37. BÖLÜM

7.1K 320 23
                                    

Önde babamgil gidiyordu. Biz de arkasından. Araba evin önünde durunca hepimiz indik. Babamın ısrarıyla Rıfat babagil de bizimle geldiler. Onlar babamla giderlerken ben de diğer tarafa doğru yürümeye başladım Almila'yla. Onur'un bir işi çıktığı için gece gelecek.

"Kızım nereye?"

Annemin sorusuyla adımlarımı durdurdum. Onlara dönüp;

"Evimee." diye cevaplayınca hepsi de şaşırdılar. Babam;

"Evine mii?" diye sorunca, "eveet." diyerek yanıtladım onları.

Ardından elimle az ileride ki villayı göstererek, "o villayı tuttum ben. Orada oturuyorum." dedim.

Bilerek babamgile yakın bir villada oturmak istemiştim.

"Ne zaman tuttun ki orayı?. Biz hiç farkedemedik." abimin sorusuyla ona kısa bir bakış attıktan sonra;

"Ben Antalya'dayken zaten tutturmuştum korumalara burayı. Tam benim istediğim gibi de dekore edilmiş zaten. Ben geldiğimde benim yapmam gereken bir şey kalmamıştı. Onun için farkedememişsinizdir." Hemen babam;

"Neden orayı tuttun ki, zaten senin bir evin var."

"Ama babacım bilerek size yakın olan bir evi tuttum zaten."  diye cevapladım.

"Biz de gelelim miii? Nasıl dekore ettiğini merak ettim. Gerçi siyah olduğundan eminim ama."

Leyla'nın söyledilerine hafif tebessüm eder gibi oldum. Ama sadece oldum. Tebessüm etmedim yani.

"Tabiki gelebilirsiniz. Kapım size her zaman açık."

Hepsi de gülümsedikten sonra ilerlemeye başladım. Korumalar beni görünce anında kapıyı açtılar. Almila'ya baktığımda uykusu gelmişe benziyordu.

Almila'yı yatırmak için odasına doğru götürürken dediği şeyle rotamı kendi odama doğru değiştirdim. Benimle yatmak istediğini söyledi. Sürekli benim kokumu çok sevdiğini ve kokumla uyumaya alıştığını söyleyip duruyor. Ve bu da beni çok mutlu ediyordu. O sırada da zaten gözlerini kapatıp uyudu bile.

Onu yatağıma yatırdıktan sonra alnından hafifçe öpüp aşağı diğerlerinin yanına indim. Hepsi de gelmişti. Ve evi beğeni gözüyle incelemeye başladılar.

"Ben tahmin etmiştim zaten." dedi Leyla. Diğerleri de beğendiklerini belirten şeyler söylediler. Kısa bir teşekkür ettim. Ardından;

"Neyse, ben yatıyorum. Almila yanında olmadığımı anlarsa uyanır. İyi geceler. Haa, bu arada boş odalar var. İsterseniz burada kalabilirsiniz. Ki zaten Öykü ve Cem'in bakışları da bunu gösteriyor."

"Nasıl anladın?" Cem'in şaşkınlığı sesine de yansımıştı.

"Hadi amaaa. Kuzenlerimin bakışlarından neyi istediklerini de anlayayım ama dimi." diyip göz kırptım ve odama doğru gitmeye başladım. Arkamdan Öykü ve Cem'in 'teşekkür ederiz' dediklerini de duymuştum.

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

CAN TUNA'NIN AĞZINDAN

Sabahın erken saatlerinde İdil ve Leyla'nın bizi uyandırmasıyla küfürler ede ede kalkmak zorunda kaldık. Savaş'ta öyle. Meğersem Irmak'lara  gidecekmişiz, onun için uyandırmışlar bizi. Ama bunu Irmak bilmiyormuş. Sürpriz olacakmış. Ben de bunu duyar duymaz uykum açıldı birden. Tabi İdil, Leyla ve Savaş benim bu halimi görünce gülmeye başladılar orası ayrı. Ama onları takmayıp tekrar odama hazırlanmaya gittim.

İNTİKAM ÇİÇEĞİ (İNTİKAM SERİSİ 2) Where stories live. Discover now