🌹 TANITIM 🌹

20K 517 97
                                    

Ben Irmak Nehir Soydan. Şişman, sivilceli, dişlerinde tel olan çirkin ve ezik bir kızım. Zengin bir aileyiz. Ama bunu okulda hiç kimse bilmiyor. Burslu sanıyorlar beni. Hiçte arkadaşım yoktur.

Annem Hale Soydan: Modacı ve tasarım şirketi var.

Babam Ahmet Soydan: Türkiye'nin sayılı zenginlerinden. Kendisi mafyadır. Herkes babamı tanır ve ondan korkar. Ben ise onun bilinmeyen kızıyım. Aslında beni tek seven ailem ama ben kendim istemiyorum onun kızının ben olduğumu bilmelerini. Çünkü ailemi de küçük düşürmek, rezil etmek istemiyorum.

Hastanelerimiz, holdinglerimiz, barlarımız ve okullarımız var. Ama ben kendi okuluma gitmiyorum. Başka bir okula gidiyorum. Çünkü eğer kendi okuluma gidersem, benim soyadımdan dolayı anlarlar o okulun benim olduğunu ve benimle sırf zenginim diye yalandan arkadaş olmak isterler. Ve ben bunu istemiyorum. Ben gerçek arkadaş istiyorum. Ama tabi bu imkansız benim için. Çünkü şu an gittiğim okulda herkes dış görünüşüm yüzünden beni ezikliyor, dışlıyor. Hatta okulun sahibi, 2 yıldır platonik olarak aşık olduğum çocuk Poyraz bile. Zaten o neden diğerleri gibi beni eziklemesin ki. Kendisi çok yakışıklı ve popüler bir playboy. Bir de bana bakın. Ne bir güzelliğim var ne de bir popülerliğim. Benim için önemli olan dış görünüş değil iç görünüş ama bu sadece benim için böyle. Onlar için sadece dış görünüş önemli.

Ne bekliyorlar ki, güzel olup diğer kızlar gibi sürtük olmamı falan mı. İşte benden bunu beklemesinler. Çünkü olmam.

Haa bir de yakışıklı mı yakışıklı bir abim var, Mert Soydan. O da bir mafya. Onunla da çok iyi anlaşıyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz. Ben çirkin olsam da, onun için güzelim. Babam ve annem için de öyle. Onun için de pek değişmeyi düşünmedim hiç. Abim de üniversite son sınıf. O da babamın izinden gidiyor. Babam aynı zamanda mimar. Abim de mimarlık okuyor. Okulu bittiğinde holdinglerimizden birini de o yönetecek. Ben de mimarlık okumayı düşünüyorum. Babam ve abim gibi.

🥀🥀🥀

Ben değişmeyi hiç düşünmesem bile okulun bana son yaptığı şey çizgiyi aşacak. Ve değişip intikam almak için yemin edeceğim. 5 ay sonra değiştiğimde başka bir isimle geri döneceğim intikam için.

Geldiğimde ise Poyraz benim güzelliğime dayanamayacak ve bana aşık olacak, eskiden eziklediği kız olduğumu bilmeden hem de. Benim güzelliğime aşık olacak. Benim amacımda ona ve diğerlerine her şeyin dış görünüşten ibaret olmadığını göstermek.

Ve onların hiç bilmediği, tahmin bile edemediği zamanda da gerçek kimliğimi öğrenmelerini sağlayacağım.

Bakalım sonra ne olacak...

Hep birlikte görelim...

İNTİKAM ÇİÇEĞİ (İNTİKAM SERİSİ 2) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin