30

4.4K 136 5
                                    


Justin

Ráno jsem se probudil se strašně dobrou náladou. Otevřel jsem oči a podíval se na Chloe, která mi ležela na hrudi. Nebyli jsme přikrytí takže jsem viděl její krásná prsa. Hned jsem si vzpomněl na včerejší noc. Bylo to skvělý. Vím, že si to Chloe neužila a to mě štve, ale zase posunuli jsme se, vyspali jsme se spolu. Takže až jí to nebude bolet tak si to budeme užívat oba dva a na to se hrozně moc těším. Ona bude v posteli určitě skvělá. Poznal jsem to když mě poprvé vykouřila. Nikdy to nedělala, ale bylo to hrozně úžasný.

Zvedl jsem ruku a začal Chloe hladit po vlasech a občas i na tváři. Přejel jsem prstem na její pootevřené rty a prstem je celé obkroužil. Chloe zamručela a já se potichu zasmál a strčil jí prst do pusy. Najednou mě nehorázně hryzla. ,,Au!" Vypískl jsem. ,,Chloe tak tohle bolelo" zakňučel jsem a podíval se na svůj prst, kde jsem měl obtisk její zubů. ,,To máš za to, že mě budíš" zasmála se a zvedla hlavu. ,,Ukaž ten prst" řekla a já jí ukázal můj pokousanej ukazováček. Chloe mi ten prst začala dávat polibky. ,,Omlouvám se, že jsem tě tak kousla" řekla se smíchem.

,,Ještě pusu a odpustím ti to" řekl jsem a ona se ke mě sklonila a políbila mě. Usmál jsem se a chytil jí za tváře a začal jí líbat. Po chvilce jsme se od sebe s mlasknutím odtáhli.

,,Musím na záchod" řekla a pomalu vstala. Když stála na nohou tak najednou bolestně zasyčela a sklonila se. ,,Chloe lásko, co se děje?" Vyhrkl jsem, rychle se postavil a chytil jí. ,,Hrozně mě píchlo v podbřišku" povzdechla si a já se podíval na postel a viděl tam docela velký červený flek. ,,To ne" povzdechl jsem si a ona se tam taky podívala. ,,Včera večer jsem se umyla a nekrvácela jsem. Jakto že teď jo?" ,,Nevím lásko, ale to nevadí. Půjdeme se spolu vykoupat ano?" ,,Hrozně mě bolí podbřišek" povzdechla si. ,,To bude dobré" řekl jsem a vzal si jí do náruče.

Odnesl jsem jí do koupelny a tam jsem jí posadil na jednu skřínku. Napustil jsem vanu a pak jsem tam Chloe položil a lehl si za ní. ,,Bože to je tak trapný" povzdechla si a schovala si hlavu do dlaní. ,,Co je trapný?" zeptal jsem se a začal jí hladit po břiše a na podbříšku. ,,Ta krev tam. Až to budou tady uklízet, protože určitě je tu nějaká pokojová služba tak prostě to je hrozně trapný" šeptla. ,,Zlato jim je to úplně jedno. Nechám jim tu za to prostěradlo nějaké peníze a nebudou to vůbec řešit. A hlavně je to na posteli a je to malý červený flek a jsme tady my dva takže třeba jim dojde, že jsme tady dělali intimní věci" zašeptal jsem jí do ucha a zasmál se. ,,A taky jim dojde, že jsem panna. Protože proč bych jinak krvácela ne? Jedině kdybych měla krámy, ale nejsem tak blbá, že bych šla spát nahá a nebo třeba by si mě mohl tvrdě znásilnit, ale to asi ne, protože nás na recepci viděli jak se k sobě tulíme" říkala rychle. ,,Hrozně žvaníš Chloe" začal jsem se smát. ,,Nemusíš to tak hrotit, jim je to úplně u prdele. Zaplatil jsem si tenhle pokoj? Zaplatil. Takže si tady můžeme dělat co chceme a to prostěradlo. Prostě nějaká uklízečka to veme a hodí do pračky vždyť je to jedno. Neřeš to zlato" znova jsem se zasmál. 

,,Jak se jinak cítíš? Když nepočítám bolení podbřiška" řekl jsem. ,,Hmm docela dobře. Vlastně skvěle. Vyspali jsme se spolu a mě se to líbilo. Nebo vlastně bolelo to, ale až si zvyknu tak budu na tom asi závislá" řekla a pak celá zčervenala. ,,Awww ty jsi zlato a nadržený zlato. Za pár dní to zase zkusíme a bude to už super." řekl jsem a dal jí pusu na tvář. 

,,Máš dneska něco v plánu?" zeptala se. ,,Chtěl jsem udělat prohlídku Toronta. Ukázat ti zajímávé místa a taky ukázat třeba čtvrť, kde jsme s Jazzy vyrůstali a tak" řekl jsem. ,,Tak na to se těším" otočila se a políbila mě. 

*********

,,Takže tady jsem chodil do školy" přišli jsme s Chloe před mojí starou střední. ,,Wow ta škola je obrovská a to jsem myslela, že my máme velkou školu" zasmála se Chloe. ,,Škola v San Franciscu je oproti tomuhle maličká" uchechtl jsem se a pak jsem Chloe dovedl k nástěnce. ,,To jsem já" ukázal jsem jí fotku basketbalového týmu. ,,Ježiši to je hezký. To je z prváku?" usmála se a já přikývl. ,,To jsem nevěděla, že hraješ basket. A proč ho nehraješ u nás? Je to tam myslím taky" ,,No je, ale mě se už nechtělo. Stejně by to bylo na nic, protože bych tam byl v týmu jen chvíli. Takže vždy si s Codym jdeme zahrát jen tak a neřešíme to" pokrčil jsem rameny. 

Chytil jsem Chloe zase za ruku a vedl jí dál. Ukázal jsem jí naší čtvrť a dům, kde jsem vyrůstal. Hodně jsem vzpomínal na dětství. Hrozně jí zajímalo jak jsme s Jazzy vyrůstali a taky někdy povídala i ona, jak vyrůstala. 

,,Jaký byl tvůj první polibek?" usmála se. ,,Můj první polibek?" zasmála jsem se. ,,Jo hrozně mě to zajímá. Můj první polibek byl s tebou takže ti nemám, co vyprávět. Ale tvůj mě hrozně moc zajímá. Kde to bylo a tak" řekla a já se znova zasmál. ,,Dobře. Můj první polibek byl katastrofální. Vlastně stalo se to támhle na tom kopci, tam byl dřív takový obrovský strom tak tam jsem jí vzal." ,,Kolik ti bylo?" ,,12 nebo 13 teď nevím" uchechtl jsem se,,Už takhle jo?" ,,Jo a proto to bylo příšerný. Ta holka se mi hrozně líbila. Já byl v té době hrozně malej a ona byla fakt vysoká. Vzal jsem jí na ten kopec a tam jsem jí zničehonic políbil. Musel jsem stát na špičkách, abych na ní vůbec dosáhl a ona se musela sklánět, bylo to mega trapný. A taky jsem hrozně moc slintal, jako fakt příšerně. I když to nebylo žádné líbání tak stejně byla ode mě oslintaná, ona to uměla mnohem líp. Nevím jestli to byl její první polibek nebo ne. Pak už se mnou ta holka nepromluvila. Ani ve třídě se na mě nemohla koukat" protočil jsem očima a Chloe se začala smát. 

,,Nesměj se mi" zasmál jsem se a začal jsem jí lechtat a ona se začala smát ještě víc. ,,Jaký byl tvůj první polibek?" zašeptal jsem jí u rtů. ,,Hmm taky byl úplně katastrofální" řekla arogantně a já se na ní naschvál ublíženě podíval. ,,To jsi přehnala" zamumlal jsem na oko naštvaně a ona se usmála a políbila mě. ,,Byl úplně nejlepší. Jsem ráda, že jsem si na tebe počkala" usmála se a znova mě políbila. Usmál jsem se a začal se sní líbat. 

Z ničeho nic se zase začala smát. ,,Čemu se zase směješ?" zasmál jsem se taky a odtáhl se od ní. ,,Úplně si představuju jak si byl maličký a ona se k tobě musela sklánět" začala se hrozně moc smát. ,,Jsi fakt mrška" uchechtl jsem se. 

********

,,Na tuhle vysokou jsem vždy chtěl." řekl jsem když jsme zastavili před univerzitou. ,,Teď ale nemůžu, protože jsme se přestěhovali do Francisca. Je to právně diplomatická škola" řekl jsem a ona se ode mě odtáhla. ,,Ve Franciscu podobná škola není?" ,,Takovýhle obor ne. Tahle škola je výborná a pak je ještě jedna skvělá v New Yorku, snad lepší než tahle, ale to nepůjde. Hlavně mám tebe a nemůžu tě opustit" řekl jsem. ,,Justine, ale já ti nechci bránit ve studiu." povzdechla si. 

,,Chloe já něco vymyslím, ale rozhodně tě nechci opustit" řekl jsem a naklonil se k ní. ,,Bude ode mě hrozně sobecký kdybych chtěla, aby jsi byl se mnou a nešel by si na vysokou" ,,Chloe teď na to prosím nemysli, já ještě uvidím. Třeba nakonec ani na vysokou nebudu chtít" pousmál jsem se a políbil jí. ,,Miluju tě a nechci tě nikdy opustit" zamumlal jsem jí do rtů. 


Ahoooj❤️❤️ takže je tady další část. Jsem teď na dovolené takže nevím, kdy další vyjde. Ale budu se snažit fakt brzy a budu to psát po večerech na pokoji. Jenom mi schází ty napády a nevím, co všechno ještě dokážu napsat, aby to nebylo tak nudné. Takže kdyby jste fakt někdo měl nějaký nápad, tak mi prosím napište. Budu moc ráda za názory a komentáře. Miluju vás❤️

IN LOVE✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat