19. BÖLÜM

8.4K 400 55
                                    

Ben onların yanına varamadan Tuna benden önce vardı, aralarından biri o küçük çocuğa tokat atmak için elini kaldırdığında Tuna o eli sertçe tutup;

"Gücün küçük çocuğa mı yetiyor lan!" dedi sinirli bir sesle.

"Sen karışma?"

Tuna'da alaycı bir tavırla;

"Karışırsam ne olur?" dedi. Yani o zaman Tuna ve çetesinin bu okula hiçbir zararı olmuyormuş. Hatta bu okuldakileri koruyormuş bile. Bir kaç kişi konuşurlarken duymuştum. Şu an da kantindeki herkes onları izliyordu.

"Bak git şuradan. Sıra sana da gelmesin." o öyle söyleyince Tuna'da gür bir kahkaha attı, ardından çetesi de onun yanında bitti. Zaten onlarda dövüşmeyi biliyorlarmış.

Ve bunu gören çocukların 3'ü de alayla karışık sırıtmayla karşılık verdiler çeteye. Ve aralarından biri;

"Ne o, bizimle dövüşmeyi mi düşünüyorsunuz yoksa."

Ve Tunagile de konuşma fırsatı vermeden diğeri konuştu bu sefer.

"Aaa, madem kavga var. Keşke okulun sahibi de burada olsaydı be. O da katılırdı bize. Gerçi daha önce hiç görmedim ama çok güzel olduğunu duydum. Kızları da iyi dövüyormuş. Biz ona fazla geliriz gerçi." bunu alaycı bir tavırla söylemişti. Ve o bunu söyleyince kantindekilerin bakışları da bana döndü. Onların arkasından yüksek sesli bir şekilde;

"Buradayım!!" dedim ve onlarında bakışlarının bana dönmesini sağladım. Onlar bana hayran bir şekilde bakmaya başladılar.

"Hmmm, söylediklerinden daha da güzelmişsin."

Tuna sinirlenmeye başladı. Ve benim grubumda. Hadi onlar neyse de, Tuna neden sinirlendi şimdi. Aynı okuldayız, aynı sınıftayız ya, ondandır.

Onların yanına yaklaştım.

"Evet, ne istiyorsunuz. Eğer benimle dövüşmek istiyorsanız, ben hazırım. 3'e tek."

Kantindekilerden şaşkınlık nidaları yükseldi. Tuna ve çetesi de çok şaşırdılar. Bizim grup beni bildikleri için hiç şaşırmadılar. Ama şu an bu 3 serserinin de bana kahkahalarla gülmeye başlaması çok sinirlendirdi beni. Siz gülün bakalım, son gülen iyi gülermiş.

"Şimdi biz doğru anladık dimi, sen tek başına bizimle dövüşeceksin. Ama sonra senin o güzel yüzün dağılır."

"Lan, asılıp durma lan kıza. Bu 3 oluyor. Kötü olur bak!!!" diye bağırdı Tuna. Ben ise ona şaşkınca bakmakla yetindim. Sonra onlara dönüp;

"E hadi, korktunuz mu yoksa." dedim alay eder gibi.

"Senden mi korkacağız be biz. Hadi başlayalım."

Sonra Tuna bana, "kızım sen delirdin mi? Onlar 3 kişi. Bırak ben halledeyim."

"İzle ve gör..." diyip göz kırptım.

İşte o sırada biri bana yumruk atmaya kalktı. Ben hemen o yumruğu yakaladım ve diğer elimle ona yumruk attım. O kadar sert atmıştım ki çocuk yere yapıştı. Diğer 2'si de bana şaşkınca bakmaya başladılar. Ama hemen kendilerini toparladılar. Ve ikisi de aynı anda bana doğru gelmeye başladılar. Biri yine yumruk atmaya kalktı ve ben hemen o yumruğu yakaladım, aynı zamanda da diğeri tekme atmaya kalktı, ama ben o tekmeden çevik bir hareketle kurtulduktan sonra yumruğunu yakaladığım çocuğa yine sert bir şekilde ben yumruk atınca diğerine de anında tekmeyi bastım.

İNTİKAM ÇİÇEĞİ (İNTİKAM SERİSİ 2) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin