7

5.2K 167 28
                                    

Druhý den

Chloe

Ráno jsem se probudila na obrovskou bolest mojí hlavy. Povzdechla jsem si a přetočila se na záda.

Pomalu jsem se otevřela oči a hned před sebou viděla Jazzy. ,,Ahoj" pousmála se. ,,Ahoj" Zachraptěla jsem.

,,Jak ti je?" ,,Bolí mě hrozně moc hlava. Jak jsem se sem dostala?" Zeptala jsem se. ,,Ty si to nepamatuješ?" ,,No jakoby pamatuju si že jsem šla tančit s Justinem, vůbec mi to nešlo, pak tam přišla Kylie, já šla k baru a dala si colu a to je všechno"

,,Někdo ti hodil nějakou omamnou látku do pití" ,,Cože?" Vyhrkla jsem a pak jsem se hned chytila za hlavu. Jazzy mi podala vodu a prášek na hlavu.

,,No někdo ti tam něco hodil. Já vůbec nevím jak to funguje. Ještě že tam byl Justin. Pomohl ti a odvezl nás domů" ,,Jak mi pomohl?" Šeptla jsem. ,,No vzal tě do náruče a šel s tebou ven. Tam si začala zvracet tak ti držel vlasy a pak tě položil do auta a odnesl ke mě do postele" řekla.

,,Bože a vyváděla jsem něco divného?" ,,Ne byla si jenom dezorientovaná. Pořád sis něco mumlala a pak si zvracela" řekla a já si povzdechla. ,,Bože on mě viděl zvracet. To muselo být hrozně trapný. Teď už se mu nebudu líbit vůbec" řekla jsem naštvaně. ,,Chloe vždyť to nevadí. Musela si to ze sebe dostat" řekla.

Najednou se ozvalo klepání na dveře a pak se ozval Justinův hlas. ,,Můžu?" Rychle jsem se podívala na Jazzy a ta pokrčila rameny a šla mu odemknout. Nevím proč měla zamknuto.

Když Justin vešel do pokoje tak jsem se hned víc přikryla peřinou, protože jsem měla jenom kalhotky a tričko ze včera. Sukni mi Jazzy musela asi včera sundat.

,,Tak jak je?" Zeptal se hned. ,,Bolí mě hlava" řekla jsem a sklonila hlavu. ,,A jinak už nic?" ,,Ne" zakroutila jsem hlavou.

,,Jak se mi to vlastně stalo?" Zvedla jsem hlavu a podívala se na něj. ,,Asi nějakej debil ti tam hodil omamnou látku. Znám tohleto, v těch klubech se to děje často. Proto si musíš pořád tu svoji skleničku hlídat a držet jí. Myslím si, že nějakej debilní úchyl ti chtěl asi něco udělat a hodil ti tam tu látku, aby si mu neodporovala" řekl. ,,Bože" šeptla jsem.

,,Ale někdo ti to tam mohl klidně hodit z nenávisti. Ale nevím jestli máš nějakého nepřítele" ,,Co Samantha?" Ozvala se Jazzy. ,,Kdo je Samantha?" Zeptal se Justin. ,,Samantha Chloe psychicky ubližuje. Posmívá se jí a tak." ,,A kde by šestnáctiletá holka vzala tuhle omamnou látku?" Zasmál se Justin. ,,To je pravda Jazzy. A já bych si jí tam všimla" řekla jsem a Jazzy nakonec přikývla.

,,Bože hrozně jsem se o tebe bála" Vyhrkla Jazzy a objala mě. ,,Štěstí bylo, že si neměla halucinace. To taky ta látka způsobuje. Kamarádce v Kanadě se to stalo. Měla příšerné halucinace, na každým rohu viděla něco divného a prostě byla úplně z toho psychicky v prdeli. Myslím si, že ty jak si zvracela tak si prostě tu látku tak trochu vyzvracela. Ta kámoška nezvracela takže měla halucinace" řekl Justin. No možná jsem ráda že jsem zvracela. Mít ještě halucinace a před Justinem. To by bylo taky mega trapný.

,,Zkazila jsem Vám večer. Museli jste kvůli mě odjet dřív" ,,To vůbec nevadí. Já jsem ráda že jsi v pořádku" řekla Jazzy a já se pousmála.

Najednou Justinovi začal zvonit mobil a když ho vytáhl tak jsem si všimla že mu volá Kotě. Bože zase Kylie.

,,No pro příště si hlídej svojí skleničku, aby ti tam zase někdo něco nehodil. Musím jít" řekl Justin a odešel.

,,Bože to byl můj nejhorší večer života" zakňučela jsem a padla do peřin. ,,Promiň že jsem tě tam vytáhla" povzdechla si Jazzy. ,,Ne Jazz ty za to nemůžeš. Hlavně jsem se ztrapnila ještě předtím jak jsem tancovala s Justinem" povzdechla jsem si a Jazzy si lehla vedle mě a asi čekala až jí začnu vyprávět.

IN LOVE✔️Where stories live. Discover now