22

4.5K 150 7
                                    

O dva týdny a pár dní později

Justin

Uběhlo opravdu hodně dní a dnes se jde bohužel zase do školy. Oslava mého táty byla opravdu fajn. Dokonce tam přišel i táta Chloe a její bráškové, protože je moje mamka pozvala. Její táta Patrick se docela hodně seznámil s kamarádkou mojí mamky takže to asi vypadá, že spolu asi něco budou mít.

A Vánoce byly taky úplně úžasný. Byl jsem s Chloe a to bylo úžasný. Strávili jsme u nás doma Štědrý den a pak jsme si rozbalovali dárky.

Potom další den jsem vzal Chloe na naše druhé rande. Šli jsme na večeři, potom na takovou procházku a pak jsme využili toho, že nikdo nebyl u mě doma tak jsme šli ke mě a tam jsme se líbali. A taky se Chloe odvážila a udělala mi dobře. Bylo to úžasný a ona byla tak sexy. Už se hrozně moc těším na to až se spolu vyspíme. Vím, že si to na poprvé asi moc neužije, ale potom to bude perfektní.

No a Silvestr byl taky hodně užitý. Hodně jsem se opil a Chloe docela taky takže jsme někdy ve čtyři ráno skončili ožralý v posteli a spali až do večera. Bylo to super.

No ale jak jsem už říkal tak je už bohužel škola. A to znamená že za čtyři měsíce dělám maturitu. Jsem z toho docela na nervy. Bývám občas nervózní a nepříjemný a Chloe si toho všímá. No a právě včera jsem to s ní trošičku posral. Byl jsem takovej nepříjemnej ani moc nevím proč. Možná z toho, že už začíná škola a zase to budou obrovské nervy.

Chloe se se mnou chtělo něco učit nebo tak a já se rozčílil a trochu na ní řval o tom že to všechno zvládnu sám a tak. A ona se urazila a odešla. Takže to s ní musím dneska ve škole vyřešit.

Dojel jsem autem ke škole. Chloe mi napsala, že dnes půjde pěšky s Jazzy. Štve mě to, že je na mě naštvaná. Chci ji obejmout a políbit.

Vystoupil jsem z auta a hned se rozešel dovnitř. Místo toho, abych šel ke své skříňce tak jsem to hned namířil ke skříňce Chloe. Zrovna tam přicházela s Jazzy. Rychle jsem se k nim rozešel.

,,Chloe" vydechl jsem a ona se na mě podívala. ,,Ahoj. Můžu s tebou mluvit?" Přišel jsem k ní blíž. ,,Ano" kývla a pousmála se. ,,Nechám vás tu" řekla Jazzy. ,,Ne v pohodě. Půjdeme někam, kde na nás tolik lidí nekouká" řekl jsem a vzal Chloe za ruku.

Dovedl jsem jí na konec chodby, kde nebylo až tak moc lidí a nekoukali tak na nás. Stejně mě sere jak na nás pořád koukaj. Už to prostě ví, že spolu chodíme tak nemusí být tak pořád překvapení. Třeba si, ale mysleli, že se s Chloe o Vánočních prázdninách rozejdeme.

,,Chloe hrozně moc se ti omlouvám" řekl jsem a opřel ji o zeď a opřel si ruce vedle její hlavy takže mi nemohla nikam utéct. ,,Včera jsem byl nějakej mimo a když si mi řekla, že se se mnou jdeš učit tak ani nevím proč a naštval jsem se. Pořád nechápu proč jsem takhle příšerně reagoval. Asi už jsem z toho na prášky z tý maturity a jsem tak hrozně nervní. Takže mi prosím odpusť to, že jsem na tebe křičel" povzdechl jsem si. ,,Justine já už ti dávno odpustila. Včera mě překvapilo, že si na mě tak vyjel ale už je to v pohodě. Chápu, že se ti to už blíží a jsi vynervovaný. A taky já tam mám včera z toho docela podíl na tom, že jsi křičel. Prostě jsme se líbali a mazlili a já ti pak začnu hustit do hlavy věci o maturitě a že se na to s tebou podívám takže asi proto si se naštval" ,,Já opravdu nechápu proč jsem tak vyjel" pokroutil jsem hlavou. ,,Chápu to" položila si ruku na moji hruď a druhou na moji tvář. Usmál jsem se a přiblížil se k ní.

,,Nabízím ti, ale svoji pomoc. Až se budeš teda na tu maturitu nějak chtít učit tak ti vždy pomůžu" řekla a já se usmál a přikývl. Ještě víc jsem se k ní naklonil, přitiskl se k ní a políbil jí.

IN LOVE✔️Where stories live. Discover now