25

4K 146 14
                                    

Druhý den

Chloe

Ráno jsem seděla v kuchyni celá smutná a úplně bez duše. Tátovi jsem řekla, co mi Justin udělal takže na něj teď pořád nadává. Já pořád přemýšlím nad tím proč mi to udělal. Pořád mi říkal, že by mě nikdy nepodvedl a hlavně ne s Kylie. A on to prostě udělá. Justin si tam s Kylie psal, že mu na mě záleží a tak, ale stejně se s ní vyspal. Řešil tam s ní jak dlouho asi budu panna a že už to nevydrží, že nejsem ochotná mu dát. Tohle mu nikdy neodpustím.

,,Takže chce se ti do té školy? Klidně tam nemusíš chodit, zítra stejně jedeme na tu Floridu" řekl táta. ,,Ne tati půjdu tam. Musím si promluvit s Jazzy. Mám vyplý mobil kvůli Justinovi a určitě mi volala i ona. Takže s ní musím mluvit. Ale bylo by super kdyby si mě třeba omluvil po druhé hodině. Justin dneska začíná až v deset takže ty dvě hodiny tam s ním nebudu, ale pak by si mě tam mohl najít a to já nechci" ,,Chloe určitě ti napíšu omluvenku a budeš tam jenom na dvě hodiny" usmál se na mě. ,,Jo a vlastně Kelsey teď jede do práce takže tě rovnou může vzít do školy" řekl a já přikývla. ,,Jo to bude moc hodná" řekla jsem potichu a pak jsem si otřela oči, aby jsem se zase nerozbrečela. První láska tak moc bolí.

Po chvilce jsem se postavila, vzala jsem si batoh a šla pryč. Venku na mě už čekala Kelsey. ,,Ahoj" pousmála jsem se na ní. ,,Ahoj Chloe. Je mi hrozně líto, co ti udělal Justin. Netušila jsem, že by se Justin mohl takhle zachovat. Znám ho už od malička" pokroutila hlavou. ,,Ty ho znáš od malička? Jakto vlastně?" otočila jsem se na ní. ,,No s Pattie jsme kamarádky už od toho, co se Justin narodil. Já taky bydlela v Kanadě jako oni. Ale před čtyřmi lety jsem se s manželem odstěhovala a pak před třemi lety on umřel a i můj syn. Zůstala jsem tady jenom kvůli tomu, že tu jsou pohřbení a nechtěla jsem je opouštět a nakonec se Pattie s rodinou taky přestěhovala" pokrčila rameny a já přikývla. ,,On mě úplně zlomil Kelsey. Psal si s tou Kylie o mě, že jsem pořád panna a že už nevydrží čekat a tak. A prostě kdyby mi to Kylie neukázala tak s ní spí pořád a pak by za mnou vždy chodil, pomazlil se se mnou, řekl by mi falešné miluju tě a pak by si šel zašukat zase s ní" řekla jsem rozklepaně. ,,Nebudeme se už o něm bavit ano?" pohladila mě po noze a já přikývla a usmála se na ní.

Kelsey se rozjela ke škole a já celou cestu koukala z okna a snažila se nebrečet. Za chvíli dojela na parkoviště před školu a já si povzdechla. ,,Zůstanu tu do té doby než zajdeš do školy kdyby náhodou" usmála se na mě. ,,Děkuju" usmála jsem se na ní a pak jsem vylezla z auta.

Když jsem přicházela blíž tak jsem si všimla Justina a Kylie. Něco spolu řešili a docela agresivně, protože Justin rozhazoval rukama. Co tady sakra dělá? Vždyť má až od deseti. Zastavila jsem se a přemýšlela co budu dělat. Musím tam jít. Chci vidět Jazzy. Ryhle projdu a třeba si mě Justin nevšimne. Najednou jsem si všimla, jak se na mě Kylie nenápadně podívala. Chvíli se nic nedělo a pak Justina políbila.

Nezvládla jsem to a prostě se otočila a běžela zpátky k autu. ,,Chloe!" Ozval se jeho křik. ,,Chloe stůj!" Zařval, rychle jsem nasedla do auta. ,,Kelsey prosím jeď domů" zavzlykala jsem. ,,Chloe! Otevři!" Začal mlátit na sklo a když se Kelsey rozjela tak stejně běžel u auta. ,,Kelsey zastav!" zakřičel a myslím, že i brečel. Kelsey přidala na rychlosti a rychle ujela. ,,Neměl tady vůbec být. Věděl, že mám od osmi, ale stejně tu Kylie líbal" zavzlykala jsem a schovala si hlavu do dlaní.

Justin

Dneska mám od desíti, ale přišel jsem do školy už na osmou. Potřebuji mluvit s Kylie, která po druhé hodině jde někam pryč se třídou a taky potřebuju mluvit s mojí Chloe. Ach bože Chloe. Vůbec nevím co se stalo. Prý Kylie zase vyhrála a že viděla to, co jsem jí psal. Já jsem, ale kurva nic nepsal. Potřebuju s Chloe mluvit, protože prý odjíždí na Floridu a nemůžu jí ztratit.

IN LOVE✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat