29

5.1K 144 8
                                    

O tři týdny později

Justin

Uběhly tři týdny a dneska je úžasný den. Chloe už se jakž takž uzdravila. Týden a pár dní byla v nemocnici a pak šla domů. Do školy ještě nechodí. Ředitel to nějak vyřídil, že tohle pololetí je z předmětů uvolněná a to jenom kvůli Kylie. Mimochodem, s Kylie to dopadlo tak, že jí ze školy vyhodili. Takže teď chodí na nějakou příšernou školu a prý tam trpí.Nikdo tam s ní nechce kamarádit. Já jsem u ní byl a pěkně jsem na ní řval až tak, že se rozbrečela a strašně moc se omlouvala. Ale už na ní seru. Teď se už jenom budu věnovat mojí Chloe.

Ve škole mají teď maturanti tři dny volno, kvůli nějakýmu školení učitelů a oni tam nebudou takže nám dali volno. A Chloe je teď ještě uvolněná takže jsem toho využil a koupil jsem nám letenky do Toronta. Chloe si hrozně moc přála odjet pryč ze San Francisca a hlavně se mnou. Takže jsem se rozhodl, že jí vezmu do Toronta, kde jsem se narodil. Zajistil jsem nám tam hotel na tři dny. A pak na další tři dny pojedeme k mé babičce a dědovi do Stratfordu. První den chci vzít Chloe na takovou pouť na konci města, která je tak vždy v tomhle období. S Jazzy a rodiči jsme to tam hrozně milovali. A Chloe prý zbožňuje poutě.

Potom jí ještě ten den chci vzít na nějakou večeři a pak už budeme na pokoji a budeme se spolu tulit. Chci, aby si to Chloe užila.

Teď zrovna přijíždím k domu Kelsey a vyzvednu Chloe. Patrick se nakonec rozhodl, že se ke Kelsey přestěhují. Prý se opravdu hodně milují a chtějí být pořád spolu. Chloe to nevadí, Kelsey si hodně oblíbila.

Vylezl jsem z auta a šel k baráku a zazvonil. ,,Ještě nejsem hotová!" Ozval se křik Chloe a já se zasmál.

Za chvíli mi otevřela Kelsey. ,,Ahoj Justine, pojď dál" usmála se a hned mě pozvala dovnitř. Sundal jsem si boty a šel za Kelsey do kuchyně. ,,Patrick je docela nepříjemný" zašeptala ke mě a já si povzdechl. Od té doby, co se Chloe dostala do nemocnice tak mě Patrick nemá rád. Předtím mě měl rád a mohl jsem mu tykat, teď už ne. I když mu Chloe vysvětlovala, že jsem jí nepodvedl tak stejně je na mě pořád naštvanej.

,,Dobrý den" pozdravil jsem Patricka. ,,Sedni si Justine" řekl a já si hned sedl. ,,Máš všechno zařízené?" ,,Ano pane" kývl jsem. ,,Úplně všechno? Nechci, aby se Chloe něco stalo" ,,Mám opravdu všechno zařízené. Letenky mám. Letadlo nám letí za dvě hodiny. Hotel mám taky zařízený na tři dny a pak ty další dny budeme bydlet u mého dědy a babičky" Řekl jsem a on přikývl.

,,Jestli se Chloe něco stane tak se něco stane i tobě" zavrčel na mě. Překvapeně jsem se na něj podíval.

,,Tati tohle fakt přeháníš" ozvala se Chloe, která sem přišla a v ruce držela svůj kufr. Hned jsem se postavil a dal jí radši pusu jen na tvář.

,,Justin se tam o mě postará. Nechápu, co se ti stalo. Předtím si měl Justina rád" ,,Kvůli němu jsi se dostala do nemocnice. A teď tě mám s ním pustit do Kanady?!" Zařval. ,,Tati tohle jsme už řešili! Nebylo to kvůli němu. A už to nebudu řešit. Prostě teď jedeme na letiště" řekla naštvaně. ,,Já se tam o Chloe opravdu postarám" řekl jsem a on kývl.

Chloe se se všema rozloučila a pak jsme odešli. Když jsme seděli v autě tak jsem si jí k sobě přitáhl a políbil jí. ,,Radši jsem tě před ním nelíbal" zamumlal jsem jí do rtů a ona se zasmála.

,,Můžeme jet? Máš všechno?" Zvedl jsem obočí a připoutal se. ,,Můžeme jet. Nehorázně se těším" řekla šťastně a já se usmál a vyjel směr letiště.

**********

Přesně za sedm hodin jsme už přistávali v Torontu. Dvě hodiny jsme čekali na letišti v San Franciscu a necelých pět hodin jsme letěli. Blbý je, že už je tady večer. Od Chloe jsme vyjeli v půl jedenácté ráno a letadlo nám letělo ve 12:30 dopoledne. V Torontu tím pádem už bylo půl čtvrté odpoledne kvůli časovýmu posunu. No a takže když jsme doletěli do Toronta tak už bylo půl devátý večer.

IN LOVE✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat