16

5.2K 172 26
                                    

Justin

Ráno jsem se probudil na to, že mi bylo zvláštní vedro. Povzdechl jsem si a otevřel oči. Hned jsem viděl že na mě leží Chloe a oba dva jsme zabalení do peřiny. Na jedný ruce mi ležela Chloe takže jsem jí ani necítil. Pomalu jsem ruku vytáhl, aby jsem jí nevzbudil a promnul jsem si obličej. Jak se proboha ke mě Chloe dostala? Vím, že jsem jí dal do postele k Jazzy. Bál jsem se, že kdyby se ráno probudila tak by na mě byla naštvaná kdyby zjistila, že spala vedle mě v posteli.

****

Už jsem si konečně lehal do postele. Těším se na spánek. Zabalil jsem se do peřiny a hned si vzpomněl na to, co mi Chloe v autě řekla. Zamilovala se do mě. To je hodně špatný. Nesmí mě milovat. Nedokážu být s někým ve vztahu. A už nedokážu milovat. Asi. Asi? Já sakra nevím.

,,Justine?" ozval se tichý hlas a já se podíval ke dveřím. ,,Chloe? Děje se něco?" ,,Já nějak nemůžu teď spát sama. V autě jsem spala, ale teď ne" řekla ještě opilým hlasem. I když stála tak se trochu houpala a přepadávala do zadu. Zajímalo by mě kolik toho do sebe hodila. ,,Můžu spát s tebou?" šeptla a promnula si oči. ,,Chloe já..." ,, Já bych jinak neusnula" zamumlala a sundala si sukni. ,,Co to děláš?" ,,Nechci spát v sukni" řekla a rozešla se ke mě. ,,Fajn" vydechl jsem a zvedl peřinu a ona si ke mě lehla. ,,Říkala jsem ti už, že jsem se do tebe zamilovala?" šeptla mezitím, co si mi lehala na hruď. Přivřel jsem oči a povzdechl si. ,,Jo" šeptl jsem. ,,Je dobrý že to víš" zamumlala a po chvilce už spala.

****

Bože já jsem takovej idiot. Choval jsem se k ní strašně hodně, pořád jsem za ní chodil. Pak jsem jí dokonce líbal. Nemůžu se prostě divit, že se do mě zamilovala. Ale já jí mám fakt rád. Opravdu jo. Ale že bych ji miloval? Opravdu to nevím. A hlavně jí je jenom 16. Mě už je 19. Měla by si najít kluka v jejím věku. Proč jsem si to ale kurva neuvědomil dřív než jsem jí začal líbat a tak?

Potichu jsem vstal z postele. Chloe se jen překulila a spala dál. Je roztomilá.

Pokroutil jsem nad sebou hlavou a zalezl do koupelny. Vešel jsem do sprchy a začal se mýt. Včera jsem toho nevypil moc, ale zase ne málo. Naštěstí mě hlava nebolí. Chloe bude, ale blbě si myslím.

Když jsem se dosprchoval tak jsem si oblékl domácí oblečení a šel dolů do kuchyně. Vyndal jsem si ingredience na palačinky a začal dělat těsto. Když jsem měl těsto hotové tak jsem ho začal dávat na pánvičku. Po takový čtvrt hodině jsem už měl uděláno několik palačinek. Namazal jsem je marmeládou a nuttelou a pak vedle na talíř jsem dal jahody. Nalil jsem do skleničky džus a položil to na tác. Sám sobě jsem si namazal dvě palačinky a snědl si je. Potom jsem se rozešel zase nahoru ke Chloe. Opravdu jsem jí udělal snídani do postele? Bože jestli nechci, aby byla do mě zamilovaná tak proč tohle dělám? Cítím se prostě divně, nic víc na to neřeknu.

Otevřel jsem dveře od mého pokoje a viděl Chloe, která se už pomalu probouzela. ,,Bože" zakňučela a já se uchechtl a položil tác na noční stolek. ,,Dobré ráno" řekl jsem a ona sebou cukla a hned se na mě podívala. ,,Bože co tady dělám?" vyhrkla a hned se víc přikryla. ,,No myslím si, že bude dobrý když se najíš a já ti mezitím všechno řeknu" řekl jsem a ona znova zakňučela a schovala si hlavu do dlaní.

,,Hrozně mě třeští hlava" řekla. ,,A chce se ti zvracet?" ,,Asi ne" ,,Tak to je náhodou dobrý. Hlava se dá přežít." řekl jsem a ona přikývla. Podal jsem jí talíř s palačinkami a ona se do nich pomalu pustila. ,,Jo tak to asi nepůjde" zamumlala, vyskočila z postele a běžela do koupelny. Hned jsem slyšel, že začala zvracet. Nechtěl jsem jí tam lézt tak jsem tady radši počkal.

IN LOVE✔️Where stories live. Discover now