32

4.2K 126 12
                                    

O dva týdny a šest dní později

Chloe

Je 28. února a já jsem s Jazzy, Codym a Cailin v klubu. Justin tu není, protože tady my připravujeme narozeninovou párty. Zítra má Justin narozeniny. Justinovi jsem řekla, že jdu s Jazzy někam ven. Cody Justinovi taky řekl, že dnes večer nikam nemůže. A s Cailin jsem se seznámila ve škole. Ano je to ta holka, co líbala Justina, ale už jsem se přes to přenesla. Vždyť ještě když se mnou Justin nechodil a ještě si mě ani nevšímal, tak se s pár holkama tady na škole dokonce vyspal, s Kylie spal i několikrát. A v Kanadě taky spal s hodně holkama, takže ten polibek mi fakt vadit nemůže. A Cailin je hrozně hodná a má už přítele takže se nebojím, že by Justina chtěla.

Teď jsme teda v klubu, který je úplně prázdný a jsme tu jen my čtyři a pak nějací zaměstnanci. S Jazzy jsme si tady ten klub zaplatily, aby byl na zítřejší večer jenom náš. Samozřejmě nám trochu přidali rodiče. Bylo to docela drahý, ale mě to nevadí. Chci, aby měl Justin dobrou párty. Zítra odpoledne bude Justin oslavovat s rodinou a pak já ho vezmu sem a doufám že si to Justin užije.

,,Koho jsi teda pozvala?" zeptala se Cailin. ,,No pozvala jsem Justinovu třídu, ale jen ty, kteří se s Justinem baví. Pak mi Cody ještě řekl s kým se Justin baví ze druhé třídy čtvrťáků. Potom pár třeťáků s kterýma občas hraje basket. Pak jsem pozvala pár třeťaček s kterýma se Justin baví, Kylie jsem samozřejmě nepozvala. No a to je asi všechno" řekla jsem.

Cody přinesl krabici, kde je nějaká výzdoba a tak jsme začali zdobit celý bar. Potom jsme začali pomocí přístroje nafukovat balonky. Poházeli jsme je po klubu a pak jsem začala zdobit nějaké stoly. Cailin s Codym začali řešit alkohol s personálem, protože byli plnoletí. Potom jsem šla za chlápkem, který bude zítra DJ a dala mu flešku, kde jsou písničky, které má Justin rád a chci, aby tady zítra hrály.

Po několika hodinách snad už bylo všechno nachystané. Takže výzdoba-hotovo. Balonky po celým klubu-hotovo. Písničky-hotovo. Občerstvení-hotovo. Ozdobení stolů-hotovo. Alkohol-hotovo. Dort- udělám zítra. Takže snad všechno důležité je hotovo.

Všechno jsme ještě zkontrolovali a pak jsme jeli už domů. Hrozně se těším na zítřejší den.

**********
Dnes je sobota a dnes má Justin narozeniny. Včera jsem skoro vůbec nemohla usnout. Hrozně jsem se na dnešní den těšila. Doufám, že se to bude Justinovi líbit. Říkal mi, že žádné oslavy nechce, ale zase tohle bude párty v klubu s kamarády. Takže to by mu přece vadit nemuselo.

Zrovna mě Kelsey veze k Justinovi domů. Jely jsme spolu pro obrovský dort, který jsme dovezly do toho klubu.

Když Kelsey zastavila před domem tak jsme obě dvě vystoupily a šly k domu. Je teprve půl deváté ráno. Pattie už určitě pro Justina na zahradě připravuje oslavu a Kelsey jí jde pomoct. No a já půjdu za Justinem a zabavím ho, aby nešel dolů.

Zaklepala jsem na dveře a čekaly jsme na Pattie. ,,Ahoj holky" usmála se Pattie když nám otevřela. ,,Ahoj" taky jsem se usmála. ,,Nečekala jsem, že tu budete takhle brzo" ,,Musely jsme jet pro ten dort a dovézt ho do toho klubu" řekla jsem. ,,Jsi docela ranní ptáče že Chloe?" Zasmála se. ,,No to právě vůbec nejsem. Ale dneska jsem ráda vstávala takhle brzo, protože chci, aby měl Justin perfektní narozeniny" řekla jsem a Pattie se šťastně usmála.

,,Jsem tak hrozně ráda, že tě Justin má" usmála se. ,,Já jsem hrozně ráda, že Justin se mnou je. Nevíš jestli ještě spí?" ,,Před pěti minutama jsem ho kontrolovala a spal jako zabitý a myslím si, že ještě dlouho bude. Včera šel spát až někdy ve dvě. S Jeremym hrály nějakou tu fifu až do noci" zasmála se.

IN LOVE✔️Where stories live. Discover now