23

4.3K 141 7
                                    

O dva dny později

Chloe

Už je po škole a tentokrát jdu pěšky sama domů. Justin dnes ve škole nebyl, protože musel s něčím pomáhat tátovi. Ale jdu za nim odpoledne. Musím si dojít domů tam si asi vezmu něco k jídlu, převléknu se a půjdu za Justinem.

Došla jsem k paneláku, vešla dovnitř a rychle vyběhla schody nahoru. Nevím proč, ale hrozně jsem se těšila až se najím a půjdu za Justinem. No jo, miluju ho.

Odemkla jsem byt. Byl tu jenom táta, protože tu měl boty, ale pak tu byli nějaké nové bílé boty, které Layly rozhodně nebyly. Ona bílé boty nesnáší.

Sundala jsem si bundu a zula si boty. Vešla jsem do obýváku a hned viděla něco co mě hodně překvapilo a i docela zlomilo. Táta ležel na gauči a na něm ležela nějaká ženská a líbali se. A docela vášnivě. Oba neměli tričko. Když jsem si tu ženskou více prohlidla tak mi došlo, že je to ta kamarádka Pattie, co byla na oslavě Jeremyho.

Popošla jsem trochu do zadu a tím pádem jsem narazila do skříňky. ,,Chloe?" Vyhrkl překvapeně táta a ta ženská z něj slezla. Pokroutila jsem hlavou a s pláčem rychle vyběhla z bytu pryč.

Celou cestu co jsem běžela k Justinovi jsem brečela. Špatně se mi dýchalo, protože jsem brečela a i běžela.

Doběhla jsem k baráku, kde bydlí Bieberovi a hned jsem zazvonila. ,,Chloe? Zlato, Panebože proč brečíš?" Hned vyhrkl Justin a já ho hned objala a vzlykala a celá se třásla, protože se mi opravdu špatně dýchalo.

,,Lásko moje. Co se stalo? Ublížil ti někdo ve škole?" Začal něžně, ale pak zněl naštvaně. Zakroutila jsem hlavou a snažila se popadnout dech.

Justin mě hned vzal do náruče, zavřel dveře a rozešel se se mnou do jeho pokoje. Položil mě na postel a hned si sedl vedle mě. ,,Řekni mi to princezno. Nenávidím když pláčeš" řekl zlomeně.

,,Já možná...možná přeháním, ale prostě, prostě...bolí to" vzlykala jsem a on mě zase pevně objal. ,,Jsem tu s tebou lásko moje. Pořádně se nadechni, vždyť se udusíš" chytil mě za obličej. Přikývla jsem a Justin se pořádně nadechl a já to po něm zopakovala. Párkrát jsem se ještě pořádně nadechla a potichu vzlykla.

,,Lepší?" Pohladil mě po tváři a já přikývla. ,,Řekneš mi to?"

,,Viděla jsem tátu s tou kamarádkou tvoji mamky. Líbali se na našem gauči a prostě vypadalo to, že se spolu vyspí" řekla jsem potichu. ,,Proto si tolik brečela?" Překvapeně se na mě podíval.

,,Jo" vydechla jsem. ,,Já prostě mi to vadí. Vím, že mamka tátu hrozně moc milovala. I když ji opustil tak stejně ho hrozně moc milovala. Vím taky, že už to jsou čtyři roky. Ale neskutečně mi to vadí. Myslím si, že by nám to táta ani neřekl, že má nějakou přítelkyni nebo něco takového. Ta moje reakce byla asi fakt přehnaná, ale hned jsem si vzpomněla na mamku a na to, že se na to musela ze shora koukat a prostě tak" pokroutila jsem hlavou.

,,Lásko no tak to bude dobré. Ty jsi si myslela, že už si táta nikoho nikdy nenajde?" ,,Já nevím, asi jo. Ještě nedávno mi říkal, že mamku neskutečně moc miloval a teď prostě udělal tohle" řekla jsem a povzdechla si. ,,A není lepší když bude táta šťastný? A s ní třeba bude šťastný. Lásko jestli to fakt byla kamarádka mamky tak ji znám dost dobře. Je hrozně hodná a milá. Nedávno ztratila manžela a syna při autonehodě a možná se tímhle zblížili. Oba dva někoho ztratili. Nemusíš kvůli tomuhle plakat. Samozřejmě chápu, že když si je viděla tak ti hned do hlavy vešla tvoje maminka, ale kdyby vám umřel táta tak si myslím, že by vaše mamka si pak taky našla někoho jiného. Tvůj táta má úžasné vzpomínky na tvoji mamku, ale chce jít dál" řekl.

IN LOVE✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat