5

5K 161 23
                                    

Druhý den

Chloe

Už je druhý den nějak půl jedenácté ráno a my s Jazzy jsme se asi před hodinou probudily. Teď jsme na zahradě a jíme snídani, kterou nám Pattie připravila. Je opravdu nádherný počasí takže jsme se šly najíst ven na jejich velkou zahradu.

Když jsme dojedly tak jsme tác, kde jsme měly snídani, odsunuly jenom na stranu a začaly si povídat. A mezitím mi Jazzy česala vlasy a něco mi na té hlavě vyráběla. Ale mě to nevadilo. Naposledy mi česala vlasy mamka. Nemyslím to tak, že jsem si už nikdy vlasy nečesala. Ale milovala jsem vždy to jak jsem k mamce přišla a ona mi začala česat vlasy. Mám ráda když mi je někdo češe. Je to příjemný.

Najednou mi začal zvonit mobil. Vytáhla jsem si z kapsy můj starý tlačítkový mobil a koukla se, kdo mi volá. Byla to sestra. Hned jsem to zvedla.

,,Ano Laylo?" ozvala jsem se. ,,No ahoj Chloe. Kdy přijdeš domů?" ,,No až zítra. Chtěla jsem u mojí nový kamarádky spát dva dny" řekla jsem. ,,Chlo, táta chce, aby si přišla domů už dnes" ,,A proč jako?" ,,Bojí se o tebe" ,,Cože se?" zasmála jsem se. Rozhodně jsem tomuhle nevěřila. ,,Chlo i když to nedává najevo tak nás má rád. A nelíbí se mu, že spíš u nějaké holky, kterou znáš ani ne týden. A mě se to taky nelíbí" ,,Nech toho Laylo." zavrčela jsem. ,,Ty toho nech Chloe. Co když to kamarádství na tebe jen hraje a chce si z tebe udělat srandu? Vždyť jí fakt vůbec neznáš" ,,Přijdu si domů kdy chci. A Jazzy jsem za těch pár dní opravdu dobře poznala. Je to skvělá holka. Konečně mám dobrou kamarádku a vy mi jí zakazujete? Tak to si naserte!" vyjela jsem na ní a pak jsem to típla.

Jazzy v půlce mého rozhovoru někam odešla, ale to mi bylo teď jedno. Jsem na otce a na Laylu hrozně naštvaná. Nechápu co si vůbec myslí.

,,Jsem tu" ozvala se Jazzy. ,,Jazzy budu muset dneska jít už domů" ,,Proč?" povzdechla si. ,,Otec a sestra se zbláznili. Bojí se o mě, protože tě znám jenom pár dní" protočila jsem očima. ,,Aha. No to nevadí. Tak budeš u mě spát zase někdy jindy, ale teď tu ještě zůstat můžeš ne?" ,,No jasně. Přijdu až někdy večer" řekla jsem a ona se usmála.

,,Viděla jsem tvůj mobil" řekla a kývla na tu mojí tlačítkovou vykopávku. ,,No jo. Na víc nemám" uchechtla jsem se a Jazzy najednou ze své kapsy vytáhla Iphone.

,,No já vím. Ale mohla by si mít tenhle" řekla. ,,Cože? Jazzy to ani náhodou. To si nemůžu vzít" řekla jsem. ,,No tak Chloe." zasmála se a sedla si zase ke mě na zem. ,,Tenhle mobil už v našem domě nikdo používat nebude. Nikdy. Je to Iphone 5s. Měla jsem ho ještě nějak před čtvrt rokem a opravdu dobře fungoval, ale pak jsem k narozeninám dostala Iphone 6s a tak jsem tenhle už nepoužívala. Ale schovala jsem si ho. No a já prostě vím, že už se k tomu mobilu nikdy nevrátím a tak mě napadlo, že by si ho měla ty" ,,Jazzy to nemůžu přijmout" ,,Proč?" ,,No protože jednou někdy ti ho rodiče koupili určitě za hodně peněz a teď mi to chceš dát?" ,,Rodiče si myslí, že jsem ten mobil prodala. Ale já ani nevím proč jsem si ho schovávala. Myslím, že jsem měla v plánu ho prodat a tak jsem si ho schovala. Ale teď to potřebuješ ty a já ti ho moc ráda dám" usmála se.

,,Jazzy mě opravdu stačí tahle vykopávka. Ty ten mobil prodej a dostaneš za to slušný peníze" řekla jsem. ,,Ne já ho prodávat nebudu. Dobře tak mi bude už navždy ležet nesmyslně v nočním stolku. Už nikdo nikdy se ho nedotkne a bude tam úplně na nic" řekla a já se zasmála. ,,Chloe já na tobě vidím, že ten mobil chceš" řekla. ,,Chci ho, ale prostě je mi blbý si to od tebe brát když jsem za to nic nezaplatila" řekla jsem. ,,Mě to vůbec nevadí. Prostě si to vem." Řekla a dala mi ten mobil do ruky. ,,No a teď je už tvůj." zazpívala a já se začala smát.

IN LOVE✔️Where stories live. Discover now