8

5K 167 21
                                    

Druhý den

Chloe

Dnes jsem šla do školy s trochu větším sebevědomím. Ráno jsem se pohádala se sestrou a tátou kvůli penězům. Řekl mi, že bych měla chodit na brigády a taky mu dávat nějaké peníze. Takže jsem se s nima pohádala, že nebudu chodit na žádnou brigádu, abych mu pomohla vydělávat peníze. On to musí zvládnout sám.

No a když jsem s bouchnutím dveří odešla z bytu tak jsem si řekla, že jestli na mě dneska něco Samantha zkusí tak prostě taky něco udělám. Už musím. Jak říkal Justin, nesmím si nechat všechno líbit. Jo a jinak Justin. V noci jsem spala s jeho voňavou mikinou. On opravdu úžasně voní. A já jsem zjistila, že jsem do něj asi zamilovaná. To ASI tam je, protože jsem nikdy nebyla zamilovaná takže to nevím jistě. Ale pořád a pořád na něj myslím.

Ve škole jsem si zase sedla na svoje místo a čekala na Jazzy. Ta za takových pět minut už přišla. ,,Ahoj Jazzy" řekla jsem a hned jí objala. ,,Měla si kvůli mě problém? Jestli jo tak se ti hrozně moc omlouvám" řekla jsem.

,,Chloe nemám žádný problém. Teda včera jsem kvůli té facce musela zůstat hodinu a půl po škole, ale to mi vůbec nevadilo. Aspoň jsem jí dala facku. Byl to tak dobrý pocit" řekla. ,,Promiň. Musela si kvůli mě tady ještě tak dlouho trčet" řekla jsem s povzdechem. ,,Chloe mě to nevadí. Za ten trest, co dostala Samantha mi to stálo" zasmála se. ,,Jaký má trest ona?" ,,Do konce týdne vyloučení" usmála se a já se na ní překvapeně podívala. ,,Cože?" ,,Jo. Do konce týdne tady nebude. A vlastně má i napomenutí, protože se zjistilo, že šikanuje ještě dvě holky z vedlejší třídy. Takže už si nic nedovolí si myslím" řekla. ,,Wow tak to je teda dost hustý." uchechtla jsem se. ,,Má to za to" pokrčila rameny a já kývla.

,,Co ty a Justin včera? Prý se za tebou šel podívat jestli jsi v pohodě. Chtěla jsem za tebou jít, ale nejdříve jsem si to chtěla vyřídit s tou krávou no, ale pak mě ta učitelka poslala do ředitelny" řekla Jazzy. ,,No jo Justin se šel za mnou podívat. Měla jsem úplně špinavou a mokrou tu mikinu tak mi půjčil jeho. A byl hrozně moc hodný" usmála jsem se. ,,Chloe" zasmála se. ,,Asi jsem se do něj zamilovala Jazzy" ,,Chloe to fakt?" vyhrkla a já si povzdechla. ,,Pořád na něj myslím, pořád a pořád" ,,Chloe zkus se toho nějak zbavit. Já chci, aby si byla šťastná, ale myslím si, že Justin. No prostě on fakt není vztahy" ,,Já to vím. A i kdyby na vztahy byl tak vím, že by se mnou nechodil" pokrčila jsem rameny a ona si povzdechla a povzbudivě mě pohladila po zádech.

,,No ale co ty a Cody? Nepsali jste si třeba?" ,,No stala se jedna úžasná věc. Ale zase ti to nechci říkat, aby tě to nebolelo" ,,V pohodě. Klidně to řekni" usmála jsem se na ní.

,,Dobře no tak včera na mě čekal před školou. Od Justina se dozvěděl, že jsem po škole tak na mě čekal. A vzal mě do kavárny a tam mi řekl, že se mu strašně moc líbím. V kavárně jsme byli asi dvě hodiny a pak mě odvezl domů a políbil mě. Bylo to hrozně skvělý" ,,Jazzy to je úžasný! Hrozně moc ti to přeju" řekla jsem a objala jí. ,,Děkuju. Uvidím, co se z toho vyvine. Zítra mě prý chce zase někam vzít. Jo a to mi připomíná, že dneska jdeme na tu brigádu tak snad nic nemáš" ,,Fakt ti to přeju Jazzy. A ne nic nemám a už se tam hrozně těším. Pohádala jsem se otcem kvůli penězům. Takže teď prostě na tu brigádu chci mnohem víc" usmála jsem se.

**********
Další den

Chloe

Uběhl další nudný den ve škole. Teď když tady není Samantha tak už moc z ničeho nejsem nervózní. A začaly se se mnou bavit nějaké holky ze třídy. To jsem opravdu nečekala. Samozřejmě ty kamarádky Samanthy ne, ale ostatní jo. Nechápu proč až teď. To se jako bály Samanthy, že když se se mnou budou bavit tak je taky začne šikanovat nebo co?

IN LOVE✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat