12

4.8K 175 31
                                    

Další den

Justin

Další únavný den za mnou. Už konečně chci z té školy vypadnout. Je začátek listopadu takže musím vyčkat ještě pár měsíců, udělat maturitu a bude to. S tou maturitou se docela dost obávám. S Codym se snažíme něco naučit, ale vždy u toho zůstaneme tak půl hodiny maximum a pak vymyslíme nějakou volovinu a už sereme na učení. Na mě je to docela brzo se teď učit když maturuju až v květnu, ale já už vidím, že v tom březnu a dubnu se na to vyseru ještě víc a podívám se na to pár dní před maturitou.

Teď skončila konečně poslední hodina ve škole a já jsem u skříněk a házím tam svoje učebnice. Kylie mi napsala, že by jsme mohli někam zajít takže jsem jí napsal, že souhlasím. Takže na ní budu čekat před školou. Ona musí prý ještě něco vyřídit takže na ní musím chvíli počkat.

Vylezl jsem ze školy a chtěl jít za roh si zakouřit. Ano občas kouřím, ale ne nějak moc. Někdy na to dostanu chuť tak si zakouřím.

Chtěl jsem jít za ten roh, ale hned jsem tam viděl tři holky jak si tam o něčem povídají. Když jsem tam viděl Samanthu a Kylie tak jsem hned zalezl zpátky, aby mě neviděly a poslouchal je.

,,No takže to byla mega prdel" zasmála se Samantha. ,,Holky tak mi už konečně řekněte jak jste to všechno udělaly. Štve mě, že jsem byla pryč a nebyla jsem na tom plese" řekla ta holka, kterou neznám.

,,No takže napsaly jsme takový text, kde jsou hnusný věci o Jazzy a trochu i o Justinovi. Prostě jsme to udělaly tak chytře, aby to vypadalo, že to fakt Chloe řekla. No a pak jsme šly za ní když šla na záchod" řekla Samantha a já překvapeně otevřel pusu. ,,Tancovala ploužák s Justinem. Mým Justinem a ten si to úplně užíval. Byl na ní přitisklej a měl zavřený oči takže si to užíval, vypadal jakoby byl do ní zamilovanej. No a ona pak potom šla na ten záchod takže to byla nejlepší chvíle za ní jít, protože určitě pak by spolu znova tancovali" řekla Kylie. Já je zabiju ty mrchy.

,,Takže jsme jí trochu vyhrožovaly, že jí ublížíme, že jí zničíme ty šaty a její vlasy. Prostě jsme jí donutily to přečíst. Takže to přečetla a my jsme to natočily na Diktafon a pak Kylie šla za Justinem a Jazzy a pustila jim to. Řekla, že to Chloe řekla jedné holce z naší třídy, s kterou se na začátku bavila. No a pak další den se na ní Jazzy a Justin úplně vysrali a ona byla sama. Takže to dopadlo úplně úžasně" řekla Samantha. Už jsem to nevydržel a rozešel se za nima.

,,Vypadni" zavrčel jsem na tu neznámou holku a Kylie a Samantha se na mě překvapeně podívaly.

,,Justine jak dlouho tu jsi?" Zeptala se hned Kylie. ,,Dost dlouho na to, abych zjistil, že Chloe tamto neřekla. To vy jste všechno udělaly!" Vyhrkl.

,,Justine prosím..." ,,Ne Kylie. Dost. Nemluv. Nechci slyšet ty tvoje řeči o tom že to není pravda a takový další sračky. Jste hrozný svině!" Zasyčel jsem. ,,Justine, ale ona mi tě přebírala" povzdechla si Kylie.

,,Kdyby jsi mi neřekla, že Chloe ublížíš tak bych s tebou nikdy nechodil. Nikdy! Začal jsem s tebou chodit jenom proto, aby si neubližovala Chloe" Odstrčil jsem jí od sebe, protože se na mě úplně natiskla.

,,Máte ještě ten papír s tím textem?" ,,Ne" sklonila hlavu Samantha a já se podíval na Kylie, která se vyhýbala mému očnímu kontaktu. ,,Kylie" zavrčel jsem. ,,Máme ho ještě ve skříňce" šeptla. ,,Takže mi to hned dejte. Nechápu proč jste to udělaly. Chloe vám nikdy nic neudělala. Rozdělily jste jí a Jazzy. S tebou jsem nadobro skončil Kylie" řekl jsem jí naštvaně.

Chloe

Dnes jsem byla zase doma. Nechtěla jsem tam ještě jít kvůli té modřině. Včera jak u nás byla ta paní ze sociálky tak to vypadá hodně nadějně. Půjde nás prý zkontrolovat ještě někdo vyšší a pak se to rozhodne a vlastně se může stát, že přijdou a hned nás vezmou pryč od otce. A myslím si, že se to tak fakt stane, protože to jak se tvářila ta ženská když si prohlížela náš byt.

IN LOVE✔️Where stories live. Discover now