26

4K 143 10
                                    




O tři dny později

Chloe

Uběhly tři dny a my jsme už dva dny na Floridě. Je to tu opravdu nádherný. Kelsey tu má příbuzný a ti bydlí hned u pláže, takže tu teď taky jsme a je to fakt super. Budeme tu ještě týden. I když je tu fakt hodně věcí, co dělat tak stejně jsem pořád smutná a taková zamlklá.

Zrovna teď sedím na pláži a po dlouhých třech dnech jsem si zapnula mobil. No jo mám opravdu hodně zmeškaných hovorů. Skoro všechno od Justina.

Zapnula jsem si instagram a projela nějaké nové příspěvky. Zastavila jsem se na fotce od Kylie.

Kylie1: Ano jsem zamilovaná a on do mě bude za chvíli taky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kylie1: Ano jsem zamilovaná a on do mě bude za chvíli taky. Všichni ví o koho se jedná takže nemusím označovat😘😜

Všechny komentáře (5):

unknownellie: i když nevím, kdo je ten kluk tak ti to přejuuu

bestlily1: Anooo zlatooo. Stačí párkrát zamrkat a máš ho

kendalljenner: ségra, počkej si. On se musí vzpamatovat ze staré lásky a pak už bude jen tvůj

kylie1: @kendalljenner já vím, za chvíli bude můj. Ta jeho bývalá je oproti mě nic

samanthacollins: ale notak, koukni na tu krásnou tvářičku. Proč jí necháváš čekat? @justinbieber


,,Kráva, kráva, kráva" zavrčela jsem naštvaně a mrskla mobilem do písku. ,,Ne nebreč" zakňučela jsem když jsem v očích cítila slzy. Brečím každý den, už toho musím nechat sakra. Ať si je klidně s Kylie. Já s ním už nebudu.

,,Ahoj, tak jak se máš?" ozvalo se za mnou a já zvedla hlavu. Byla tam Kelsey a povzbudivě se na mě usmívala. ,,Zlato, ty zase pláčeš?" povzdechla si, rychle si vedle mě sedla a utřela mi slzu. Nečekala jsem to, ale Kelsey mám opravdu ráda. Opravdu mi pomáhá jako moje maminka a to jsem přesně potřebovala.

,,Po třech dnech jsem si zapnula mobil" zamumlala jsem a natáhla se pro mobil. ,,113 zmeškaných hovorů od Justina, 160 zpráv od Justina. 38 zmeškaných hovorů od Jazzy" povzdechla jsem si. ,,Nechápu proč mi pořád volá když ví, že mám ten mobil vyplej" řekla jsem. ,,Asi to zkouší pořád a doufá, že ti bude volat zrovna když si ten mobil zapneš" řekla a vzala si ten mobil. ,,Máš tu i od něj 46 vzkazů z hlasové schránky" řekla. ,,Nechceš si to poslechnout?" zvedla obočí a já pokrčila rameny.

Kelsey zmáčkla první zprávu a zesílila zvuk. ,,Ahoj Chloe" ozval se jeho chraplavý hlas a na mém těle se objevila husina. ,,To co ti Kylie ukazovala je blbost. Chloe hrozně moc mi chybíš, nemůžu bez tebe být. Jsi jako můj kyslík. Prosím zavolej mi, potřebuji tě slyšet. Nebo mi aspoň napiš, že jsi v pořádku. Miluju... konec hlasové zprávy"

IN LOVE✔️Where stories live. Discover now