33. BÖLÜM

6.7K 323 73
                                    

2 YIL SONRA

MERT SOYDAN'IN AĞZINDAN

2 yıldır kardeşimi, Nehir'i her yerde arıyoruz ama bulamıyoruz. Haber vermeden, sadece bir mektupla gitmiş. Mektupta zamanı geldiğinde geri döneceğini de yazmış ama hepimiz onu çok merak ediyoruz. Annem, babam, Öykü, Cem, Alas, Poyraz'gil, Tuna'gil... Herkes perişan oldu. Hatta bir ara Tuna Poyraz'ın üstüne atlayıp, 'senin yüzünden. Hepsi senin yüzünden' diyip durmuştu. Biz de anlamamıştık bunların aralarında ne geçtiğini. Sorsakta söylemiyorlardı.

Şu an Nehir nerede, ne yapıyor hiçbirimiz de bilmiyoruz. Sadece Onur'la gittiğini biliyoruz. Onur ona kötü bir şey yapmaz, çocukluk arkadaşı nasıl olsa. Ama bu yine de onun için endişelenmemizi engellemiyor. Ne zaman döneceksen dön artık kardeşim. Dön. Seni çok merak ediyoruz. Çok özledik seni. Dön artık.

Birazdan da mafya toplantısı olacak ve benim hiç tadım yok. Ama gitmekte zorundayım. Çünkü toplantıya dünyanın en büyük ve en güçlü mafyası babası da katılacak. 1 yıldır ilk defa karşımıza çıkacak. Hiç kimse onun kim olduğunu bilmiyor. Sadece yeraltında ki lakabı biliniyor. O da Panzehir. Ama adamı kimse görmedi.

Odama çıkıp hazırlanmaya başladım.

IRMAK NEHİR'DEN DEVAM

Kadınlar sözleriyle değil, gözleriyle konuşur aslında. Bu yüzden onları anlamak için dinlemek yetmez, izlemek gerek yalnızca.

🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀

Onur'la uçaktan indik ve bizim için gönderilen arabaya bindik. 2 yıldan sonra kendi şehrimdeydim. İstanbul'da. Bizimkilerin de beni ne kadar merak ettiklerini tahmin edebiliyorum ama başka yapacak bir şeyim yoktu. 2 yıldır amacıma ulaşmak için uğraşmıştım. E haliyle de anca bitmişti. Sonuçta mafya olmakta kolay değil.

Evet, mafya olmayı başarmıştıım. Şu an dünyanın en güçlü mafyasıyım. Mafyaların başıyım. Yeraltında iki tane lakabımla biliniyorum. Biri 'Kara Melek' diğeri de 'Panzehir'.

Yani o lakabın ismi nerede duyulsa ben de oradayım ama özel ve sadece bende olan bir maskeyle. Ve beni daha kimse görmedi. Herkes beni erkek sanıyor. Bugün de o lakabımla çıkacağım bütün mafyaların karşısına. Yani Panzehir olarak. Bugün mafyalar toplantısı var çünkü. Ama Panzehirin gerçek kimliğini öğrenen, yani düşman cephesinde öğrenenin anında ölmesi gerekiyor.

Acaba bizimkiler beni gördüklerinde ne yapacaklar. Şaşıracakları kesin.

Bu 2 yıl da Tuna'yı düşünme fırsatımda olmuştu Ben Antalya'ya gittikten 3 ay sonra falan Ece'yle nişanlandıklarını öğrenmiştim. Poyraz onu benden ayrılması için tehdit etmişti. Tuna'da ayrılmıştı benden ama Tuna'nın benim gidişime hiç üzülmediğini anladım. İkisi nişanlanmışlar resmen yaaa. Ne diyeyim, onlara mutluluklar diliyorum. Başka ne diyebilirim.

Bu mafyalık bana çok şey öğretti. Mesela duygularımı iyi saklamak gibi. Duygularımı çok iyi saklıyorum. Artık duygusuzlaşmıştım. Herkesin yüzüne duygusuzca bakıyordum. Ve hiç gülmüyordum. Küçük bir tebessümümü bile görmüyorlardı artık. Tuna'yı seviyor muyum? Evet. Hâlâ seviyorum, yalan yok. Ama o beni değil Ece sürtüğünü tercih etti. Fakat ona karışmaya hakkım yok artık. Sonuçta seçim onun seçimi, tercih onun tercihiydi.

Mafya olduktan sonra Onur'da benim sağ kolum olmuştu. Araba benim villanın önünde durunca indik Onur'la. Evet benim villanın. Buraya gelmeden önce korumalarımdan bana bir villa ayarlamalarını istemiştim. Onlarda tabiki de ayarlamışlardı. Artık Onur'la birlikte yaşayacaktık.

İNTİKAM ÇİÇEĞİ (İNTİKAM SERİSİ 2) Where stories live. Discover now