19

5.3K 167 27
                                    

Chloe

Ráno jsem se probudila na to, že si Justin hrál s mými vlasy a taky mě občas hladil po zádech.

Trochu jsem se protáhla a zívla si. ,,Dobré ráno" ozval se Justin a já zvedla hlavu a podívala se na něj. ,,Dobré" usmála jsem se a Justin mě objal. ,,Jak si se vyspala?" zamumlal mi do vlasů. ,,Moc moc dobře" usmála jsem se.

Po chvilce jsem se od něj odtáhla a sedla si do tureckého sedu a jen ho pozorovala. ,,Co je?" zasmál se. ,,Nic" pokrčila jsem rameny a on mi dal ruku na stehno a začal mi ho hladit.

,,Chloe dneska bych tě zase strašně rád někam vzal, ale už nějak čtyři dny jsem domluvenej s Codym, že se půjdeme učit na maturu" ,,No jasně. Vy se jdete učit jo?" zasmála jsem se a on mě jemně plácl po stehně. ,,Jo jdeme se učit. Pak stejně zase skončíme u basketu. Ale něco se musíme naučit" řekl a já přikývla. ,,Nevadí?" pohladil mě po tváři. ,,Jasně že ne. Taky někdy budu aspoň doma" usmála jsem se a dala mu malou pusu. ,,Ale teď se pojď ještě tulit" zakňučel, pevně mě objal a svalil na sebe. Zasmála jsem se a taky ho pevně objala a poslouchala jeho tlukot srdce.

*********

Už jsem dávno doma. Justin mě před dvěma hodinama vysadil doma. Teď bude jedna hodina odpoledne a já ležím nahoře na posteli a poslouchám písničky. Když jsem přišla domů tak ségra vyzvídala a chtěla vědět jaké bylo rande. Samozřejmě jsem jí všechno řekla teda až na tu vanu. Tohle jí nechci říkat.

,,Děti?" Přišel do pokoje táta. Sundala jsem si sluchátka a čekala co řekne. ,,Našel jsem si novou práci"

,,Fakt?" Vyhrkla Layla a hned se postavila z postele. Překvapeně jsem na tátu koukala. ,,Ano" usmál se. ,,Panebože tati to je hrozně skvělý" řekla jsem, slezla z postele a objala ho. Konečně se snaží a dokázal si najít novou práci.

,,Jsem rád, že jsi ráda" usmál se a já taky. Byla jsem fakt ráda.

,,A co to je za práci?" Zeptala se Layla a taky ho objala.

,,Kuchař v takový úplně skvělý restauraci. Na pohovoru jsem jim uvařil tříchodové menu a oni byli ze mě úplně nadšení" ,,To je úplně úžasný. Vím že vaříš skvěle. Když jsme byly malý tak si hrozně dobře vařil" usmála jsem se. ,,Děkuji. Vím, že co mi Vás dali do péče tak jsem nechal vaření na Layle, ale takhle to už nebude." Řekl a já se usmála.

,,Chci, aby jsme šli do kuchyně. Přinesl jsem dort a dětské šampáňo. Oslavíme to" usmál se a kluci vypískli a hned běželi do kuchyně.

S tátou jsme se zasmáli a šli hned za nima. Sedla jsem si ke stolu. Táta nám nalil šampáňo a dal dort. Celou dobu jsme si povídali.

Najednou mi přišla zprava na mobil. Justin. Usmála jsem se a mobil si vzala.

(Teď tu dám screenshot té jejich konverzace, kterou jsem stvořila. Takže uvidíte co si psali😂 jo a ten nápad se mi hrozně líbil u XoxoAnda takže doufám že nevadí, že jsem si to taky udělala. Víš že tě lovuju? 😂❤️)

 Víš že tě lovuju? 😂❤️)

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.
IN LOVE✔️Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon