10

4.4K 165 17
                                    

Pondělí

Chloe

Dnes jsem do školy přišla opravdu pozdě. Přišla jsem pět minut před zvoněním. V noci jsem nemohla vůbec spát a pořád jsem přemýšlela nad tím, co udělám s Jazzy. Bylo by skvělý kdyby tamtomu nevěřila, ale to se asi nestane. Určitě tomu nebude věřit. Usnula jsem až někdy ve čtyři ráno takže jsem samozřejmě zaspala.

Vešla jsem do třídy a hned jsem vyhledala pohledem Jazzy. Seděla úplně v jiné lavici a ne v té naší. A když jsem se k ní blížila tak si Jazzy hned vzala svoji tašku a položila si ji na židli vedle sebe, abych si tam nemohla sednout. ,,Jazzy" povzdechla jsem si. ,,Nechci se s tebou bavit" zavrčela a já smutně přikývla a šla si sednout do svoji lavice. Viděla jsem Samanthu jak se vítězně usmívá a pak něco píše do mobilu. Asi ten úspěch píše Kylie. Nenávidím je. Tak moc je nenávidím.

Za chvíli začala hodina dějepisu. S Jazzy jsme vždy při dějáku projížděly Instagram na jejím mobilu a smály se nějakým případům. Teď Jazzy leží na lavici a smutně kouká před sebe. Jsem tak hrozně moc blbá. Úplně jsem ji zklamala. Tamto bych o ní nikdy nemohla říct. Byla to moje jediná kamarádka po dlouhé době. Ale bojím se, že kdybych to neudělala tak mi budou opravdu pořád ubližovat a začaly by ubližovat i Jazzy. To jak říkaly, že by mi klidně i zničily vlasy tak to mě odrovnalo. Ty dvě mrchu by to fakt dokázaly.

Vzpomínám si jak jsem tančila s Justinem a on mi řekl, že je přesvědčený, že by mi Kylie nic neudělala. Prý to jenom říká, ale nikdy by to neudělala, na to je prý až moc hodná. To určitě.

Ach jo Justin. Ten mě bude taky nenávidět. Ten už se mnou nepromluví vůbec. No nikdo se mnou už tady nepromluví. Tak hrozně mě to bolí.

Když skončila hodina tak jsem si počkala až všichni odejdou a zastavila jsem Jazzy.

,,Jazzy prosím poslouchej mě" ,,A co mám jako poslouchat? Nechci s tebou už vůbec mluvit. Totálně si mě zklamala Chloe. Dělala si předemnou chudinku i když to tak není. Myslela jsem si, že jsi ze třídy jako jediná normální, ale nejsi. Udělala jsem pro tebe všechno. Půjčovala jsem ti moje oblečení i další věci. Pomohla jsem ti najít brigádu. To mi připomíná, že jedna bude muset v té brigádě skončit, protože já s tebou v jednom stánku nebudu. Ale vím, že ty ty peníze potřebuješ více než já. Tohle jediný ti věřím, že nemáte peníze, protože jsem viděla jak žiješ. Ale už nic víc ti nevěřím. Takže ti tu práci nechám a najdu si něco jiného. Ale prostě nepochopím jak si mi to mohla udělat. Jsi tak hrozně hnusná! Jsi skoro stejná jako Samantha! Nenávidím tě za to jak si mi lhala o tom, že jsme skvělé kamarádky!" Zařvala na mě a odešla pryč.

**********

Je konec školy a já si uklízím svoje učebnice do skříňky. Jsem úplně tělo bez duše. Teď hned po škole chci jít do tý práce a musím tam říct, že končím. Nemůžu nechat Jazzy, aby tam ona skončila a nechala to mě. Když jsem jí takhle zlomila tak jí nemůžu vzít ještě práci.

,,Chloe" ozvalo se za mnou a já se otočila a viděla Justina. ,,Justine" nadějně jsem se na něj podívala. ,,Vyslechneš mě?" Šeptla jsem. ,,Ne nechci tě poslouchat. Chci ti já něco říct" řekl a já pomalu přikývla.

,,Líbila ses mi. Opravdu jsi se mi líbila Chloe. I když ti je jenom 16 a dá se říct že jsi pubertální holka tak jsi se mi hrozně moc líbila. Jsi strašně nádherná a myslel jsem si, že jsi hodná, ale není to tak. To co si o mě myslíš tak to bych nějak mohl pochopit. Prostě každý mě rád nemá a nemusíš mě mít ráda ani ty, ale to co si udělala Jazzy. To bylo opravdu hnusný. Hrála sis na její kamarádku. Věčně jsi byla zalezlá u nás doma, pořád sis půjčovala její oblečení a hrála sis na obrovskou kamarádku. A pak jí uděláš tohle? Je to od tebe opravdu hnusný. Říkal jsem o Kylie a o Samanthě, že to jsou mrchy, ale ty jsi stejná. Dělala si před Jazzy úžasnou holčičku a tak. Ona si tě hrozně oblíbila a to i já. Ale oba dva jsme se spletli. Jsi mrcha Chloe" řekl a hned odešel pryč. Svezla jsem se dolů po skříňce a rozbrečela se. Bylo mi jedno, že tu jsou ještě nějaký lidi a koukají na mě. Prostě jsem tady brečela a nadávala si. Já jsem se Justinovi líbila a udělám tohle. Měla jsem si radši nechat ubližovat, než abych ztratila ty dvě úžasné osoby.

IN LOVE✔️Where stories live. Discover now