Answer- charakter ask

3.2K 71 9
                                    

Ahoj holky tady jsou odpovědi na vaše otázky. Jsem hrozně ráda, že jste se zapojily. Ptaly jste se na skvělé otázky. Snažila jsem se napsat dobré odpovědi. Budu hrozně moc ráda za vaše názory na otázky do komentářů. Budu ráda za názor na ty odpovědi. ❤️❤️ mám vás hrozně ráda. Další část bude doufám zítra nebo v sobotu, ale neslibuji to na 100%.




Otázky od znana1:

Samantha: Proč Chloe nenávidíš nebo jí pomlouváš?- Já jsem hvězda naší třídy a ona je nic. Uvědomuji si, že je hezčí než já a lidi se s ní začínají bavit a to já prostě nechci. Nechci aby byla lepší než já.

Jazzy: Jseš ráda že tvůj bracha chodí s tvojí nejlepší kamarádkou?- Nejdříve jsem nebyla ráda. Justin byl v Kanadě opravdu děvkař a to i trochu tady v San Franciscu, ale když mi řekl, že Chloe miluje tak se to všechno změnil. Takže ano teď jsem ráda. Chloe je pro Justina úžasná.

Layla: Jseš ráda že si tvá malá sestřička našla kluka jako je Justin?- Justina jsem měla poznat o Vánocích když nás jeho rodina pozvala k nim. Justin je skvělý pro Chloe a hrozně jí miluje. Chloe je opravdu v dobrých rukou.

Otázky od BasicMe100:

Justin: Byl by jsi schopný odpustit Chloe nevěru?- Chloe by ani nebyla schopna někoho podvést. I kdyby chodila s někým jiným a ne se mnou tak by ho nepovedla. Je hrozně nevinná, spolehlivá a věrná samozřejmě. Ale kdyby se to stalo tak ano odpustil bych jí to. Každý udělá chybu. Chvilku by mi to trvalo, ale odpustil bych jí to.

Justin: Co sis o Chloe myslel poprvé když si ji viděl?- V hlavě jsem si pořád říkal. Sakra ta holka má mega úžasný tělo. Hlavně se mi líbilo její tělo, v tu dobu jsem ještě myslel jen na sex a toho lituji. A co jsem si o ní myslel? Hrozně tichá a plachá, ale myslel jsem si, že určitě musí být dračice v posteli. To jsem ještě nevěděl, že se nikdy nelíbala.

Chloe: Chtěla by si být s Justinem celý život?- Je to moje první láska takže ano chtěla bych to, ale nikdy nikdo neví, co se stane.

Justin: I když jsi teď s Chloe, líbí se ti ještě nějaké holky?- Ne, Chloe je bohyně krásy. Moje úžasná kráska.

Otázky od krtek26:

Chloe: Odopustila by si Justinovi nevěru?- Obavám se, že asi ne. Už hrozně mi vadilo to, že pořád spal s nějakýma holkama když jsem se do něj zamilovávala. Hrozně by mě to bolelo a kdyby se Justin snažil mě získat zpátky tak by to trvalo opravdu hodně dlouho.

Justin: Nevadí ti, že jste s Chloe od sebe 3 roky?- Vůbec mi to nevadí. Věk je jenom číslo. Jakože kdyby byla ještě pod zákonem musel bych se ji vzdát, ale už není a 3 roky opravdu není moc.

Chloe: Co ti vadí na Justinovi a co naopak máš ráda?- Občas mi vadí jak je hrozně žárlivý a majetnický. Ve škole jsem měla jednu menší prezentaci s klukem ze třídy a Justin nemohl zkousnout to, že si s ním povídám. Ale vím aspoň, že mě miluje. A mám hrozně ráda to jak se o mě stará a jak je milý. On je neskutečně milej člověk.

Justin: Co ti vadí na Chloe a co naopak máš rád?- Na Chloe mi nemůže nic vadit. Není co. A co na ní mám rád? Všechno. Nejvíc miluju její roztomilý úsměv.

Pro spisovatelku: Jak tě příběh napadl? Bude příběh dlouhý? (Cca 50 kapitol)- Hrozně dlouho jsem chtěla napsat takovýhle příběh ze střední školy. Takže je tady 😂 a kolik bude mít kapitol tak to ještě nevím. Mám připraveno ještě hodně věcí, co tam chci dát. Ale fakt nevím kolik bude kapitol.

Otázky od _Hiddly_88

Chloe: Jak sis užila Vánoce u Justina a jeho rodiny?- Bylo to úžasný. Po 4 letech opravdu úžasné Vánoce a nejlepší bylo, že i táta tam byl a Justin a moji sourozenci. Takže všechny, které miluju tam byli, což je perfektní.

Justin: opravdu miluješ Chloe? Ps: Měl by sis dávat pozor na Kylie. Je schopná všeho, abys byl její.- Opravdu jí miluju. Taky bych nikdy neřekl, že se tohle stane, ale je to tak. Hrozně moc jí miluju. A neboj se, na Kylie si dávám pozor. Nikdy nebudu její.

Cody: jaký je Justin jako kamarád? Jsi s Jazzy šťastný?- Justin je po dlouhý době fakt pravý kamarád. Tady na škole se každý přetvařuje. Justin ale ne. Je fakt skvělý kámoš. A s Jazzy jsem neskutečně moc šťastný. Je to moje princezna. 

Kylie: Proč nenecháš Justina na pokoji? Je spousta jiných kluků ve škole.- Protože ho miluju, ale on to neví. Není to tím, že by se mi jenom líbil a chtěla bych ho jen na sex. Miluju ho. Hned po našem prvním líbání jsem se do něj zamilovala. A hlavně ve škole byl nový jen pár dní a hned za mnou přišel a seznamoval se se mnou. Takže to něco znamená ne? Chloe nějak zpracuji a Justin bude zase můj.

Samantha: Co ti udělala Chloe, že se jí posmíváš, že nemá na nové oblečení?- Nic mi neudělala, jenom mě hrozně moc rozčiluje tím, že existuje. Musím se přiznat, že je fakt hezká a prostě když přišla Jazzy tak si teď myslí o sobě něco co není. A to, že nemá na nové oblečení? Okey to jsem trochu přeháněla, ale prostě jí nesnáším.

Jazzy: Jaký je Justin jako bratr?- Je to hrozně hodný, milý, pozorný a milující bratr. Už když jsme byly maličký tak se o mě staral přesně jako to dělá starší brácha a chrání mě. Lepšího bráchu bych si nemohla přát.

IamAnett: už máš nápad na nový příběh??- To opravdu ještě nemám. Obavám se, ale že po tomhle příběhu si od Wattpadu trochu odpočinu. Jsem tu už pět let a asi to už stačí. Všichni odcházejí a já už taky nemám nápad na nový příběh. Všechno jednou končí. Ale na Wattpad nikdy nezapomenu a třeba někdy po mém odpočinku něco napíšu.

Otázky od VanesaVeselikova:

Justin: Máš v plánu v budoucnu si vzít Chloe a mít s ní děti?- No jasně. Na 100%. Ne, hele nikdy nevíte co se může stát. Na tohle je ještě podle mě brzo. A Chloe ještě není ani dospělá. Ale samozřejmě o náši budoucnosti přemýšlím.

Justin: Co tě na Chloe nejvíc zaujalo když si ji poprvé uviděl?- Jak už jsem říkal minule. V tu dobu jsem myslel jen na sex takže mě samozřejmě zaujalo její úžasné tělo.

Otázky od Kemka_h:

Pro spisovatelku: Máš v plánu nějaký velký převrat?- No zvrat mám v plánu, ale asi zas tak velký nebude, že by se úplně všechno pokazilo. Nenechám náš páreček dlouho trpět. Na to jsem moc hodná 😂

Justin: Kdybys mohl vzít jednu květinu pro Chloe, jaká by to byla?- Kdyby to šlo tak bych do jedné kytice dal všechny květiny na světě. Ale vím, že Chloe miluje růže asi jako skoro každá holka a žena takže růže u Chloe vyhrávají.

Chloe: Byla by si schopna Justinovi odpustit nevěru?- Kdyby se opravdu snažil tak jo, ale ne hned samozřejmě. Musel by si u mě důvěru zase vybudovat a to by trvalo asi hooodně dlouho.

Kylie: Proč zrovna Justin, co tě na něm zaujalo, myslíš si že kdyby se vrátil k tobě měli by jste spolu happyend?- No jasně a já si myslím, že s mým plánem to vyjde. Nejdříve se zbavím té malé kravky a pak budu zase s Justinem.

IN LOVE✔️Where stories live. Discover now