21

5.6K 145 12
                                    

Justin

Druhý den

Je půl osmé ráno a já jsem dojel před panelák, kde bydlí Chloe. Vystoupil jsem z auta a vešel jsem dovnitř do budovy. Rychle jsem vyběhl schody a zastavil se před jejich bytem a zaklepal.

Za chviličku mi otevřela Chloe. ,,Justine? Co tu děláš? Měl si mi prozvonit, že jsi před panelákem" řekla a já si jí k sobě přitáhl a políbil jí.

,,Ahoj" šeptl jsem jí do rtů a ona se usmála. ,,Je doma tvůj táta?" Zeptal jsem se když jsem se od ní odtáhl. ,,Jo je. Ale za takových deset minut jde" ,,Já ho dlouho nezdržím. Potřebuji s ním mluvit" řekl jsem. ,,Justine a o čem proboha? Co mu chceš říct?" Začala vyšilovat.

,,Zlato klid. Není to nic hrozného. Jenom se ho chci na něco zeptat" ,,Ale vždyť on tě ani nezná" Vyhrkla a já ji dal pusu a vešel dovnitř.

,,Chloe? Kdo to klepal?" Přišel do předsíně její táta. ,,Dobrý den pane Davis. Jsem Justin Bieber. Jsem přítel vaší dcery" podal jsem mu ruku. ,,Přítel?" Pousmál se na Chloe a pak mi podal ruku. ,,Neříkala jsi, že je to kamarád?" Uchechtl se a já se zasmál a podíval se na Chloe, která byla teď totálně roztomilá.

,,No já no..." zašeptala. ,,Dobrý Chloe. Nevadí mi to" zasmál se. ,,Doufám, že jí ale neublížíš" řekl mi a já začal kroutit hlavou. ,,Rozhodně ne pane" řekl jsem a on se usmál.

,,No a proč jsi tady tak brzo? Za chviličku musím jít do práce" ,,No víte. Můj táta má dnes narozeniny a přijedou na oslavu i moji prarodiče a teta se strejdou a tak. No a já bych chtěl, aby tam byla i Chloe a chtěl bych jí všem představit jako svojí úžasnou dívku. No a my chceme s mojí mamkou a sestrou připravit úžasnou oslavu a tak se chci zeptat jestli ný Chloe dneska nemusela do školy a pomohla nám tam a tak. Ani její nejlepší kamarádka, což je moje sestra nejde do školy a bude připravovat oslavu. Zítra už začínají vánoční prázdniny a tak by dneska nevadilo, kdyby nešla" řekl jsem a pak jsem se podíval na Chloe , která se tvářila úplně vykolejeně.

,,Dobře, mě to nevadí. Ať si tvůj táta oslavu užije" usmál se. ,,Děkuji moc pane" taky jsem se usmál.

,,Budeš tam spát Chloe?" Podíval se na ní. ,,Uh no já nev..." ,,Bude lepší když u nás bude spát. Asi to bude trvat dlouho ta oslava" řekl jsem a on přikývl. ,,Dobře tak si to užijte. Já už musím jít" řekl, podal si se mnou ruku, Chloe dal pusu do vlasů a odešel.

,,Proč si mi neřekl o oslavě tvého táty?" ,,Protože jsem se těšil na ten tvůj překvapený výraz" ušklíbl jsem se a přejel jí prstem po rtech.

,,Justine já nechci poznat celou tvoji rodinu" povzdechla si. ,,Proč ne?" ,,Bojím se, že se jim nebudu líbit" ,,Líbíš se mým rodičům tak se budeš líbit i ostatním. Vždyť to budou jen prarodiče z mámy strany a pak teta se strejdou a jejich děti. To bude v pohodě" řekl jsem a ona po chvilce přikývla.

,,Tak si pojď vzít nějaké věci na spaní. Nebo nemusíš já ti něco dám" mávl jsem rukou.

,,No radši si něco vemu. Třeba něco hezčího, co budu mít na tu oslavu" řekla a šla asi do jejího pokoje.

V pokoji byly dvě palandy. Byl jsem opravdu hodně překvapený tím, že mají takhle maličký pokoj, ale projistotu jsem nic neříkal.

,,Máme malý pokoj" řekla potichu. ,,Ty spíš kde?" Pohladil jsem jí po zádech a ona ukázala na stranu, kde byla růžová zeď a na postel, která byla nahoře.

Jinak její brachové měli postele, kde byla modrá zeď. Mohlo mě logicky napadnout, že Chloe bude mít postel, kde je růžová.

,,Můžeme jít" řekla a já přikývl a vzal jí za ruku. Vyšli jsme ven z bytu, Chloe zamknula a pak jsme šli dolů.

IN LOVE✔️Onde histórias criam vida. Descubra agora