28

4.3K 147 11
                                    

Druhý den

Justin

Další den jsem se hned po probuzení jel do květinářství a koupil Chloe kytici jejich oblíbených růží.

Potom jsem se hned rozjel do nemocnice

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Potom jsem se hned rozjel do nemocnice. Včera jsem šel za Kylie, ale nebyla tam. Ani její rodiče. Takže by mě fakt zajímalo, kde jsou. Samozřejmě bych ji nijak neublížil. Holky opravdu nemlátím. Ale řval bych na ní, opravdu hodně.

Za chvíli jsem dojel před nemocnici. Ze sedadla spolujezdce jsem vzal kytici a vylezl z auta.

Došel jsem na recepci. ,,Dobrý den. Můžu se zeptat, kde má pokoj Chloe Davis?" Zeptal jsem se jedné postarší sestřičky. ,,Jste příbuzný?" ,,Ne nejsem. Ale jsem její přítel. Já jí opravdu potřebuji vidět. Prosím" vydechl jsem. Vynechal jsem to, že vlastně spolu už nechodíme.

,,Je mi líto, ale pouštíme jen rodinu. Ostatní pouštíme jenom když si to vyžádá sama rodina a nebo až pacientovi bude lépe" ,,Chloe není dobře?" ,,Pane. Chloe má naražená žebra a ruku. A ty žebra bolí jako by byly zlomené. Takže jí není dobře" řekla a já si povzdechl.

,,Prosím, můžu se na ní jenom podívat? Chci ji dát kytky" ,,Když jsem tam byla naposledy tak spala. Takže jestli bude spát tak ji tam položte kytku a odejděte, aby jste jí nevzbudil. A když bude vzhůru, tak dobře, můžete být u ní" řekla. ,,Děkuji vám moc" usmál jsem se na ní. ,,Pokoj hned támhle na konci chodby" řekla a já se na ní ještě jednou usmál a odešel jsem tam kam mi řekla.

Zlehka jsem zaklepal na její pokoj a čekal jsem na pozvání. Když jsem nic neslyšel tak jsem potichu vešel dovnitř. Chloe roztomile spala. Ale když jsem si jí pořádně prohlídl tak jsem se vylekal. Měla roztržené obočí a ret. Úplně modrý obličej, všude měla modřiny. Vypadala příšerně.

Položil jsem kytici na noční stolek a sklonil jsem se ke Chloe. ,,Miluju tě, hrozně moc a nikdy nepřestanu Chloe" zašeptal jsem a dal jí jemnou pusu na čelo. Chtěl jsem odejít, ale zastavil mě její slabounký hlas.

,,Justine?" šeptla a já se hned otočil. ,,Ahoj Chloe" vydechl jsem a usmál se. ,,Já jsem tě vzbudil? Moc se omlouvám" povzdechl jsem si. ,,Ne to je v pohodě" zachraptěla. ,,Je mi to hrozně moc líto. Nikdy bych nečekal, že by ti tohle ta debilní Kylie udělala" řekl jsem naštvaně. ,,Můžeš mě prosím obejmout?" řekla rozklepaným hlasem a já k ní hned přišel a opatrně jí objal. Musel jsem, ale fakt opatrně, protože měla ty naražené žebra.

Když jsem jí objímal tak se rozbrečela. Silně jsem stiskl oční víčka k sobě. Chtělo se mi taky brečet. ,,Já nevím proč to udělala. Stal se z ní úplný blázen. Cítila jsem se tak bezmocně Justine. Jenom jsem tam ležela a ona do mě kopala. Něco mi pořád říkala, ale já jí ani už nedokázala vnímat. Vím, že mě asi zachránila Samantha, ale prostě nechápu to" zavzlykala a já začal taky brečet. ,,Chloe hrozně moc mě to bolí i za tebe. Šel jsem si to s Kylie vyřídit, ale ona tam nebyla. Můžu za to já a hrozně moc se ti omlouvám. Kdyby jsi se mnou nic neměla, tak by si tě Kylie nikdy nevšimla a neležela by si tady" řekl jsem a pomalu se od ní odtáhl. ,,Justine já našeho vztahu nelituju. Jsem hrozně ráda, že jsem s tebou chodila" řekla a já se pousmál a utřel si tváře od slz. Minulý čas.

IN LOVE✔️Where stories live. Discover now