18

5K 158 13
                                    

Chloe

Za půl hodiny jsme už byli zase u Justina doma. ,,Tak ani ne po 24 hodinách jsem zase tady" zasmála jsem se když jsem si sundavala boty. Justin se taky zasmál a dal mi pusu do vlasů. Cítila jsem se tak krásně.

,,Chceš něco k jídlu nebo pití?" Zeptal se a už mě za ruku vedl do kuchyně. ,,Ne jsem přežraná z restaurace a kina" řekla jsem a opřela se o linku. ,,Ale jednu věc bych chtěla. Ale to je blbost" uchechtla jsem se a mávla rukou. ,,A co?" Přišel ke mě a pohladil mě po tváři.

,,Hrozně mě bolí nohy z těch bot na podpatku. Doma bych si hned vlezla do vany a chvíli si odpočinula" řekla jsem.

Justin se roztomile ušklíbl a dal mi dlouhou pusu. ,,Musím zavolat Codymu a mamce projistotu. Chvilku tu budeš sama jo?" Šeptl mi u rtů a já přikývla. Justin mi dal pusu na tvář a odešel nahoru.

Rozpustila jsem si vlasy. Už se aspoň těším do sprchy. Vzala jsem si mobil a zapnula Instagram. Jazzy mě někde označila. Hned jsem otevřela tu fotku.

Jazzbieber: ano, navštívení prarodičů je hrozně fajn, ale je tu bez tebe hrozná nuda @chloe

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Jazzbieber: ano, navštívení prarodičů je hrozně fajn, ale je tu bez tebe hrozná nuda @chloe.davis

Zasmála jsem se a hned ji tam napsala komentář.

No jo zlato, ještě pár dní @jazzbieber

Usmála jsem se a mobil zamknula. Vzala jsem si z lednice vychlazenou vodu a nalila jí do sklenky. Hned jsem se napila a pak si prohrábla vlasy.

,,Jsem tu" přišel sem Justin s úsměvem. ,,Všechno vyřízeno?" Usmála jsem se. ,,Cože?" Nechápal. ,,No volal si mamce a Codymu ne?" Zasmála jsem se. ,,Jo jo tohle. Vyřízeno" usmál se a já přikývla.

,,Pojď. Něco ti ukážu" řekl a najednou mě vzal do náruče. ,,Co děláš?" Začala jsem se smát. ,,Když teda dneska máme to rande tak to musíme nějak krásně ukončit." Usmál se a vylezl po schodech nahoru.

,,Takžeee je to tady" usmál se a otevřel nohou dveře od koupelny. Hned jsem se překvapeně nadechla a přikryla si pusu rukou.

V obrovské vaně byla napuštěná voda s pěnou a kolem byli uschlé lístky od růže. Bylo to jako v těch romantických filmech.

,,Panebože Justine to je úžasný" vydechla jsem a on mě postavil na zem. Hned jsem se rozešla k té vaně a usmála se. ,,Kde si sebral ty lístky od růže?" ,,Jazzy si skladuje růže a jsou uschlé takže jsem ji to vzal" řekl a já se na něj překvapeně podívala. ,,Jazzy tě zabije" zasmála jsem se a on pokrčil rameny.

,,Tak já tě tu nechám" usmál se a otočil se k odchodu. ,,Justine?" šeptla jsem. ,,Ano?" podíval se na mě. ,,No víš. Tohle všechno je tak hrozně moc skvělý a moc děkuji. Já no, bože jsem hrozně stydlivá" nervozně jsem se zasmála a celá červená sklonila hlavu. ,,Chloe? Neboj, řekni to" zvedl mi hlavu a usmál se na mě. ,,Nechci se v týhle kráse koupat sama, to by pak nebylo romantické" zašeptala jsem a on se na mě překvapeně podíval. ,,Chloe, myslíš to vážně? Ty chceš se předemnou ukázat hned takhle brzo?" ,,Jo chtěla bych. Jenom jakože, že by jsme spolu byli ve vaně, povídali si a tak. Mě to přijde strašně hezký a romantický a chtěla bych být v tý vaně s tebou hlavně když si to tady tak krásně připravil. Ale ještě na nic víc nejsem připravená takže jestli by jsi chtěl něco zkoušet tak..." ,,Chloe to ne. Samozřejmě že ne. Nic bez tvého povolení dělat nebudu jo?" usmál se a chytil mě za ruce a já přikývla.

IN LOVE✔️Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt