31

4.5K 119 17
                                    

Ahooj holky ❤️❤️ dole pod částí je důležitá věc, tak si ji prosím všichni přečtěte❤️

Justin

V noci jsem se probudil na to, že Chloe nebyla v mém objetí. Povzdechl jsem si a snažil se nahmatat její tělo, ale přejížděl jsem rukou po prázdné půlce postele. Rychle jsem se posadil a podíval se po pokoji. Dveře od koupelny byly otevřené a tam Chloe nebyla. Otočil jsem hlavu na druhou stranu a viděl, že jsou otevřené dveře od balkonu. Rychle jsem se podíval na mobil na čas. Bylo půl druhé ráno.

Vstal jsem a rozešel se na balkon. Chloe tam stála opřená o zábradlí a koukala na oblohu. ,,Lásko co tu děláš?" přišel jsem k ní a ze zadu jí objal.

,,Přemýšlím a koukám na noční Toronto. Je to tu nádherný. Líbí se mi tu víc než v San Franciscu" pousmála se a já si položil hlavu na její rameno.

,,A o čem přemýšlíš? Chloe je půl druhé ráno" řekl jsem. ,,O tobě a o tvojí vysoké" řekla a já se od ní odtáhl a otočil si jí k sobě.

,,O mojí vysoké?" Překvapeně jsem se na ní podíval. ,,Ano. Justine, já vím, že by si chtěl na tuhle vysokou a nebo na tu v tom New Yorku. Musíš jít na vysokou Justine a já ti v tom nemůžu bránit." Řekla a chytila mě za tváře.

,,Chloe zlato. Chci jít na vysokou, ale já si vyberu nějakou v San Franciscu. A hlavně vidíš mě, že bych se učil? Vždyť třeba neudělám ani maturitu a ještě dělat přijímačky na vysokou. No nevím jestli to dám" zasmál jsem se.

,,V San Franciscu není ten obor na který chceš. A mě to štve. Protože Toronto je od Francisca daleko a New York taky. A tobě se ty školy líbí. A s vysokou školou budeš mít lepší budoucnost. Já mám tak v plánu jít na vysokou, ale mám ještě času dost. A ty si chceš vybrat nějakou blbou školu ve Franciscu, která tě nebude bavit, jenom kvůli mě." Povzdechla si a sedla si na židli.

Chvíli jsem na ní koukal a pak jsem si sedl na kolena pod ní a položil si ruce na její nohy.

,,Lásko. Já jsem na tu vysokou vždy chtěl, ale to je prostě sen, kterej si nemusím splnit. Vždyť já se tam ani nedostanu. A hlavně vztah na dálku by fakt nešel. Nezvládli by jsme vztah na dálku a já chci být s tebou. Nechci tě opustit."

,,Justine ale co kdyby jsi se tam dostal a ty by jsi tam nešel jenom kvůli mě?" Zavzlykala. ,,Lásko neplač" Vyhrkl jsem a hned ji začal utírat slzy. ,,Miluju tě a tak bych ti dokázal moji lásku k tobě" usmál jsem se na ní. ,,Já ti ale prostě nemůžu bránit v tvoji budoucnosti. Nešel by jsi na svoji vysněnou školu jen kvůli mě" ,,Miluješ mě?" ,,Justine jasně že ano. A právě proto když tě miluju tak chci, aby jsi měl nejlepší budoucnost. A nemůžu být sobecká a chtít, aby jsi zůstal se mnou a nešel na vysokou" zašeptala.

Chtěl jsem něco říct, ale Chloe zase začala mluvit. ,,Justine slib mi, že se na ty svoje vysněné školy přihlásíš. A uvidíme jak to dopadne. Když se dostaneš tak..." ,,Chloe já tě prostě neopustím. Teď už se o tom nechci bavit" zavrčel jsem a postavil se. Naštvalo mě, že chce, abych odjel. Protože ono se to možná stane.

,,Proč jsi se naštval?" Zeptala se potichu. ,,Protože mě to hrozně štve. Chtěl bych být s tebou, ale hrozně bych chtěl jít na tu vysokou. Mají tak skvělý obor, ale nechci tě opustit. A hlavně před měsícem jsme si s Codym dělali na tu školu v New Yorku přijímačky na nečisto. Výsledek byl hodně dobrý. Dostal bych se tam jednoznačně kdybych zvládl i pohovor" řekl jsem a ona na mě překvapeně koukala.

,,Lásko to je skvělý. Jsi hrozně chytrý. Hrozně bych ti přála kdyby jsi se tam dostal" usmála se a objala mě. Chytil jsem ji za stehna a obmotal si je kolem svého pasu. ,,Prosím Chloe už o tom nemluv. Je noc, nebudeme to řešit." Zamumlal jsem ji do ramene.

IN LOVE✔️Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora