15

5.1K 170 29
                                    

O dva dny později

Chloe

Ráno jsem se probudila z ničeho nic. Vlastně skoro celou noc jsem nespala. Dnes je totiž úplně hrozný den. Dnes je to čtyři roky, kdy maminka umřela. Je to úplně příšerný. Celou noc jsem na ní myslela. Myslela jsem na to, co všechno jsem s ní zažila. Všechny ty naše úžasné zážitky. Byla to ta nejlepší maminka na světě. Umřela tak hrozně moc brzo.

Je pátek, ale já rozhodně do školy nepůjdu. Nedokážu to. Jazzy taky včera odjela s rodiči na osm dní do Kanady. Takže ani Jazzy tu nemám, která by mě třeba objala a nějak utěšila. Vím jen, že Justin do té Kanady nejel. Nevím proč, ale rozhodně za ním chodit nebudu. Nechci ho vidět.

Vstala jsem z postele a v pyžamu se rozešla do kuchyně. Na stole stála svíčka a všichni už tam seděli. Potichu jsem se omluvila, že jsem přišla pozdě a taky si sedla.

Potichu jsme si snědli snídani a pak jsme se dohodli, že pojedeme na hřbitov.

Když jsem si na sebe oblékala svoje nové černé šaty, které mi táta koupil tak mi na mobil přišlo upozornění. Už mám zase ten IPhone. Jazzy mi ho zase dala. Odemkla jsem mobil a podívala se na to upozornění. Bylo to upozornění ze školního Instagramu. Prostě někdo založil Instagram naší školy. Učitelé o tom neví, protože tam lidi převážně píšou drby o těch učitelech. Potom tam taky dávají novinky, třeba nějaké akce školy a tak. A teď tam byla pozvánka na houseparty u nějaké holky.

Chtěla bych tam. Někdy bych chtěla na takovou tu domácí party. To musí být opravdu zajímavé. Určitě to bude něco jiného než v klubu. Jo půjdu tam a opiju se. Potřebuji to.

***********

Po dvou hodinách jsme se vrátili z hřbitova. Já jsem si potom oblékla něco normálního na sebe, vzala jsem si do kabelky svoje vydělané peníze z brigády a odešla jsem pryč.

Za 15 minut jsem došla před obrovský obchodní centrum. Vím, že bych peníze tak utrácet neměla, ale dneska si to chci užít takže si musím nakoupit nějaké hezké oblečení ne?

Vešla jsem do obchoďáku a snažila se najít nějaký obchod, kde mají krásné oblečení, ale zase to nebude stát moc peněz.

Když jsem konečně nějaký dobrý obchod našla tak jsem hned začala hledat něco speciálního na dnešní večer. I když je dneska výročí smrti mojí maminky tak stejně na tu party půjdu a odreaguju se.

***********

Je už šest hodin večer a já už dokončuji úpravy svého outfitu. Koupila jsem si novou sukni a takovou lehkou bundičku. Tričko jsem si nekupovala a vzala si nějaké staré. Jsem docela spokojená se svým outfitem. Sama nevím jestli se vůbec hodí na párty, ale tak nevadí. Taky jsem si koupila poprvé za život nějaký make-up a tak. Takže jsem se trochu namalovala, vlasy jsem si nechala rozpuštěné a bylo to.

Tátovi jsem řekla, že jdu za Jazzy. Pochybuji, že by mě pustil na párty. Už teď když jsem mu řekla, že jdu za Jazzy tak mě moc pustit nechtěl kvůli mamce. Ale přemluvila jsem ho tak, že mi Jazzy pomůže se odreagovat a tak. Nakonec mi to teda dovolil a já byla připravená na dnešní večer.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
IN LOVE✔️Where stories live. Discover now