapeně.

,,Ty nebudeš sedět se Samanthou?" ,,S ní? Nikdy" zasmála se. ,,Jakto?" ,,Hned jak mi učitelka řekla, že si mám sednout třeba k tobě tak jsem k tobě chtěla fakt jít, protože si vypadala hodně mile. Ale Samantha mě odchytla a začala mi říkat o tobě tamty sračky. Já tomu nevěřím. Ona je úplně příšerná a tak hrozně moc namyšlená." protočila očima a já se zasmála.

,,Ona ti nějak ubližuje?" zeptala se. ,,No jakože že by mi fyzicky ubližovala tak to ne. Ale psychicky to trošku. A včera to hodně začalo. Ona mě urážela a tak. A pak mi na mojí nejoblíbenější knížku na skoro každou stránku napsala že smrdím. Takže jsem tu knížku musela vyhodit." ,,A můžu se zeptat proč si tohle ona myslí? Proč si myslí, že smrdíš?Vždyť je to úplná volovina"

,,No moje rodina nemá skoro vůbec peníze. Bydlím s tátou a se třema sourozencema, mamka umřela. No a táta nemá žádné peníze. A já jsem měla hodně oblečení, ale táta to musel prodat, aby jsme měli na jídlo" řekla jsem. ,,To mě mrzí" ,,To je v pohodě. Ale jinak nemyslím si, že smrdím. Nosím pořád stejné oblečení. Mám jedny kalhoty a pár triček, ale pravidelně si to peru takže nemyslím si, že smrdím" řekla jsem. ,,Samanthu neřeš. Odteď budeme kamarádky, teda jestli chceš. Já rozhodně chci, protože ty jsi tady z té třídy nejnormálnější a jsi hrozně hodná. To jsi tady asi jediná" ,,Moc ráda s tebou budu kamarádka" usmála jsem se.

,,Super. Tak já tě budu chránit před Samanthou. Nebude ti ubližovat, kráva jedna" řekla a já se usmála.

,,Když jsme teda ty kamarádky tak klidně když budeš chtít tak ti nějaké oblečení půjčím. Mám ho opravdu hodně. Až se za to třeba teď stydím, protože nenosím třeba půlku oblečení co mám, no a teď jak si mi řekla, že ty nemáš oblečení. Tak se teda hodně stydím" řekla. ,,To nevadí. Prostě hold někdo takový život má. A nemusíš mi půjčovat oblečení. Já nemám peníze takže bych ti to ani nějak nemohla zaplatit." ,,A proč by si mi to měla platit? Kamarádky si oblečení půjčují" usmála se a já se taky usmála. Po dlouhé době mám nějakou kamarádku a nefalešnou. To je tak úžasný.

Najednou do třídy přišla Samantha a hned se na mě a na Jazzy podívala. ,,Co tam proboha děláš Jazz? Jsi blázen? Jak si můžeš sedat k tý smradlavý holce? Ty jsi asi nevěděla, kde sedím na matiku že? Měla si na mě počkat na chodbě. A teď pojď" řekla Samantha a já sklonila hlavu. Bolí mě když mi říká, že jsem smradlavá.

,,Tak hele Samantho je mi úplně u prdele, kde sedíš" zavrčela Jazzy a postavila se ze židle. ,,Odteď budu sedět s Chloe, protože je skvělá a strašně hodná. A to ty rozhodně nejsi. Jsi hrozně moc namyšlená, rozmazlená a chováš se hnusně. Jestli ještě něco řekneš Chloe jakože smrdí nebo něco podobného tak si to pěkně vyřídíš se mnou. Mám starší bráchu takže se umím docela dobře prát. Takže se hned uklidni ty špíno" zasyčela na ní a já na Jazzy koukala s otevřenou pusou. Polovina třídy začala tleskat a smát se. Někdo, ale zase byl na straně Samanthy.

,,Jak takhle můžeš o mě mluvit?!" vykřikla s pláčem a vyběhla pryč ze třídy. ,,Skvělý Jazzy to se ti povedlo" začalo jí říkat pár lidí a ona se usmála a zase se posadila. ,,Tak jaká jsem byla?" zvedla obočí. ,,Skvělá. Hrozně moc ti děkuju" usmála jsem se a objala jí. ,,To co jsem jí řekla tak myslím fakt vážně. Umím se prát" zasmála se a já s ní. Bože, děkuji ti, že si mi sem Jazzy poslal.

*********

Jsem s Jazzy na chodbě a povídáme si. Ještě jedna hodina a pak domů. Nebo vlastně jdu s Jazzy ven. Takže se hrozně moc těším. Tohle bude fakt poprvé, co půjdu ze školy někam jinam než ke mě domů. Je to opravdu super.

,,Hej Jazzy!" ozvalo se a já se hned otočila na toho, kdo to říkal a Jazzy taky. Byl to ten pěkný kluk do kterýho jsem včera narazila. Ježiši jestli se teď dozvím, že s ním Jazzy chodí tak budu žárlit. Ale samozřejmě jí to budu přát, ale budu i žárlit. On je opravdu nádhernej. Ten jeho styl a ten jeho obličej a ty oči. Bože já snad slintám.

,,Co je?" zeptala se hned Jazzy. Viděla jsem jak se na mě ten kluk podíval, ale pak zase hned odvrátil pohled na Jazzy. Ale stejně jsem celá zčervenala. S klukama nemám žádné zkušenosti, vůbec žádné. Ani jsem se nikdy nelíbala.

,,Dnes jedu s kámošem k němu domů takže tě nemůžu odvézt domů" řekl. Jestli spolu chodí tak je hezký, že jí vozí domů.

,,Jasně v pohodě. Já půjdu s mojí novou kámoškou taky někam ven" řekla Jazzy a on přikývl. ,,Fajn tak čau" řekl a zase odešel pryč.

,,Jestli je to tvůj kluk tak ti hrozně moc závidím. Je fakt pěknej, ale neboj se nepůjdu po něm. To bych ti neudělala. Já se ani neumím bavit s klukama. Ale klidně sis s ním mohla dát pusu předemnou. Mě by to nevadilo" zasmála jsem se.

,,Můj kluk? On? To nikdy, fuuj" zasmála se a já na ní nechápavě koukala. ,,Je to můj brácha Chloe" uchechtla se a já překvapeně vykulila oči. ,,Brácha?" vyhrkla jsem a ona se smíchem přikývla. ,,Aha tak to jo" zamumlala jsem. ,,A tobě se snad líbí?" zasmála se a já sklonila hlavu. ,,Ou Chloe to je mega roztomilý. Ale nemysli na něj. Máš na víc a ne na tohle pako. A hlavně on rád střídá holky. Takže na vztahy asi moc není"


Ahoooj😍❤️ tak je tu další část. Snad se Vám líbila. Minule bylo opravdu hodně komentářů a to mě hodně hodně hooodně potešilo. Jsem hrozně ráda, že se Vám to zatím líbí. Takže doufám, že to takhle zůstane. Budu moc ráda za všelijaké komentáře a názory. Mohlo by to být stejné jako v minulé části😂 mám vás moc moc ráda. ❤️❤️❤️

IN LOVE✔️Where stories live. Discover now