24

4.1K 158 15
                                    

O tři dny později
Chloe

Dnes je sobota a já jsem doma. Justin jde dneska na nějakou soukromou párty pro čtvrté ročníky. Vlastně tu párty pořádá někdo ze čtvrťáku v jednom klubu a něco oslavují no. Ještě nemají po maturitě, ale asi oslavují, že se dostali do čtvrťáku a vlastně to bude asi poslední párty před maturitou. Justin mě tam chtěl vzít, ale můžou tam jenom čtvrťáci. A mě se tam ani nechtělo. Stejně si ale myslím, že určitě někdo z nižších ročníků se tam dostane. Vím, že nějaké druhačky mají kamarády ve čtvrtých ročnících a takže ti se tam určitě dostanou. Ale mě je to jedno. Stejně bych tam znala jen Justina a Codyho a oba dva by se stejně věnovali svoji třídě.

Teď už je večer, Justin mě odvezl ke mě domů a hned odjel na tu párty. Už teď mi chybí, ale nemůžu s ním být pořád. Musí být taky s kamarády.

Táta už nás seznámil s tou jeho ženskou. Byla jsem z toho fakt mimo, ale pak už jsem to nějak vzala. Layla byla hrozně ráda a bráškové taky. Takže já jsem byla jediná, která z toho byla předtím mimo. Táta s ní chodí a je s ní šťastný. Jmenuje se Kelsey a je opravdu hodně hodná. Musím si na to prostě zvyknout.

********
Lehla jsem si do postele už v pyžamu a vzala si mobil. Už je nějak deset hodin večer a já jsem docela unavená takže i když je víkend tak stejně za chvilku půjdu spát.

Najela jsem na mobilu na Instagram a hned tam na mě vyjela fotka, kterou přidal Justin.

justinbieber: Frieeeendssss🤪

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

justinbieber: Frieeeendssss🤪

Usmála jsem se a podívala se víc na Justina. Určitě už má něco v sobě. Trochu na to vypadá.

Přejela jsem na další příspěvek a byl to zrovna od Kylie. Protočila jsem očima a chtěla jít dál, ale zaujal mě popisek.

Kylie1: Ano! Se ségrou jsme se dostaly na soukromou párty našich milovaných čtvrtých ročníků

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kylie1: Ano! Se ségrou jsme se dostaly na soukromou párty našich milovaných čtvrtých ročníků. #poslednipartypredmaturou ❤️

Hned jsem se zamračila. Ta první holka je docela fajn holka ze čtvrtého ročníku. Jednou jsem se s ní bavila na začátku roku. Ta druhá je taky čtvrťačka a ta poslední je asi její ségra, protože jí opravdu neznám.

IN LOVE✔️Where stories live. Discover now