˹ kilenc ˼

513 67 22
                                    

"kapd el!" renjun odadobta a vadonatúj távirányítót jaeminnek, aki szerencsére elkapta, mielőtt az földet ért volna.

jeno, aki a pink hajú mellett ült a kanapén, csak felsóhajtott. miért nem neki dobta renjun? "rendben." rándította meg a vállát, "dobd a szerelmedet renjun, azt biztosan én kapom el."

jaemin oldalba lökte, "ez annyira buzis."

"talán mert-"

"az vagy. tudom, és most fogd be." jaemin letesztelte a távirányítót, amit renjun vett. remekül működött. lefeküdt a kanapéra, és kényelembe helyezte magát. lábait beletette jeno ölébe, feje pedig a karfán pihent.

"úgy viselkedsz, mint valami király." jeno levette a fiatalabb lábait magáról, és felállt. "injunie!"

jaemin megborult ezen a borzalmas beceneven, de inkább nézte tovább azt a kínai sorozatot, ami most ment a tévében. azonban azon eléggé meglepődött, amikor látta az egyik kínai szereplőt kézenfogva egy japán színésszel. "nem fogok hazudni, jól néznek ki együtt." aztán átkapcsolt egy másik csatornára.

az alacsony kínai a hűtőben keresgélt, és majdnem el is dobta a talált dolgokat ijedtében, amikor megérzett két kart a dereka körül. na vajon, ki lehetett az? "mi az, jeno?

"játsszunk valamit, unatkozok."

"a nevem nem unatkozok, hanem renjun. és menj, játssz egyedül most." kivett egy doboz tejet, majd töltött egy pohárral belőle.

jeno csücsörített, ahogy nézte a kínait inni. csak megnyalta az ajkát, amikor látott egy kósza cseppet, ahogy folyik le az állára. nem tudta, hogy ennyire szomjas, amíg nem látta renjunt egy pohár tejet inni. (a/n: remélem érthető xd )

"ahh, ez jól esett." mondta az idősebb egy elégedett hangsúllyal.

jeno öntudatlanul is közelebb lépett hozzá. végigsimított az állán, amit renjun nem tudott mire vélni. azonban minden értelmet nyert, amikor a fiatalabb lenyalta az ujjáról azt a cseppet, ami az előbb még az ő állán folyt végig.

"mi a fasz, jeno!?"

az említett csak mosolygott, "tényleg jól esett."

renjun ellökte magától jenot, majd visszahelyezte a tejesdobozt a hűtőbe. odament a mosogatóhoz, hogy elmossa a poharát, még mindig lángoló arccal.

"naa, játsszunk." jeno megint körbefonta a kezét a kínai dereka körül, és az ajkai vészesen közel voltak a másik nyakához. nem sok választotta el, hogy megcsókolja renjun fedetlen bőrét.

hova tűnt az az ártatlan jeno? "hol játsszunk?"

"az ágyban." suttogta a fiatalabb a kínai fülébe.

valaki elkezdett fulladozni. a két fiú megfordult, és látták, ahogy jaemin majdnem megfullad a víztől, amit ivott. eltakarta száját, és elég agresszíven krákogott tovább. pár pillanat múlva befejezte, és csak arra tudott gondolni, hogy az előbb a teste majdnem elhagyta a lelkét.

"majdnem meghaltam." a keze a mellkasán volt. felnézett jenora, és egy megvető pillantással díjazta, "te mocskos fantáziájú fas-"

"jaemin." akadályozta meg renjun, még mielőtt mondhatott volna valamit.

"-fasiszta." folytatta jaemin, de még mindig nagyon csúnyán nézett jenora.

az említett csak kuncogott, "ez csak egy vicc volt."

"a vicceket mindig komolyan gondolják tudat alatt." folytatta az ivást a pink hajú.

bébiszitter | norenmin [fordítás]Where stories live. Discover now