33

4.1K 132 32
                                    

O tři měsíce později

Justin

Uběhly tři krásné měsíce. Ani nic moc se toho nestalo. S Chloe je všechno v pohodě. Za ty tři měsíce jsme se pohádali hodně jenom jednou. Nějak dva dny jsme spolu nedokázali promluvit, ale pak jsme si to vyřešili. Bylo usmiřovací milování. Chloe je opravdu v posteli dračice, přesně jak jsem říkal. Spíme spolu skoro každý den a zkoušíme pořád nový věci. Je to s ní hrozně moc úžasný.

Já už jsem takový dva týdny doma. Dělal jsem maturitu takže to byly docela nervy, ale Chloe mi úplně pomáhala nejvíc jak mohla. A před čtyřmi dny jsem zjistil, že jsem to udělal. Bože byl jsem tak nehorázně šťastnej. Potom po maturitě jsem rovnou dělal přijímačky na vysokou. Nakonec jsem si opravdu vybral vysokou v New Yorku. S Chloe jsme tam letěli a já tam dělal přijímačky. Bylo to takový divný. Oba dva jsmě věděli, že když přijímačky udělám tak tam budu bydlet a už spolu nebudeme. Vztah na dálku my dva prostě nezvládneme. Bude lepší se rozejít než se trápit tím, že se budeme vídat jen přes obrazovku. Ale jinak jsme si to v New Yorku užili. Po přijímačkách jsme navštívili každý zajímavý místo v New Yorku.

Teď je 1. června a dnes se rozdávají maturitní diplomy. Takže dnes oficiálně ukončím střední školu. Konečně. Je pátek a škola byla jenom dvě hodiny, aby pak se už mohly jen rozdávat diplomy.

V šatně jsem si oblékl černé jeansy a bílou košili. Přes sebe jsem přehodil talár. Ve škole nám ho už dali, aby jsme si ho nemuseli oblékat ve škole. Ředitel chce mít ve všem pořádek takže nechce čekat na holky, které se budou ještě fintit na záchodech a řešit, že jim to v těch talárech vůbec nesluší.

Do rukou jsem si vzal tu čepici s tím střapcem a mohl jsem jít. (teď přesně nevím jak se tý čepici přesně říká 😂)

,,Aaaa tady máme našeho maturanta!" vypískla hned mamka když jsem přišel do kuchyně a hned na to mě oslepl blesk od foťáku. ,,Bože mami" zamumlal jsem otráveně. ,,Ten jeho překvapený obličej" zasmála se mamka a ukázala foťák tátovi. ,,Vypadáš tam jak umučené štěně" zasmála se Jazzy a já se taky podíval na tu fotku. Měl jsem tam vykulené oči a otevřenou pusu.

,,Postav se tam ještě jednou. Ještě jednou tě vyfotím zlato" řekla a já protočil očima a pak se usmál do foťáku a mamka to hned cvakla. ,,Mnohem lepší" řekla. ,,Pattie hlavně ten foťák nezapomeň ať se nemusíme vracet" zasmál se táta a já se uchechtl a vzal si z lednice nějaký jídlo. ,,Neměla by si být ve škole?" podíval jsem se na Jazzy. ,,Proč bych měla chodit na nějaký nesmyslný dvě hodiny? Chloe taky nešla" pokrčila rameny. ,,A odveze jí tam někdo? Nebo jí mám vyzvednout?" vyhrkl jsem. ,,Justine klid. Pojede i její táta a Kelsey. Svojí Chloe tam budeš mít" zasmála se mamka a já přikývl.

,,Tak jedeme?" ozval se táta po chvilce a my jsme všichni přikývli a šli jsme ven. Nastoupil jsem do svého auta a jel napřed. Když jsem tam dojel tak jsem viděl hlavně čtvrťáky, jak se už shromažďují na místě, kde se budou rozdávat diplomy. Vystoupil jsem a podíval se kolem sebe a hned zahlídl mojí lásku, která stála u Cailin. O něčem zábavném si asi povídaly, protože se obě dvě smály. Pořád se divím, že ony dvě jsou takový kamarádky, protože chápete ne? Líbal jsem se s ní.

Usmál jsem se a hned jsem se za nima rozešel. Naštěstí mi Chloe stála zády takže mě neviděla, ale Cailin si mě hned všimla. Ukázal jsem jí ať je potichu a pak jsem dal Chloe ruce na její oči a přitiskl se k ní. ,,Kdo jsem?" zašeptal jsem jí do ucha. ,,Hmm že by můj maturant?" Usmála se a já ji k sobě hned otočil a políbil ji.

,,Chyběla si mi" zamumlal jsem. ,,Ty mě taky" kousla se do rtu a já se usmál. ,,No ne, tobě to ale sluší" zasmála se. ,,Nelíbí se mi to. Ještě že to je tak slabý jinak bych se upotil k smrti." Protočil jsem očima. ,,A co ta čepice?" Vzala mi ji z rukou a dala si ji na svoji hlavu. ,,Nechci ji. Zničí mi to vlasy" ,,Ale Justine. No taaaak. Musíš jí mít. Každý ji bude mít" řekla a pak mi to nasadila na hlavu. ,,Fakt děkuji" zamrmlal jsem a tu čepici si upravil.

IN LOVE✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat