20

4.9K 164 15
                                    

Justin

Už je ráno a já jsem v kuchyni a přemýšlím nad Chloe. Vůbec mi nezvedá mobil a neodepisuje na zprávy.

,,Justine?" Ozval se hlas Jazzy a já se na ní letmo podíval, ale pak jsem zase odvrátil pohled.

,,To mě teď budeš ignorovat?" Povzdechla si.  ,,Jo chci tě ignorovat. Ale nejdřív ti řeknu jednu věc" otočil jsem se na ní a začal mluvit.

,,Včera si neměla právo Chloe vůbec něco říkat. A hlavně si jí řekla úplný sračky. To mě jako tak nenávidíš?" ,,Já ji chtěla chránit" ,,Chránit? Před čím kurva? Jsem nějaká bestie? Jsem nějaký zvíře? Nikdy bych Chloe neublížil. Žádné holce bych nikdy neublížil! Já to s Chloe myslím vážně, mám ji rád a asi i miluju a ty uděláš tohle! Jestli se se mnou rozejde, což asi udělá, protože bude věřit tobě tak budu mít zase zlomený srdce" řekl jsem a vjel si rukama do vlasů.

,,Justine to jsem nevěděla, že jí miluješ" ,,Tak teď už to víš, ale už je to k hovnu" mávl jsem rukou. ,,Nejhorší je, že dneska nejdu do školy. Jdeme na nějakou podělanou exkurzi takže s ní nebudu ani mluvit" povzdechl jsem si a pak jsem odešel do pokoje.

Chloe

Přišla jsem do školy jako tělo bez duše. Sedla jsem si do třídy do lavice a podívala se na svůj mobil, který jsem zase po dlouhý době zapnula.

38x zmeškaný hovor od Princ❤️
40x přijaté zprávy od Princ❤️

Povzdechla jsem si a mobil zase zamknula.

,,Chloe ahoj" ozvala se Jazzy a já se na ní ani nepodívala, ale pustila jí na místo vedle sebe.

,,Chloe? Můžu ti něco říct?" Zeptala se potichu. ,,A co mi chceš ještě říct?" Vyhrkla jsem.

,,Omlouvám se ti. Hrozně moc se ti omlouvám. Já jsem nevěděla, že to Justin s tebou myslí vážně. Já vím, jak se choval v Kanadě a no. Prostě i tady na začátku se pořád motal kolem holek. Pak ta Kylie. Takže prostě jsem nechtěla, aby tě zlomil. Ale dnes ráno mi řekl něco, co jsem fakt nečekala. Že by ti nikdy neublížil a že to s tebou myslí fakt vážně, že tě má hrozně rád a asi tě i miluje. A prej kdyby jsi se s ním rozešla tak by měl zlomené srdce." ,,On ti řekl, že mě asi miluje?" Celá jsem se rozzářila a ona se usmála a přikývla.

,,Nevíš, kde má teď třídu?" Postavila jsem se. ,,On tu dnes není. Jdou na nějakou exkurzi" řekla a já si zase sedla a povzdechla si.

,,Chloe prosím odpusť mi to. Omlouvám se ti" řekla a já se pousmála. ,,Já ti samozřejmě lásku přeju. Jenom jsem se p tebe fakt bála. Ale Justin se zase změnil k lepšímu jako když byl mladší a to je super. Takže ti přeju lásku a když to je s ním tak je to fakt skvělý, protože vím, že jsi do něj zamilovaná už dlouho" řekla a já ji objala.

,,Včera si mě fakt naštvala, ale už je to dobrý" vydechla jsem. ,,Fakt promiň" řekla a já přikývla.

,,Aspoň mu zavolám" vzala jsem si mobil a vytočila Justina. Měl ale hlasovou schránku.

,,Má ho vyplej" povzdechla jsem si. ,,Jsou v nějakým muzeu takže jim asi nařídili, aby si vypli mobily. On se ozve za chvilku" usmála se a pohladila mě po rameni.

**********

Po škole jsme šly s Jazzy k ní domů. Doufám, že tam bude Justin.

,,Chloe jdi napřed. Já se ještě zastavím u Codyho. Nechám vám čas na sebe" řekla Jazzy a já se na ní usmála a šla jsem teda napřed.

IN LOVE✔️Where stories live. Discover now