17

5.4K 149 17
                                    

Justin

,,Chloe! Taky k tobě něco cítím!" zařval jsem a ona se na mě otočila a překvapeně na mě koukala. ,,Cože?" šeptla a já si povzdechl a přikývl.

,,Je to tak Chloe. Říkám ti pravdu. Já předtím jsem ti pořád říkal, že prostě s nikým chodit nechci a tak. Vlastně až nějak do minulého týdne jsem si říkal, že jsi vlastně stejná jako ostatní a že určitě s tebou chodit nechci. Rozhodně s tebou nechci mít nic víc jsem si pořád říkal, protože vztah nechci. Ale když jsme se poprvé políbili tak jsem na tebe pořád myslel. Když jsme se spolu začali bavit tak ses mi hned líbila. A já prostě. Uh bože tohle mi fakt nejde. Prostě k tobě něco cítím. Asi tě ještě úplně nemiluju, ale cítím k tobě něco. Takhle jsem to na začátku cítil s tou mojí první holkou. Chyběla mi když jsem jí dlouho neviděl, když jsem jí viděl s nějakým jiným klukem tak jsem nehorázně žárlil. Tohle stejné mám s tebou. Když ti Kylie a Samantha udělaly tamto a my jsme se spolu nebavili tak si mi chyběla a když jsem tě včera viděl s tím klukem, jak se s ním líbáš tak jsem byl nehorázně naštvanej. Vůbec jsem toho kluka neznal a ty jsi se k němu tak moc měla. Tak hrozně jsem žárlil, chtěl jsem být na jeho místě. A taky včera když jsi šla opilá přes tu silnici a skoro tě zajelo to auto. Byl jsem k smrti vyděšenej. Cítím k tobě něco. Musíš mi věřit Chloe" řekl jsem.

,,To co jsem ti teď řekl tak je to všechno asi zamotaný, ale je to fakt pravda." řekl jsem. Chloe nic neříkala, vlastně jsem nic ani z jejího výrazu nedokázal vyčíst.

,,Chloe prosím mohl bych tě dneska vzít někam na rande? Třeba by jsme mohli jít do restaurace, tam bych ti řekl všechno a pak by jsme mohli třeba do kina. Prostě pravé rande" řekl jsem prosebně. ,,Dobře" šeptla a já se usmál. ,, Tak super. Tak já tě vyzvednu u tebe doma okolo půl šesté ano?" ,,Jo" taky se pousmála a já byl tak nehorázně šťastný.

Chloe

Přišla jsem domů celá taková zmatená. To co mi řekl Justin tak to bylo opravdu hezký, ale i zvláštní. Jsem na něj trošku i naštvaná. Protože kdyby tam nepřišel Cody a neřekl tamto, tak by mi Justin nikdy neřekl, že ví, že jsem do něj zamilovaná. Ale zase to co mi říkal. Nevím no. Určitě s ním na to rande půjdu. Doufám, že všechno bude v pohodě.

Vešla jsem do kuchyně a tam viděla tátu sedět u stolu. Hrabal se v nějaké krabici s fotkama. ,,Tati, co tu děláš?" zeptala jsem se potichu a přešla ke stolu. Vzala jsem víko od krabice a podívala se, co tam je napsané. Little Chloe.

,,Krabice Layly a kluků už mám za sebou" kývl na krabice, které ležely na zemi. ,,Nevím proč, ale s tebou máme nejvíc fotek. S klukama chápu, že jich tolik není, protože jsem s vámi ani moc nebyl a po její smrti se toho už moc nefotilo, ale s tebou jako malá jich máme hrozně moc. S Laylou tolik ani nemáme" zasmál se a já si sedla k němu a podívala se na fotky, které mi podával. Byla jsem tam jako malá a i s maminkou.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
IN LOVE✔️Where stories live. Discover now