YILBAŞINA ÖZEL BÖLÜM (2)

6.2K 231 149
                                    

Sabah gözlerimi açtığımda ilk yaptığım şey tabiki de saate bakmak oldu her zaman ki gibi. Sabahın 9'uydu. Başımı yan tarafa doğru çevirdiğimde Tuna hâlâ uyuyordu.

Başımı yastığa koyup vücudumu da ona doğru döndürdüm ve izlemeye başladım. Hep o mu beni izleyecek. Bu sefer de ben izleyeyim. Yavaşça, onu uyandırmamaya özen göstererek elimi yüzüne götürdüm ve yine yavaşça sakallarında gezdirmeye başladım elimi.

Yaklaşık 10 veya 15 dakika sonra yavaşça gözlerini açmaya başladı ama ben hâlâ ona bakıyordum. Elim de hâlâ onun yüzünde geziniyordu. Gözlerini tam olarak açınca bana gülümsemeye başladı.

"Beni mi izliyorsun sen?" diye sorduğunda, ben de gülümsedim.

"Hep sen mi beni izleyeceksin." dedim sorarcasına. Gülümsemesini büyütüp alnıma nazikçe bir öpücük kondurdu. Ve eş zamanlı olarakta odanın kapısı açılınca birden bakışlarımız oraya gitti. Tabiki de Cem'di.

"Kusura bakmayın, bölüyorum ama-" hemen onun sözünü kesip, "Ceeem!" dedim uyarıcı bir tonda. Göz ucuyla Tuna'ya baktığımda sırıtıyordu.

"Kahvaltı hazır, onu haber vermek için gelmiştim ben. Ama hiç merak etmeyin, siz rahat rahat keyfinize bakın. Ben gidiyorum zaten şimdi."

Hâlâ da imâlarına devam edince yine aynı şekilde adını uyarır gibi söyledim.

"Tamam kuzi kızma. Siz devam edin."

Kaşlarımı çatarak yatağın üzerinde ki yastığı aldım ve kapıya doğru attım. Ama o hemen kapıyı kapatıp kahkaha ata ata kaçınca ıskalamış oldum. Onunla birlikte Tuna'da gülüyordu. Hemen kaşlarım çatık bir şekilde ona döndüm. Ağzını kapatıp hayali bir fermuar çekti. Sırıtıp yataktan kalkınca benimle birlikte Tuna'da kalktı.

Masada bizi bekliyorlardı. Cem'e kaşlarım çatık bir şekilde baktım son defa ve yerime oturdum ben de. Diğerleri de alttan alttan sırıtıyorlardı.

Umursamamaya çalışıp kahvaltımı yapmaya başladım.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kahvaltıdan sonra kızlarla masayı topladık. Daha sonra da salona erkeklerin yanına geçtik. Tuna birden ayağa kalkıp;

"E hadi, hazırlıklarımıza başlayalım artık." diyince ben de onu onaylayıcı şeyler söyledim. Bugün yılbaşı ve hazırlık yapmamız gerekiyor. Çünkü akşama herkes, ailelerimiz de dahil bizim evde olacak. Daha davet etmedik ama edeceğiz. Leyla'da, "o zaman görev dağılımı yapalım." dedi. Hepimiz onayladık onu.

Ben konuşmaya başlayınca hepsininde bakışları bana döndü.

"Öykü ve Cem, siz yılbaşı için gereken malzemeleri alın. Ama sadece atıştırmalıklar falan." dediğimde ikisi de beni kafalarıyla onaylayıp, "tamamdır patron." dediler. Sırıtıp devam ettim.

"Savaş, sen de hepimizin ailesini akşama davet et. Yeni yıl bu evde kutlanacak." Başını sallayarak onayladı. İdil ve Leyla'ya bakıp devam ettim.

"Sizin de işiniz mutfakta. Akşam için bazı yemekler yapabilirsiniz dimi?" diye sordum imâyla. İdil, "tabiki de yapabiliriz." diyince Leyla'da onu onayladı. Ben de Tuna'ya  bakmaya başladım.

"Biz de seninle birlikte gidip yılbaşı  süslemelerini alıp gelelim. Ve gece için süsleyelim evi." gülümseyerek o da beni onayladı.

"E hadi o zaman. Hepimiz dağılalım."

Hepimiz evden çıktık. Öykü ve Cem, Cem'in arabasına binip gittiler. Savaş'ta kendi arabasına binerken, İdil ve Leyla'da, İdil'in arabasına bindiler. Çünkü o ikisi yemek için malzeme alacaklar önce. Biz de Tuna'yla onun arabasına binip süslemeler almaya gittik.

İNTİKAM ÇİÇEĞİ (İNTİKAM SERİSİ 2) Where stories live. Discover now