9

4.9K 156 15
                                    

O tři dny později

Chloe

Uběhly tři dny. Dnes je sobota. Ve středu jsem byla u Justina a ve čtvrtek a v pátek se mnou úplně přestal mluvit. Vůbec nevím proč. Radši se věnuje té Kylie. Říkal mi, že by s ní nikdy nemohl chodit, ale chová se k ní jako k přítelkyni.

Já vím, že mu jsem někde u prdele a pořád jsem kamarádka jeho sestry, ale stejně. Ani mě nepozdraví. Ve škole chodí kolem nás a zdraví Jazzy a na mě se ani nepodívá. Opravdu mě to mrzí.

Dnes je teda sobota jak už jsem říkala a dnes se koná školní ples. Vůbec jsem tam nechtěla jít, ale Jazzy mě samozřejmě zase přemluvila.

Bude tam hlavně Justin, kterého teď vidět fakt nechci a to jenom kvůli tomu, že mě začal úplně ignorovat. Nemůžu pochopit proč. Potom tam bude asi Samantha. Myslím si, že na ples už má povolený jít. A pak tam budou další lidi, kteří mě vůbec nezajímají. A Jazzy ta asi bude pořád s Codym. Chodí spolu, takže Jazzy byla u něj každou přestávku. Nebo spíš on vždy chodil k nám a byl s Jazzy a já byla páté kolo u vozu.

,,Jazzy mě se tam opravdu nechce" povzdechla jsem si když mi česala vlasy. Jsem zase u ní a už se začínáme připravovat na ten debilní ples.

,,Ale Chloe prosím. Udělej to pro mě. Já ti slibuji, že tam budu pořád s tebou. Cody je čtvrťák takže tam bude mít nějaký program a převážně bude se svoji třídou. Takže tam budeme spolu a bude to super" usmála se. ,,Bude tam Justin" povzdechla jsem si.

Jazzy jsem řekla všechno. Že jsem byla u nich doma a Justin mi uvařil čaj a že jsme si povídali. No a pak jsem jí samozřejmě řekla i to, že mě začal ignorovat. Že mě ani vůbec nezdraví a tak. Je opravdu hnusný když kolem nás prochází a pozdraví jenom Jazzy a na mě se ani nepodívá. Nebyli jsme ani kamarádi, ale že mě ani nepozdraví? To opravdu nechápu.

,,To bude úplné stejné jako s Codym. Ten taky bude pořád někde se třídou. A jestli za tebou přijde, což se asi stane tak ho budeš ignorovat pro změnu ty" ,,Proč by za mnou chodil? Vždyť dva dny mě ignoroval. Ani jednou se na mě nepodíval a teď by za mnou měl chodit?" Uchechtla jsem se. ,,Budeš mít tak hrozně moc nádherný šaty a budeš tak hrozně moc krásná že ho tak okouzlíš a on za tebou přijde" ,,To určitě" protočila jsem očima. ,,No já si to myslím tak tomu věř. Takže jestli za tebou přijde tak ho musíš ignorovat. Aby si uvědomil, že to jak tě ignoroval byla blbost" ,,Stejně si nemyslím, že za mnou přijde. Nezajímám ho" zamrmlala jsem a Jazzy se zasmála a už radši nic neříkala.

**********

,,Chloe jsi hrozně nádherná" usmála se Jazzy když už jsem na sobě měla šaty a byla jsem už vlastně připravená.

,,Chloe jsi hrozně nádherná" usmála se Jazzy když už jsem na sobě měla šaty a byla jsem už vlastně připravená

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Nevím jestli jsem nádherná" povzdechla jsem si. ,,Chloe nepochybuj pořád o sobě. Jsi opravdu hrozně moc nádherná" usmála se. ,,Na těch podpatkách se zabiju" zasmála jsem se když jsem si obouvala boty na podpatku od Jazzy. ,,To zvládneš. Já taky na tom neumím chodit, ale zvládneme to" řekla.

IN LOVE✔️Where stories live. Discover now